Konuşan Capsler - İlk Deneme Mert GÜNOK

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dün konuşan karikatürlerle ilgili bir özgün çalışmamı yayınlamıştım. Konuşan resimlerle ilgili aklımdaki en büyük projelerden birisi de konuşan capslerdi...Bununla ilgili küçük bir çalışma yapıp sizlerinde görüşünü almak için araştırma yaptım ve güncel konu olan Akhisar Belediyesi - Fenerbahçe maçı içerisinde Bilal'in orta sahadan Mert GÜNOK'un kalesine gönderdiği şutla ilgili bir capsi seçtim...Fenerbahçeli arkadaşlarımın affına sığınarak ve hiç bir kötü niyetimin olmadığını belirterek sizlerin beğenisine sunuyorum...Yorumlarınızı bekliyorum...
[URL="http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=mZ03YYJStFw"]http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=mZ03YYJStFw[/URL]

Ben pek beğenmedim hocam saçma olmuş biraz :)

Ben pek beğenmedim hocam saçma olmuş biraz :)
Arkadaşım düşüncene saygı duyarım...Ama millet normal resim halindeki capsleri deli gibi paylaşıyor...Sonuçta bunu ben yazmıyorum sadece resmi hareketlendiriyorum...Her malın bir alıcısı olacaktır diye düşünüyorum...Yorum için teşekkürler...

Ben senin şu evimde canavar var videona bitiyorum abi öyle yapsana sen hep :D Buda iyi yalnız uzatırsan ve doğru şeyler konuşturursan :)

Ben senin şu evimde canavar var videona bitiyorum abi öyle yapsana sen hep :D Buda iyi yalnız uzatırsan ve doğru şeyler konuşturursan :)

zack kardeşim, o bahsettiğin videolar gerçekten boş vakit istiyor...bende çok seviyorum o tür videolarımı ve hatta çekerken de çok eğlendiğim videolardı ama yeterli vaktim yok...Şu an uğraştıklarım ise daha az zaman alan şeyler ve deneme yapıyorum sonuçta...Doğru noktaya elbet birgün parmak basacağım, çalışmaya devam...Yorum için teşekkürler...

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

Bu video bugünlerde benim paylaştığım videolara cevap olarak çok eklenmeye başladı...Sanırım espri yeteneğimi kaymettim ben :D

hocam bunu caps değilde farklı şeylere yapsanız olabilir bence. birde ingilizce oldumu süper olur. yabancılar bu tarz şeyleri izlememe meraklıdır, atıyorum obamanın fotoğrafını koyacaksın, yamulta yamulta birşeyler söyleteceksin. Özgünün dibi hemde yabancı :)

hocam bunu caps değilde farklı şeylere yapsanız olabilir bence. birde ingilizce oldumu süper olur. yabancılar bu tarz şeyleri izlememe meraklıdır, atıyorum obamanın fotoğrafını koyacaksın, yamulta yamulta birşeyler söyleteceksin. Özgünün dibi hemde yabancı :)
Anlıyorum...Denemede sınır yok karadeli arkadaşım...Fikir için teşekkürler...

İncicaps te videocaps dönemi başladı izleyenler ordan izliyor.
Özenli bir kanalla ve güzel videolarla bundan 3 ay önce denemiştim bu olayı ama uzun süre izlenim alamayınca vazgeçtim. Yaptığım videoyla ilgili birde caps yapıp incicaps'e atıyordum. Ordan link ile yönlendirme yapmak için.
Ancak şimdi bu mümkün değil çünkü direk videocaps yapıyorlar.

Uğramışsın ama tutmaz dostum. Benim fikrim.

Kim hangi özgün fikrinde ilk deneyişinde başarılı olmuş ki veya tutturabilmiş ?

Bence fikir olarak güzel ama daha iyi temalar bulmalısın yani izleyen o kadar beğenmeli ki sosyal medya paylaşımı gelsin. Bana göre başarısız değil fikrinin arkasından devam etmelisin.

çok özenmemişsin ama özenir birde yabancı çok popüler ünlülerden birşey çıkarırsan. Yürür gidersin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri