Konuşamıyorum !

Yazdıklarını okudumda, probleminin neyden kaynaklandığının da farkındasın, nasıl çözeceğinin de farkındasın, o yüzden burda yazılanların sana bir faydası dokunmaz.
saçını yapmadan bakkala gidemiyorum diyorsun ya
dağınık saç + pijama + terlikle bakkala gitmek daha güzel tavsiye ederim. :)
Rahat ol. Takma kafana.

Yazdıklarını okudumda, probleminin neyden kaynaklandığının da farkındasın, nasıl çözeceğinin de farkındasın, o yüzden burda yazılanların sana bir faydası dokunmaz.
saçını yapmadan bakkala gidemiyorum diyorsun ya
dağınık saç + pijama + terlikle bakkala gitmek daha güzel tavsiye ederim. :)
Rahat ol. Takma kafana.

Haklısın kirve :) dağınık saç + pijama + terlikle bakkala gitmek güzelde yapamıyorum :(

Kardesim elalem neder kafasi var sende bosver kim ne derse desin free takil her kafasi olan konusur sen onune bak

Edit:gerci olmiyanda konusuyo ama

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Son düzenleme:
Öncelikle yorumunuz için bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim,
Gitar,Bağlama,Piyano bu enstrümanları çok iyi çalıyorum yani sorun yok öğrendim ama işte oraya gidince tek başına oturuyorsun sonra eve geliyorsun diğer gün yine aynı şeyler onlar konuşmak istiyorlar geliyorlar 2-3 kelime konuşuyoruz sonra ilerletemiyorum konuşmayı ve sonra konuşmuyorlar benimle onlarda havalı zannediyorlar beni ama öyle değil işte onlara bunu da anlatamıyorum yani buda ayrı konu :confused: , Bu arada haklısınız oku demişsiniz, oku'yunca çözülecek diye düşünüyorum ama ne tür okuyacağımı bilmiyorum..

Her türlü roman (çok satanlardan inceleyip seçebilirsin), hayata dair her türlü bilgi edinebileceğin türden kitaplar ve kişisel gelişim türünde kitapları da okumanı öneririm. Ama diğer yandan gazete okumayı da ihmal etme. Gündemi de takip et yani geride kalma :D En basitinden bir ortamda futbol ve takımların son durumu tartışılırken olaya fransız kalmaz, "ne diyo lan bunlar" demezsin :)

Her türlü roman (çok satanlardan inceleyip seçebilirsin), hayata dair her türlü bilgi edinebileceğin türden kitaplar ve kişisel gelişim türünde kitapları da okumanı öneririm. Ama diğer yandan gazete okumayı da ihmal etme. Gündemi de takip et yani geride kalma :D En basitinden bir ortamda futbol ve takımların son durumu tartışılırken olaya fransız kalmaz, "ne diyo lan bunlar" demezsin :)

O günler şirkette Futbol ile ilgili konuştular Fransız kaldım :confused: Gazete hiç okumam ama Gündemi İnternet haber sitelerinden takip ediyorum ama Türkiye'de gündem Siyaset genellikle..

İlk işim Cumartesi günü iş çıkışı AVM'ye gitcem kitap alacam kişisel gelişim kitapları..

W1QQgQ.jpg

Kendinden neden 3. Bir sahismis gibi konusuyosun anlamadim :D

Mobilim yazim hatasi olabilir.

normal bir arkadaş edinmeyi dene. sıkıntın kalmaz çokta şişirip kafanda kurma hasta olursun.

ahaha hasana selam söyle :D söyle ona skype eklesin beni ufkunu açıyım onun :D

O günler şirkette Futbol ile ilgili konuştular Fransız kaldım :confused: Gazete hiç okumam ama Gündemi İnternet haber sitelerinden takip ediyorum ama Türkiye'de gündem Siyaset genellikle..

İlk işim Cumartesi günü iş çıkışı AVM'ye gitcem kitap alacam kişisel gelişim kitapları..

boş verin kişisel gelişim kitabını hocam ben çok okudum bi faydasını gördüğümü söyleyemem bi kaç gün gaza geliyorsun sonra değişen bi şey yok. en iyisi siz bi psikoloğa gidin. burda verilen önerileri de daha önce diğer forumlarda okumuşsundur. hep aynı şeyler. kitap oku kursa git vs bunları uygulamış olsaydın zaten bu konuyu açmazdın. en kısa zamanda bi psikoloğa git.

beyelr merak etttim. bu psikologların numarası ne de gidince birden düzeliyo her şey ? mesela bu arkadaş gidince bir kaç seans sonra özgüveni yüksek başarılı sosyal vs. biri mi olacak. yoksa kişisel gelişim kitapları gibi gaz verip 3 gün sorna gaz bitince 2.seansa mı gidiyorsunuz? :D

boş verin kişisel gelişim kitabını hocam ben çok okudum bi faydasını gördüğümü söyleyemem bi kaç gün gaza geliyorsun sonra değişen bi şey yok. en iyisi siz bi psikoloğa gidin. burda verilen önerileri de daha önce diğer forumlarda okumuşsundur. hep aynı şeyler. kitap oku kursa git vs bunları uygulamış olsaydın zaten bu konuyu açmazdın. en kısa zamanda bi psikoloğa git.

Haklısınız hocam, Benim Psikologa gitmem gerekli'de o ne yapıyor? İlaç vs'mi veriyor. Bu arada giden birisi açıklarsa çok iyi olur ve yararlı oldumu olmadımı..

Son düzenleme:
Özgüven eksiliği hepsi ama bir şeyide tamam ben bunu yaparım deyip dalmak lazım.. Yani ne bilim o işte inat etmek lazım... ;) Ben bile bu yaşta neleri kovalıyorum kardeşim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri