Köpek gibi spam yapmak ve karsılıgını alamamak

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GaaktuG

Yasaklanmış
beyler tam 50 kanalım var tek bir adsense baglı ve ortalama günlük 16tl kazanıyorum bana adam akıllı bi kaç tavsiye verin ben nerede yanlış yapıyorum yaa

gelin ata binmiş ya nasip demiş :D spamer'ın ki de o hesap videoyu atıcan arkanı yaslanıp adsense yansımalarını izleyecen :D

ne tür videolar yüklüyorsun ayrıca kanallarında kaçar video var ?

başlığı düzelt bu ne ciddiyetsizlik 50 kanal açıp içini doldurmayla olmaz bu işler önce aç forumu oku daha dün paylaştığım konuyu oku

Birde insan gibi dene.
Spam yapıp çok emek harcamış gibi günlük 16 tl yi mi beğenmiyorsun?

Öncelikle sakin olun hocam ve yaptığınız işe saygı duyun; sonra forumdaki konuları okumaktan başlayabilirsiniz.

beyler tam 50 kanalım var tek bir adsense baglı ve ortalama günlük 16tl kazanıyorum bana adam akıllı bi kaç tavsiye verin ben nerede yanlış yapıyorum yaa

sen yine spam yapıyormuşun kardeşim ben onlarca kanal açtım video atıyorum ünleme düşüyor ne yapacağımı şaşırdım.

Hunharca spam demek daha kabul edilebilir toplum tarafından başlık sert gelir millete :)

Hunharca spamda kanal başı 0,50 kuruş getirmesi yeterlidir. Ancak senin kanal başı ortalaman düşük biraz.

Kanal başı video sayını biraz daha arttırarak 0,50 kuruş düzeylerine gelebilirsin.

Hunharca spamda 50 kanal en az 25 TL günlük kabul edilebilir bir rakamdır.

Hunharca spam yöntemi yanlış bir yöntem değildir, o da ayrı bir yöntemdir.

Bu yönteminin yanına ayrı YT kazanç yöntemleri de eklemeye çalış. Başarılar.

Adresini ver 2 kemik yollatayım karşılığını alırsın.

Canım kardeşim bende tek kanal var 20-30$ geliyor günlük.

Kafanı çalıştır :cool:

Spam haricinde bir şeyler düşünmeye ve yapmaya çalış.

Spam yapma, kopya içerik üzerinde etiket,açıklamalar falan değiştir daha çok izlenim alabileceğin şekle getir.

Ben aramalarda doğru düzgün title ile çıkmıyorum genelde çoğu videoda başlık, başlığı yarım yaz, tam yaz vs.. türevlerinde çıkmıyor kanal yeni diye fakat alt kelimeler etiket,açıklamalar ile çok rahat bir şekilde en az 1k izlenim alabiliyorum günde tek videodan :)

neden ünleme düşüyoruz belli anasını satim..
yemin ederim siz kanal açdıgımda neye dikkat ederim biliyormusunuz sadece tek birşeye.!!
kanalın karşısına geçip şöööle bir bakarım ben olsam bu kanalı izlermiyim videoları takip edermiyim eger evet dersem işte o kanalı adsenseye baglarım işte ozaman spam yapıp bir yerden milletin videoları ile bir iş başarabiliyorsam zaten onun karşılıgında mutlaka telif yerim saçma olucak ama bana bişeyler başarmış anlamına geliyo:) zaten telif gelene kadar o kanaldan rahat 1 teklik almış oluyorum..

Kusura bakmayın ama bana çok komik geliyor böyle konular. Spam yapıyorum ama kazanamıyorum kadar saçma birşey var mı ya. Milletin videolarını basıyorsunuz kanalınıza birde kazanamıyorum diye şikayet ediyorsun. Geç özgün'e bakalım kazanabilicekmisin hakkınla. Böyle spam yapıp birde şikayet etmek komik..

bi kanala günde 10 video atıyorum 50. videoya geldimi kanal ünleme düşüyor. spamcılık bitmiş ben de aynı durumdayım. geç girdik bu işe

edit : arkadaşlar kötü niyetle yazdığım zannetmiş o zaman silmek daha doğru olur sanada inşallah gönlündeki miktara çıkmak nasip olur kardeşim

başlığa rahatsız olan arkadaşlar deyim nedemek bilmiyormusunuz :D
köpek gibi spam yapıyorum yani çok fazla yapıyorum demek istemiş sinirlenmeye gerek yok

o nasıl başlık arkadaşım kendine hiç saygın yok mu?

Ya bunun neresi saygısızlık anlamadım? Sana ne arkadaşım. Adam istediği gibi konuşur herif deyim yapmış. Gelmiş boş muhabbet yapıyorsun yok kendine saygın yok vs. sana ne ?

Herkes kolay yoldan para kazanma peşinde.
Bu iş öyle attım videoyu dolarları sayıyorum işi değil.
50 tane kanala harcayacağınız zamanı tek kanala harcayıp kaliteli bir şeyler üretseydiniz şuan ki kazandığınızın en az 5 katını kazanırdınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri