Kore Malı telefonlar

menzilli

Yasaklanmış
telefon bakıyordumda adama kafamı karıştırdı s3 mini kore malı
android işletim sistemi 200 lira flan diyordu kaçak getiriyorum cart curt
merak ettim verim alınıyormu bu telefonlardan çabuk bozulması lazım normalde öyle telefonların daha önce alan oldumu

kötü yanları nedir hocam çabuk bozuluyor dokunmatik işlemiyor vs ?

anladım hocam para tuzağı yani ikinci elleri nedir s3 lerin ?

anladım hocam para tuzağı yani ikinci elleri nedir s3 lerin ?

kendi telefonum diye söylemiyorum İphone 5Sde kullandım ama tek kelime ile iğrenç zaten Samsung S4' ün iphone serilerine kalite, kullanış yönünden ne kadar fark attığını internetten araştırabilirsin Sana tertemiz S4 verebilirim Buyur

şu temmuza kadar idare edicek bir şey arıyorum hocam mülakatlarım bitince okul için 0 alıcamda şuankinde sorunvar idare edicek bir şey arıyorm

Hocam o telefonların görünüşü tıpatıp aynı . İçinde Java sistem var , bi de iPhone ise iPhone , samsungsa samsung teması atıp satıyorlar . Youtube'da video çekmek için alacaksanız ideal . Al 100 liraya Baltayla kır

kore malı olmasına korede hepsi çinde üretiliyo hangisinin ne olduğu belli deil.

telefon bakıyordumda adama kafamı karıştırdı s3 mini kore malı
android işletim sistemi 200 lira flan diyordu kaçak getiriyorum cart curt
merak ettim verim alınıyormu bu telefonlardan çabuk bozulması lazım normalde öyle telefonların daha önce alan oldumu

ben aldım şu an kullanıyorum işletimi falan aynı android, fakat hafızası düşük birde yavaş bunun dışında hiç bir eksisini görmedim halen aktif olarak kullanıyorum 140 tlye aldım.

üç dört kere yere düşürdüm bi şey olmadı dokunmatiği çok iyi orjinali gibi.

Zaten samsungun bir fabrikasıda Kore'de değilmi.Bu ürünler 2.kalite ürün oluyor genellikle.Yani kalitesiz ortamlarda pek özene bezene yapılmayan 3.Kalite mühendisler tarafından yapılan telefonlar.Dış görünüşü bire bir aynı oluyor ama iç özellikleri değişik yani şöyle anlatayim.
Mesela LG L5 ve Samsung S4 var diyelim,
Dış görünüşü bire bir S4 fakat iç özellikleri L5'in aynısı.

konudada habire telefon reklamı çıkıyor :)
bi arkadaş java işletim sistemi android tema demiş
kesin bilgisi olan varmı
android işletim sistemimi oluyorlar yoksa 2. elinin alim 350 liraya faaln

Genelde askerdekiler alır ararlar derler siz orada 1k veriyorsunuz biz burada 200 TL'ye alıyoruz filan. 2 ay sonra ankesörlü telefondan arayıp "takoz" bir telefon yollayın bana diyorlar :D

Genelde askerdekiler alır ararlar derler siz orada 1k veriyorsunuz biz burada 200 TL'ye alıyoruz filan. 2 ay sonra ankesörlü telefondan arayıp "takoz" bir telefon yollayın bana diyorlar :D
Hocam askerdeyken 100tl ye aldım s3 , baktım herkes alıyo bende aldım:D
Kamerası kötü, biraz yavaş, büyük uygulamalarda sorun çıkartıyor,
Onun dışında bi sorun yok görünüş tıpa tıp aynı, üç beş kez yere düşürdüm herhangi bi sorun yok öyle duruyo. Zaten telefonla sadece konuşuyom benim hiç merağım yok niye aldıysam:D Fiyat fayda oranı kesinlikle iyi..

Alacak arkadaşta telefonun tamamen her özelliğini kullanmak istiyorsa orjinalini alsın. Bütçem çok değil fazlada kullanmam, zaten sık telefon değiştiriyorum sadece konuşurum diyosa bundan alsın, tabi güvenilir birinden:)
Not: 7 aydır kullanıyorum:D

Hocam sana diyim ben samsung pişmanlıktır 3 ay sonra şişer o touchwiz arayüzu donmaktan, ağırlaşmaktan kullanamazsın işte göz boyuyo samsung, s4 ün islemcisi o parayı asla hak etmiyor.
Zaten sonra 0 alıcaksan al 100-200 tl ye tuşlu kullan eskiden dokunmatik mi vardı :)

Okyanusun yaklaşık 3000 metre altından Tapatalk ile gönderildi.

bende telefoncuda çalışıyorum, yakında replıka ya yönelik sitemiz online olucak.Sattığımız replika cihazların hepsi 1.sınıftır sorun çıkmıyor.Bazı arkadaşların dediğin gibi java uygulama olanlarda var anroid diye kandırıyorlar pişman oluyorsunuz.Bizim sattığımız replikalar Anroid işletim sistemine sahiptir.Sıkıntısız.
Sorusu olan sorabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri