Köpek ısırması kuduz?

git hocam git bi baktır şakaya gelmez.. büyük ihtimal birşey yoktur ama ihmal edecek bir konuda değil.

Hocam arı mı bu niye seni ısırınca ölsün. :)

Bir doktora görün ama büyük ihtimal sonradan mikrop kapmıştır yara. Geçmiş olsun.

Köpeğin,kedinin salyasından da mikrop kapabilirsiniz.Kuduz değilse ki inşallah kuduz değildir, mikrop kaptınız.İnşallah tez zamanda iğleşirsiniz.Kuduzun başlangıç aşamalarını araştırın bir anda olanlar oluyor benim bildiğim.

Mobil olarak gönderildi.

teşekkürler arkadaşlar köpeğe sabah baktım hala sağlıklı 4 gün daha köpek ölmez ise sağlık ocağındaki dosyayı kapttıracam. kapatmazsam devlet peşime düşüyormuş.

köpeğin kuduz olması için nolması gerekiyor peki? sokakta gördüğümüz köpekler eğer aşılanmazsa kesin kuduz mudur?

her köpek kuduz diye bir şey yok hocam. ormandaki yabani hayvanların (sincap,tilki) köpekleri ısırması sonucu kuduz mikrobu geçiyor genelde. tabi yaban hayvanı kuduz ise.

Bana da 4 diş gerçimişdi köpek yaklaşık 4-5 yıl önce , hemen hastaneye gitmiştim ve yaklaşık bi yarım saat boyunca sabun ile ısırığın olduğu yeri sürekli ovalayıp yıkadım. Daha sonra düzenli olarak 10 'a yakın iğne yedim.

İhmal etme, sonra gidip köpeği öldürecektim o kadar sinir olmuştum. Her oradan geçtiğimde köpeğe taş maş atıyorum hatırlıyorum yaklaşık 10-15 sokak kovaladım öldürecektim kafaya koymuştum, taki köpek rüyama gelip özür dileyinceye kadar ciddiyim (: rüyama girdi ondan sonra peşini bıraktım . daha sonra belediye zehirlemiş .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri