Konuların Silinmesi HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masterthone

Yasaklanmış
Biraz önce bir konu açmıştım konum DİREK OLARAK SİLİNMİŞ. bunu hangi admin veya moderatör yaptı bilmiyorum ama gerçekten hoş birşey değil. en azından neden silindiği vs hakkında bir bilgilendirme pm si atılabilirdi. Ayrıca seo ve google açısından konuların silinmesi olumsuz etki yaratır moderatörler konuları silmek yerine kitleyebilir. Bu işi yapan yetkili arkadaşımız empati yaparsa ne demek istediğimi anlar...

Forum kurallarına aykırıdır ve başkalarının görmesinin bir kötü sonucu vardır. Bu yüzden silinmiştir. Kilitlendiği zaman bir anlamı kalmıyor herkes görüyor yine konuyu. Silinmesi de muhtemelen bizlerin göremediği bir klasöre taşınması olarak gerçekleşiyordur, seo'ya da etkisi yoktur sanırım.

o admin buraya gelecek :D

46cf3w.jpg

Forum kurallarına aykırı olan konular bu işleme tabi tutulur.

Bu sitenin ne seo ya ihtiyacı var nede Google da belirli sıralamalarda olmasına, kendi yağında kavruluyor, forumdaki üyeler birbirine yetiyor, forumun %95 i kapıyı pencereyi kapatın kimse diye düşündüğünü biliyorum.

her silinen mesaj veya konu için üyeye mesaj yazsaydık katip olurduk

Konuyu silen ben degilim arkadaşın açtığı konunun içeriği ;

Flagcılar bıktım allah belanızı versin flagcılar

Eyvallah bıkmışsın bende bıktım ahmette bıktı mehmette bıktı herkes bıktı ama herkes böyle konu açıyor , napalım müdahele etmeyelim top 10 böyle konular ile mi dolsun ? Dolsun diyorsanız konunuzu çöp kutusundan çıkartacagım.

Hocam konunuzu ben Silmedim öncelikle . Açtığınız konu forumda belki 100lerce kez farklı yollarla açılmıştır. örnek olarak bu akşam bi konu aktifti yaş konusu , gayet güzel bi şekilde mesajlar yazılıyodu önceden açılan konuyu hatırladığım için linkini buldum konuya yapıştırdım kilitledim . sizin konunuz bi sinirle açılmış içini dökmek için açılmış bi konu ve noktalıda olsa içinde argo geçiyor anlaşılır bir şekilde , bunu gören admin mod vs zaten kapatır bizden önce zaten 3 4 üye report bile ediyor konuları iş tamamen bizdede bitmiyor. tabiki sorununuzun çözülmesini isteriz ama şuana kadar açılan flag konularında kimsenin sorunu çözülemedi oyüzden allah sabır versin diyorum . iyi geceler

Burada kanalları o veya bu sebepten kapanmayan varmı ? kanalınızı kimin kapattırdığını tespit edersiniz delillerle beraber şikayet kategorisine şikayetinizi yazarsınız veya içerik ifşa olmaması açısından bir yöneticiye delilleri gönderirsiniz forumdan uzaklaştırılır o kişi. gereken neyse yapılır ama ortada birşey olmadan sitem etmek birşey kazandırmaz ki herkes böyle yaparsa forum bu tür konulardan geçilmez.

Konunuzu bende silmedin ama şunu bilesinizki yönetimin bize yaptığı son duyuru flag ile ilgili açılan konuların gündemde kaldıkça bize daha fazla zarar vereceğinden hemen müdahale edipl silmemiz gerektiğini bildirdiler bizde mağlum konu ile ilgili açılan her konuyu siliyoruz ama bilinki ben silmedin bana denk gelse silermiydim, evet silerdim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri