Köpek alıcam

zQrrQ

Kayıtlı Üye
Eve bir köpek almayı düşünüyorum. Golden 5-6 aylık falan olmasını istiyorum. Tuvalet alışkanlığını almış olsun.İlk defa besliyeceğim için sıkıntı yaşamıyım.Güzel bildiğiniz yerler varsa adres yada site falan varsa verirmisiniz ?.

istanbul avcılar yakınlarında

Golden ve huskyleri yumurtayla falan besliyorlar diye biliyorum hocam . Yanlış bilgi vermeyeyim de bakımları oldukça zormuş. Bende Husky almak istemiştim , aklımı çeldiler.

tuvalet ihtiyacı için günün belli saatlerinde gezdirmen gerekir.kendisi sıkışırsa belli eder ve sen zamanla anlarsın...gezdirmezsen istediği kadar eğitimli olsun 1-2 ses eder sonra gözünün içine baka baka bir yere eder :D

evde bakımına yardım edecek yoksa tek başına da zor iş.hayvana eziyet olmayacaksa facebook da ki grupları ara.

tuvalet ihtiyacı için günün belli saatlerinde gezdirmen gerekir.kendisi sıkışırsa belli eder ve sen zamanla anlarsın...gezdirmezsen istediği kadar eğitimli olsun 1-2 ses eder sonra gözünün içine baka baka bir yere eder :D

evde bakımına yardım edecek yoksa tek başına da zor iş.hayvana eziyet olmayacaksa facebook da ki grupları ara.

yok ben evde olmadığım zamanlar evdekiler götürür tuvalete falan zaten dışarıya çıktığımda genellikle onuda götürürüm yanımda sağım sahil solum göl zaten. oralarda takılıyorum genelde

alman kurt 'u alabilirsin. hem korumacı olur hem söz dinler bakımıda kolaydır. golden kadar çok tüy dökmez

Hocam bi heves ugruna yapma bence , eve bi isese kokusu haftalarca cikmiyor , bahceli evin yoksa vazgec bu sevdadan , bende almistim , 3 hafta sonra geri vermek zorunda kaldim , uzule uzule..

9d50a416c712279dfddbe28e52078924.jpg

O simdi yeni ailesinde cok mutlu mesut :)

SM-N7500Q cihazımdan gönderildi

вαттυѕαу;1033717' Alıntı:
Hocam bi heves ugruna yapma bence , eve bi isese kokusu haftalarca cikmiyor , bahceli evin yoksa vazgec bu sevdadan , bende almistim , 3 hafta sonra geri vermek zorunda kaldim , uzule uzule..

9d50a416c712279dfddbe28e52078924.jpg

O simdi yeni ailesinde cok mutlu mesut :)

1heves değil 1-2 senedir sürekli aklımda bir köpek almak ama siz böyle diyincede düşünmedim değil açıkçası.

5-6 aylık golden tuvalet eğitimi almamış olsa bile eve yapmaz.Goldenlar ev değil av köpeğidir bu yüzden yaz kış hergün dışarı çıkarman lazım hem egzersiz hem tuvalet için.

Hazır konusu açılmışken bende sorayım. bahçeli evim var bende köpek almak istiyorum. Ne süs köpeği gibi olsun nede hırçın olsun. Golden felan istemiyorum herkeste var sanki belediye dağıtıyor biraz daha farklı cins tavsiyesi olan varsa sevinirim.

bizde var bi tane, çok şımarık deli ediyo beni. çok tatlı, akıllı bişey. golden tavsiye ederim. pet shop'larda tuvalet eğitimi almış köpeklerden bulabilirsin.

GYJvly.jpg

Hazır konusu açılmışken bende sorayım. bahçeli evim var bende köpek almak istiyorum. Ne süs köpeği gibi olsun nede hırçın olsun. Golden felan istemiyorum herkeste var sanki belediye dağıtıyor biraz daha farklı cins tavsiyesi olan varsa sevinirim.
Husky bence hocam , ilerde alırsam mutlaka husky alırım.

1-2 senedir sürekli istiyorum ama böyle demenizde düşündürüyo yani :D

Hocam sen kediyi düşün bak oda güzeldir :D Arkadaşımda vardı bayağı iyi takılıyorlar :D

1heves değil 1-2 senedir sürekli aklımda bir köpek almak ama siz böyle diyincede düşünmedim değil açıkçası.
Heves degildir 1 2 senedir istiyosundur ama fark etmez , bakimi gercekten cok zor , hadi bakalim hayirlisi
Maltese Terrier al , en iyisi en tatlisi en hareketlisi :D

bana sadık olsun istiyor isen , kangal , pitbull , rotweiler , dogo argentino tarzında köpekler alabilirsin.

burda karsı cıkanlar olucaktırlar onlar yasaklı saldırgan haberlere cıkıyorlar diye .
sen nasıl eğitirsen o şekilde alışır .
anneler babalar cocuklarını eğitiyorlar oyle yol alıyorlar başı boş bırakıldıgında her istedigini yapıyorlar bizlerde bu mantıkla ilerleyip bir dost sahiplenmeliyiz.

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] hocam valla bende 1.5 ay oncesınde delıler gıbı kopek ıstıyordum petshop barınak vs dolastım 2*3 gun buldum safkan mukkemel bır husky bızım bahcemız oldugu halde yemek sorunu tuy dokme uluma asırı pıs kokulu dıskı gıbı sorunla cıktı basıma ama kızlar gorunce hasta oluyordu oda cabası :D :D daha sonra tuy doktugu ıcın komsulardan sıkayet geldı yolladıık ./

Büyük sorumluluk istiyor hocam , çoğu kişi bunları düşünmeden alıp sonra dışarı bırakıyor.Sorumluluğu alırım , onunla sürekli ilgilenirim diyorsan al yoksa alma.Köpeğe yazık olur.Aşı , mama vs. girmiyorum biliyorsundur zaten.
Misal üniversitede arkadaşımda var golden 5-6 aylık yeni aldı , adam kendine bakmıyor köpeği almış eziyet çektiriyor resmen.Yavru olduğu içinde sürekli bağırıyor , oyun istiyor hiç rahat durmuyor.Tuvalet sorunu da var , bulduğu yere yapıyor.Bunları düşünüp almanı tavsiye ederim.Golden güzeldir , ileride dostum diyebileceğin türden:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri