Köpek gibi spam yapmak ve karsılıgını alamamak

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Belki de ilk olarak şükretmeyi bilmek lazım.Günlük 16 tl kazanıyorum diyorsun bu da ayda 480 tl yapar 300 tl si kesinleşse öp de başına koy.Ne istiyorsun ki daha ?

Öncelikle 16 TL günlük kazanç kötü bir rakam değil. Ki forumda yeni başlayan ve aylarca belki günlük 16 TL kazanamayan arkadaşlar mevcut. Diğer arkadaşların dediği gibi öncelikle yaptığınız işe saygı duyun. Sonra 50 kanaldan hangi kanalın yada kanalların kazandırdığını tesbit edip o kanaldaki video kategorilerine yükleme yapmayı deneyin.

Yazık ya millet asgari ücrete 11 12 saat çalışıyo yinede Allaha şükür diyo , burda sadece video atarak günde 16 tl kazancı beğenmeyenler var daha kötüsünü yaşamadan kazandığına şükret ki daha fazlasını kazanasın.

spam zaten normalde hakkın olmkqi.ayan bişeyden hak alabilmektir. iyi günlük 15 lira kazanıyormuşsun. sabitse senin yerinde olsa kanalları unutur işime bakardım nasılsa ordan geliyor bi miktar. daha ne istiyon ki? nice adam var ben de yaşamışımdır defalarca kanalları kapanan paraları yanan.

hocam tonca kanalın olsa ne olur düzgünce 5 kanal aç öyle spam yap benım 5 ayrı konuda ingilizce kanalım var günde 10 TL kazanıyorum şükürler olsun ve bunu arttıracağım zamanım oldukça farklı dillere geçiyorum ve 1 kategori buldum iyi kazanç getiriyor farklı dillerde deneyeceğim şimdi

Dur sana hangi tür kanalları spamladığını söyleyeyim.
Funny compilation/Fail compilation/Vine Compilation/Amazing Video
Bu tür videoları izleyen insanlar zaman öldürmek için izler ve bu tür videolarda çıkan reklamların tbm'si düşüktür aynı oranda sayfa to'da düşüktür.

konu sahibinin kaç videosu var toplam bilgilendirirse seviniriz.

Konu sahibini konu açtığına pişman etme team iş başında :)

Şair burda ne yapacağını Şaşmış.

Her zaman söylerim çok video değil hangi videoyu attığın önemli. Biraz araştırma yap ;)

Bekleyeceksin kardeşim sabır edeceksin sonra gidip meyveleri toplayacaksın olacak bu ayrıca unutma o 50 kanal senin hevesini kursağında bırakabilir çok kanal çok kazanç değil her zaman

İyidir bence spam için çok çok kötü değil

o çok kanal çok para işi eskidendi, artık nokta atışı yapmak gerek, günde 1000 video atacağına 20 tane at ama o 20 video ile saatlerce uğraş.

birbirinize hakaret etmeyi bırakıp şikayet butonlarını kullanın...alttaki ünlem işareti...
hataya hatayla karşılık verince olmuyor.

başlığa rahatsız olan arkadaşlar deyim nedemek bilmiyormusunuz :D
köpek gibi spam yapıyorum yani çok fazla yapıyorum demek istemiş sinirlenmeye gerek yok
Biz biliyoruz da ben şimdi senin bildiğinden pek emin değilim. Sen hangi deyimler kitabında " Köpek gibi " tanımlaması altında bir deyim okudun ? Böyle bir sözün deyim olduğunu hangi bilgiye dayanarak söyledin merak ettim ? Bu söz ne deyimdir ne de atasözüdür. Başkalarının cahilliklerini ararken kendi bilgisizliğinizi öne çıkarmışsınız. Biraz ters tepmiş.

Ya bunun neresi saygısızlık anlamadım? Sana ne arkadaşım. Adam istediği gibi konuşur herif deyim yapmış. Gelmiş boş muhabbet yapıyorsun yok kendine saygın yok vs. sana ne ?

Eğer admin arkadaşlar izin verirse size karşı istediğim gibi konuşayım isterseniz o zaman da sanane diyebilecek misiniz acaba ? Ha gerçi öyle konuşan birine hemen saldırmışsınız acaba neden ona istediği gibi konuşabilir demediniz de saldırıya geçtiniz. Doğal karşılamak gerekir böyle şeyleri sonuçta değil mi ?

Arkadaşı esprisinden dolayı kutluyor ve yerine gönderiyoruz

Neydi bu şimdi aklın sıra laf mı soktun ? Ben o cümleyi yazarken espri niyetim yoktu merak etme. Ne kadar çok köpek olma meraklısı çıktı. Biri köpek olur biri köpek olmayı savunur. Resminde yılan ruhunda köpek. İnsanlığınızı ön plana çıkartın az.

Canım kardeşim bende tek kanal var 20-30$ geliyor günlük.

Kafanı çalıştır :cool:

Spam haricinde bir şeyler düşünmeye ve yapmaya çalış.

Spam yapma, kopya içerik üzerinde etiket,açıklamalar falan değiştir daha çok izlenim alabileceğin şekle getir.

Ben aramalarda doğru düzgün title ile çıkmıyorum genelde çoğu videoda başlık, başlığı yarım yaz, tam yaz vs.. türevlerinde çıkmıyor kanal yeni diye fakat alt kelimeler etiket,açıklamalar ile çok rahat bir şekilde en az 1k izlenim alabiliyorum günde tek videodan :)

İdolümsün. :d

Biz biliyoruz da ben şimdi senin bildiğinden pek emin değilim. Sen hangi deyimler kitabında " Köpek gibi " tanımlaması altında bir deyim okudun ? Böyle bir sözün deyim olduğunu hangi bilgiye dayanarak söyledin merak ettim ? Bu söz ne deyimdir ne de atasözüdür. Başkalarının cahilliklerini ararken kendi bilgisizliğinizi öne çıkarmışsınız. Biraz ters tepmiş.

daha deyimin ne olduğunu bilmiyorsun.Ben atasözü desem haklıydın.O adamın ne demek istediğini anlamadıysan Türkçe biliyorum deme

ayrıca haddini bil kimse köpek olup köpek olmayı savunmuyor şikayet ettim inş mod lar ilgilenir

Yapmayı bilmiyorsan, Yapmayı bilenlere bırak bu işi.
Fazla kasma kendini. . .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri