Belki de ilk olarak şükretmeyi bilmek lazım.Günlük 16 tl kazanıyorum diyorsun bu da ayda 480 tl yapar 300 tl si kesinleşse öp de başına koy.Ne istiyorsun ki daha ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
.......Ya bunun neresi saygısızlık anlamadım? Sana ne arkadaşım. Adam istediği gibi konuşur herif deyim yapmış. Gelmiş boş muhabbet yapıyorsun yok kendine saygın yok vs. sana ne ?
ben kötü bi niyetle yazmadım siz köpekseniz o başka tabi
Biz biliyoruz da ben şimdi senin bildiğinden pek emin değilim. Sen hangi deyimler kitabında " Köpek gibi " tanımlaması altında bir deyim okudun ? Böyle bir sözün deyim olduğunu hangi bilgiye dayanarak söyledin merak ettim ? Bu söz ne deyimdir ne de atasözüdür. Başkalarının cahilliklerini ararken kendi bilgisizliğinizi öne çıkarmışsınız. Biraz ters tepmiş.başlığa rahatsız olan arkadaşlar deyim nedemek bilmiyormusunuz
köpek gibi spam yapıyorum yani çok fazla yapıyorum demek istemiş sinirlenmeye gerek yok
Ya bunun neresi saygısızlık anlamadım? Sana ne arkadaşım. Adam istediği gibi konuşur herif deyim yapmış. Gelmiş boş muhabbet yapıyorsun yok kendine saygın yok vs. sana ne ?
Arkadaşı esprisinden dolayı kutluyor ve yerine gönderiyoruz
Canım kardeşim bende tek kanal var 20-30$ geliyor günlük.
Kafanı çalıştır
Spam haricinde bir şeyler düşünmeye ve yapmaya çalış.
Spam yapma, kopya içerik üzerinde etiket,açıklamalar falan değiştir daha çok izlenim alabileceğin şekle getir.
Ben aramalarda doğru düzgün title ile çıkmıyorum genelde çoğu videoda başlık, başlığı yarım yaz, tam yaz vs.. türevlerinde çıkmıyor kanal yeni diye fakat alt kelimeler etiket,açıklamalar ile çok rahat bir şekilde en az 1k izlenim alabiliyorum günde tek videodan![]()
Biz biliyoruz da ben şimdi senin bildiğinden pek emin değilim. Sen hangi deyimler kitabında " Köpek gibi " tanımlaması altında bir deyim okudun ? Böyle bir sözün deyim olduğunu hangi bilgiye dayanarak söyledin merak ettim ? Bu söz ne deyimdir ne de atasözüdür. Başkalarının cahilliklerini ararken kendi bilgisizliğinizi öne çıkarmışsınız. Biraz ters tepmiş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.