Köpek gibi spam yapmak ve karsılıgını alamamak

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
daha deyimin ne olduğunu bilmiyorsun.Ben atasözü desem haklıydın.O adamın ne demek istediğini anlamadıysan Türkçe biliyorum deme

ayrıca haddini bil kimse köpek olup köpek olmayı savunmuyor şikayet ettim inş mod lar ilgilenir
Birincisi köpek mevzusu arkadaşın başkalarına o ithamda bulunmasından ötürü. Şikayet etmende umrumda değil.

İkinci olarak deyim konusuna gelirsek. Deyimler kalıplaşmış sözcüklerdir burada ilkokul dersleri vermeme gerek olduğunu düşünmüyorum az bir araştırma yapmanız kafi. Herkes aynı şeyi anladı diye deyim olmaz. Deyimler bellidir. Atasözü de deyim de kalıplaşmıştır. Ayı gibi at gibi köpek gibi bunlar deyim olmaz.

Edit: Bana " Türkçe biliyorum deme " diyen insanın cümle kullanım şekline bakın Allah aşkına. Cümleye küçük harfle başlar mod lar yazar. Noktalama işaretleri sıfır. Cümle düzeni sıfır. Dinime küfreden müslüman olsa.

konu incelendi ve tekrar açıldı.....
hakaret etmeden saygılı bir şekilde konuda bulunmaya çalışın :)

konu incelendi ve tekrar açıldı.....
hakaret etmeden saygılı bir şekilde konuda bulunmaya çalışın :)

konu baştan saygısızlık içeriyor zaten hangi saygıdan bahsediyorsunuz anlayamadım bence siz konu başlığını değiştirin insanların konuya olan tutumları değişsin

Böyle tartışma konusu çıkıyoda millet temizleniyo ya hayretle izliyorum her zaman biri illa ateşlicek fitili :cool:

Böyle tartışma konusu çıkıyoda millet temizleniyo ya hayretle izliyorum her zaman biri illa ateşlicek fitili :cool:

Tüm suçlu konu sahibi arkadaşım olaya dar pencereden bakılıyor. Bak adam konuyu açıp kaçmış. Milleti birbirine düşürmüş resmen. Konu sahibi hiç konuya mesaj yazmış mı ? Yok yazmamış adamın derdi soru sormak değil ki. Ortaya tartışma çıkaracak bir konu yaz zaten herkesi savunacak birileri çıkar. Onlarla eleştirenler kavga etsin, bunlar banlansın birileri de eğlensin işte. Zaten bu konular böyle olur genelde. Biri tartışma çıkartacak bir konu açar sonra o olaylara dahil olmaz birileri kavga eder bi 4-5 kişi banlanır sinirlerine hakim olamayanlar genelde. Olaylar çok büyürse konu kapanır . Şöyle konularda tartışma olacağı belli devam ediliyor anlamıyorum. Adminler sorunu kökten çözmek yerine hakaret edeni küfür edeni banlıyor e sen bunun sebebine inip sorunu kökten çözsene arkadaşım. O yüzden olaylara dar pencereden bakılıyor diyorum. Kanser gibi sen istediğin kadar kanser hücresini yok et yenisi hemen geri ürer sen ana kaynağı yok etmedikçe. Kapat arkadaşım konuyu ya da doğru düzgün bir başlık açılsın böyle bir yazının ana sayfa da durması hoş mu yani ? Köpek gibi spam yapıyorum ciddiyetsizliğe bak. Ve bu konu saatlarce ana sayfa da duruyor. Yani Konu dışı kapatılıyor neymiş forumun kalitesi düşüyor Youtube ile alakasız şeyler ana sayfa da oluyor. E böyle bir konu başlığı neden ana sayfa da duruyor onu anlamıyorum.

Not: Şimdi konu sahibi gelecek öyle bir amacım yok diyecek. Admin gelecek insancıl bir yaklaşımla kendini savunacak sonra herkes adminin yorumunu beğenecek falan ben forumun herşeyini ezberledim hocam ya. Belki bu nottan sonra biraz değişiklik olabilir durumlarda da. Olay bu yani az çok forumda zaman geçirenler bilir.

Öncelikle konu başlıgına takılan arkaddaşlar için söyleyim bunda hiçbir artniyet yok ben 22 yasındayım çevremdeki insanlarında yaşları bu civarda ve mühendislik fakültesinde okuyorum koskoca okulda bunu deyimi yanlıs anlayan 1 kişi bile yok köpek gibi çalısmak deyimi felan cok sık kullanılır ama forumda ki ağabeylerimiz galiba pek duymamıs
İkinci olarak günlük 16tl tabi ki iyi bi rakam hiç yoktan iyidir ama benim burdaki sitemim harcadıgım emeğe göre yetersiz bulmam asgari ücretle kıyaslayan arkadaslar olmus günlük 11saat çalısanlardan felan hocam youtube benim babamın malı değil o insanlar da gelsin burdan milyarlar kazansın sanki ben mi engel oluyorum bilginin para ettiği devirde yasıyoruz cok kazanan arkadaslar demek ki benim bilmediğim şeyleri biliyorlar.
üçüncü olarak spamla kazanç tartışşılabilir evet ama buda sonuçta bi açık kapı ve bu kapıyı değerlendiriyorum legal değil evet ama tamamiyle illagalde değil
Son olarakda yaklasık 150 video var kanallarımda

miranamahmut arkadaşım benim de bi sosyal hayatım var işler uğraşlarım sorumluluk sahibi oldugum seyler var 2saat boyunca yorum yazmadım konuyu açtım evet ama kaçıp gitdim mi oldu bari bunu yarın felan yazsaydın kimseyi birbirine düşürdüğüm yok ben insanlardan tavsiye istedim inlarlar başlığa taktı ama herkes ne demek istediğimi anladı bence önemli olanda buydu

miranamahmut arkadaşım benim de bi sosyal hayatım var işler uğraşlarım sorumluluk sahibi oldugum seyler var 2saat boyunca yorum yazmadım konuyu açtım evet ama kaçıp gitdim mi oldu bari bunu yarın felan yazsaydın kimseyi birbirine düşürdüğüm yok ben insanlardan tavsiye istedim inlarlar başlığa taktı ama herkes ne demek istediğimi anladı bence önemli olanda buydu

genel böyle hocam sana patladık kusura bakma öncelikle ayrıca 2 değil 4 saat bu arada. Bence herkes ne demek istediğinizi anlamadığı için bu kadar kavga çıkmış. Ayrıca burası sizin arkadaşlarınızla sohbetinizi taşıyacağınız bir ortam değil bunu çıkan kavgalardan anlamışsınızdır yani ben arkadaş ortamımda ki muhabetti buraya taşısam forum dağılır. Daha seviyeli bir başlık açmayı denersiniz bir daha bence herkes için daha iyi olur.

genel böyle hocam sana patladık kusura bakma öncelikle ayrıca 2 değil 4 saat bu arada. Bence herkes ne demek istediğinizi anlamadığı için bu kadar kavga çıkmış. Ayrıca burası sizin arkadaşlarınızla sohbetinizi taşıyacağınız bir ortam değil bunu çıkan kavgalardan anlamışsınızdır yani ben arkadaş ortamımda ki muhabetti buraya taşısam forum dağılır. Daha seviyeli bir başlık açmayı denersiniz bir daha bence herkes için daha iyi olur.

ben arkadaslarımla olan bi sohbeti buraya tasımadım agız alıskanlı olmus bi deyimi kullandım söyle düsün bak birbirimize hocam diyoruz dimi bunu kimse de yadırgamıyor çünkü normal geliyor ama bu konusmayı dedem görse bu senin hocan mı diye sorar cünkü adam bilmiyor umurım simdi ne demek istediğimi daha rahat anlamıssındır

ben arkadaslarımla olan bi sohbeti buraya tasımadım agız alıskanlı olmus bi deyimi kullandım söyle düsün bak birbirimize hocam diyoruz dimi bunu kimse de yadırgamıyor çünkü normal geliyor ama bu konusmayı dedem görse bu senin hocan mı diye sorar cünkü adam bilmiyor umurım simdi ne demek istediğimi daha rahat anlamıssındır

Aynı şeyler değil işte. Ben hocam derim bu evrensel sayılır Türkiye'de ama köpek gibi diyemezsin bu saygısızlığa girer. Yani bak şöyle diyeyim muhabir Fatih terime şöyle diyor aynen " Hocam güzel oynadınız ama kazanamadınız neden " Birde şöyle dediğini düşün " Hocam karşı takım köpek gibi oynadı ondan mı kaybettiniz ? " Yani hiç bir yere uymaz ya hele bu foruma hiç uymaz. Sen başlığa hocam spam yapıyorum karşılığını alamıyoz yazsan gene başlık eleştirilir. Yani bir konu açarken nasıl diyeyim biraz ciddiyet olur yani.

Örnek komik gibi durdu şuan da demek istediğim dediğiniz size doğal gelebilir ama genel anlamda saygısızlık içeren bir kelimedir kavga bu sebepten çıkmıştır

Aynı şeyler değil işte. Ben hocam derim bu evrensel sayılır Türkiye'de ama köpek gibi diyemezsin bu saygısızlığa girer. Yani bak şöyle diyeyim muhabir Fatih terime şöyle diyor aynen " Hocam güzel oynadınız ama kazanamadınız neden " Birde şöyle dediğini düşün " Hocam karşı takım köpek gibi oynadı ondan mı kaybettiniz ? " Yani hiç bir yere uymaz ya hele bu foruma hiç uymaz. Sen başlığa hocam spam yapıyorum karşılığını alamıyoz yazsan gene başlık eleştirilir. Yani bir konu açarken nasıl diyeyim biraz ciddiyet olur yani.

demik ki yeterince deyimleşmemiş çok çalışkan arkadaslara inek benzetmesi yapılır kimsede yanlış anlamaz ama bundan bi 10yıl önce calıskan birisine inek dendiğininde saygısızlık olurdu bak hala yanlıs yapmaya devam ediyoruz ben forumun basında bi soru sordum tavsiyeniz var mı diye ? tavsiyesi olan arkadaslar yazsın cok sacma noktalara takılı kalıyoruz

demik ki yeterince deyimleşmemiş çok çalışkan arkadaslara inek benzetmesi yapılır kimsede yanlış anlamaz ama bundan bi 10yıl önce calıskan birisine inek dendiğininde saygısızlık olurdu bak hala yanlıs yapmaya devam ediyoruz ben forumun basında bi soru sordum tavsiyeniz var mı diye ? tavsiyesi olan arkadaslar yazsın cok sacma noktalara takılı kalıyoruz

tamam işte sende 10 yıl sonra bu foruma gelirsen köpek gibi kelimesi de deyimleşirse o zamanlarda rahat rahat açarsın konunu bu arada verdiğin örnek sana göre öyle o zamanla bu zaman değişmedi sen 10 yıl önce ilkokula gidiyordun o zaman biri sana inek deyince sinirleniyordun ama şimdi üniversitedesin birinin inek demesi zoruna gelmez şuan ki bir ilkokullunun zoruna gelir. Olay senin tarafında değişti genel olarak değişmedi yani.

tamam işte sende 10 yıl sonra bu foruma gelirsen köpek gibi kelimesi de deyimleşirse o zamanlarda rahat rahat açarsın konunu bu arada verdiğin örnek sana göre öyle o zamanla bu zaman değişmedi sen 10 yıl önce ilkokula gidiyordun o zaman biri sana inek deyince sinirleniyordun ama şimdi üniversitedesin birinin inek demesi zoruna gelmez şuan ki bir ilkokullunun zoruna gelir. Olay senin tarafında değişti genel olarak değişmedi yani.

hocam kendinizle çelişiyorsunuz siz , 10yıl sonra buraya gelsem yine aynı deyimi kullansam buradaki arkadasların zoruna gitmez demişsiniz ama sizin mantıgınıza göre 10yıl içinde olayda benim tarafımda değişecek 10yıl sonra üye olan birinin zoruna gider

hocam kendinizle çelişiyorsunuz siz , 10yıl sonra buraya gelsem yine aynı deyimi kullansam buradaki arkadasların zoruna gitmez demişsiniz ama sizin mantıgınıza göre 10yıl içinde olayda benim tarafımda değişecek 10yıl sonra üye olan birinin zoruna gider

:) Hayır ya şimdi sana nasıl anlatayım bilemedim mesajımı 1-2 kere daha okusan anlarsında neyse. Şöyle diyeyim. Sen 10 yıl sonra deyimleşir demişsin bende o yüzden eğer senin dediğin gibi olsa bile 10 yıl sonra açarsın o zaman konunu dedim (eğer anlamı var 1. cümlede dikkat edersen) ha senin dediğin gibi olmadığı için de birinci yorumuma ters düşen asıl yorumu yaptım.

Yani hem senin yorumuna göre seni eleştirdim hem de kendi düşündüğüm yoruma göre bilmem anlatabildim mi ? İki türlü de eleştirdim diyeyim

:) Hayır ya şimdi sana nasıl anlatayım bilemedim mesajımı 1-2 kere daha okusan anlarsında neyse. Şöyle diyeyim. Sen 10 yıl sonra deyimleşir demişsin bende o yüzden eğer senin dediğin gibi olsa bile 10 yıl sonra açarsın o zaman konunu dedim (eğer anlamı var 1. cümlede dikkat edersen) ha senin dediğin gibi olmadığı için de birinci yorumuma ters düşen asıl yorumu yaptım.

hocam hala saçmalık devam ediyor köpek gibi çalışmak deyimin yerleşmesi yada yerleştirmemesi bana para kazandırmıyor varsa tavsiyeniz buyrun yazın yoksa bu konuda daha fazla tartışmaylım sonuçta herkes gibi benimde burda olma amacım daha fazla para kazanmak

hocam hala saçmalık devam ediyor köpek gibi çalışmak deyimin yerleşmesi yada yerleştirmemesi bana para kazandırmıyor varsa tavsiyeniz buyrun yazın yoksa bu konuda daha fazla tartışmaylım sonuçta herkes gibi benimde burda olma amacım daha fazla para kazanmak

Size daha fazla para kazandıracak yorumlar bu forumda yeterince mevcut ben size biraz daha saygı kazandıracak yorumlar yazdım olay bu hadi eyvallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri