Konuşmaların Kayıt Altına Alınması?

• Kullanıcı Gmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Gmail

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1-2 ay önce bir laptopum vardı kullandım Youtube işleriyle falan ilgilendim geri yurtdışına yolladım. Bugün yurtdışına laptopu yolladığım teyzemle görüştüm annemin üzerine olan numarayla ilgili tüm kınuşma, mesajların kaydolduğunu, toplam 123 saatlik bir görüşme yapıldığını söyledi. Programı korkup silmişler numaralar isimsizmiş ancak teyzem kime ait olduğunu tanıdığını söyledi. Acaba böyle birşeyin imkanı var mı yoksa şaka falan mı yapıyorlar? Ben 3CX kurdum 3CX'e benzediğini söyledi fakat görüşmelerin kayıt altına alınması vs. alakası yok ki 3CX ile. Şuan kafamda çok soru işareti var. Konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

bluestack kurulumuydu playstore hesabınla gırıs yaptıysan acr dıye uygulama var aranan gelen aramaların hepsını kayıt edıyor ondan olabılır

Anlayan arkadaşlar anlamayanlara anlatsın.
:D
( biri banada anlatsın özet geçerek )

bilgisayar telefon görüşmelerini nasıl kayıt edecekki. sonuçta telefonla görüşme yapıyorsun bilgisayarla değilki :confused:

işten çıkarken adama ingilizce ... günü yağ

takipteyim bende

Hala anlayip bir özet gecebilecek yokmu?

Anladığım kadarı ile çeviri

Arkadaşın elinde bir bilgisayar var bu bilgisayar yurt dışından kendisine gönderilmiş. Bilgisayarı bir süre kullanıyor. Daha sonra bilgisayarı tekrar yurt dışına gönderiyor. Yurt dışında bilgisayarı kullanan kişi veya kişiler bilgisayarda bir program fark ediyor. Bu programı açıyorlar ve içinde konuyu açan arkadaşın annesinin telefon görüşmelerinin kayıtları çıkıyor. Bunu görünce programı silip. Konu açan arkadaşı arıyorlar ve annesinin telefon kayıtlarının programda olduğunu programı sildiklerini söylüyorlar. Program 3cx programın benziyormuş.

Simdi burada önemli olan nokta su; pc disardan geliyor ve belli bir süre sonra geri gönderiliyor.Gönderen kisi belli bir amac icin pc'yi ''truva ati'' gibi kullanmis ve buna yönelik bir programi önceden pc'ye kurmus olabilir.Piyasada bu tür casus yazilimlar mevcut.Bunun haricinde pc'yi kullanan arkadasa trojan tarzi bir program dosya transferi vs. sirasinda gönderilmis de olabilir.Ücüncü komplo teorim de arkadasin annesinin internetten ucuza yada bedavaya telefon görüsmesi yöntemi arayip,Bilmeden bu tarz zararli yada istenmeyen bir program indirip kurmus olmasidir.Benim kafa bu kadar calisti.:)

Dün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Arkadaşın ki gibi değil ama benimkide ses kaydı
Dün bilgisayarımı açtım 4 saat kadar kullandıktan sonra bilgisayarımın mikrofonun açık olduğunu gördüm . Kayıt uzaktan p2 diye baslıyan bir internet sitesinden yapılıyordu. Mikrofonu kapattım lakin, site adresini tam alamadan site kayboldu.
Bir tür vürüs bulaştığı kesin. Kaç gündür ses kaydı yapıyordu bunuda bilmiyorum.
Botnet denilen bir olay varmış. Detaylı arastırdım ve benimki ses kaydı basit birseymis. Bilgisayarların kameralarını uzaktan açıp kayıt edebildiklerini okudum. Şok oldum.
Amman dikkat, sağlam bir virüs yazılımı kullanmakta yarar var.

Dün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Arkadaşın ki gibi değil ama benimkide ses kaydı
Dün bilgisayarımı açtım 4 saat kadar kullandıktan sonra bilgisayarımın mikrofonun açık olduğunu gördüm . Kayıt uzaktan p2 diye baslıyan bir internet sitesinden yapılıyordu. Mikrofonu kapattım lakin, site adresini tam alamadan site kayboldu.
Bir tür vürüs bulaştığı kesin. Kaç gündür ses kaydı yapıyordu bunuda bilmiyorum.
Botnet denilen bir olay varmış. Detaylı arastırdım ve benimki ses kaydı basit birseymis. Bilgisayarların kameralarını uzaktan açıp kayıt edebildiklerini okudum. Şok oldum.
Amman dikkat, sağlam bir virüs yazılımı kullanmakta yarar var.

olabilir bugün bilgisyarım bir internet sitesinde girdğimde mikrofona izin vermemi istedi bende redettim.

Yemin ediyorum forum ruh hastalarıyla dolu önemli bir durumdan bahsediyoruz diyoruz ki görüşmelerin kayıt altına alınma imkanı var mı yok mu bu kadar basit. Çocuk çocuk hareket ediyorsunuz ayıp. Neyse konu kilitlensin.

Hocam büyük ihtimal PC keyloger tarzı bisey bulaşmış tahminimce.

Anladığım kadarı ile çeviri

Arkadaşın elinde bir bilgisayar var bu bilgisayar yurt dışından kendisine gönderilmiş. Bilgisayarı bir süre kullanıyor. Daha sonra bilgisayarı tekrar yurt dışına gönderiyor. Yurt dışında bilgisayarı kullanan kişi veya kişiler bilgisayarda bir program fark ediyor. Bu programı açıyorlar ve içinde konuyu açan arkadaşın annesinin telefon görüşmelerinin kayıtları çıkıyor. Bunu görünce programı silip. Konu açan arkadaşı arıyorlar ve annesinin telefon kayıtlarının programda olduğunu programı sildiklerini söylüyorlar. Program 3cx programın benziyormuş.

Sağol üstad arkadaşlar niye anlamadı çözemedim ben farklı bir şey mi yazmışım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri