Korkmalimiyiz? Partnerde para kazanmanin gitmesi

HunterLord

Kayıtlı Üye
s.a arkadaslar 5-6 dunya engeli yedim partner kanalda hicbir icinde ihtar islenmedi ama bana gelen maildr para kazanmanizi kapatiriz diyorlar kaybedersiniz bir diyer deyisle .. Artik kurallar yururluge girmis demek ki

s.a arkadaslar 5-6 dunya engeli yedim partner kanalda hicbir icinde ihtar islenmedi ama bana gelen maildr para kazanmanizi kapatiriz diyorlar kaybedersiniz bir diyer deyisle .. Artik kurallar yururluge girmis demek ki

Rica etsem Features kısmı ile gelen mailin SS'ini koyabilir misin zahmet olmazsa?

Oraya islemiyor olmasi bisey farketmiyor acikcasi. Toplam 3 ihtarda o mail gelecek artik. Daha her kanala gelmeye baslamamisti henuz.

Mailin ekran görüntüsünü paylaşır mısın

Teldeyim 12 30 da evde olucam ayrintili paylasirim

---------- Spam Engelliyici 22:06 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

Ne bu yaw sanki yalan soyluyormysum gibi screen istediniz simdi arkadasa atiyom resmi koysun buraya

---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

normalde de öyle hocam zaten çok yersen kapanıyor

Daha once direkt kapatirlardi para kazanmayi kaybedebilirsiniz diye uyari gelmezdi

[MENTION=8938]okokom[/MENTION] [MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] [MENTION=14128]asperger25[/MENTION]
Wrmz1Y.jpg

Banada iki gün önce öyle bir mail gelmişti Bugünde para kazanma kapanmış onun için mail geldi partnerdi kanal

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] bu daha önceden de olan bir durum.. bazen uyarı maili geliyor bazen gelmiyor.. 4-5 dünya engeli yediğin zaman (kanal durumuna yansımayan) para kazanma gidiyor zaten.. değişen bir şey yok.. ki bu uyarı zaten google dan geliyor partnerle bir alakası yok.. adsense de de böyle burada da böyle

o normaldede geliyor adsenseyse silersin diger kanallara vurmasın diye partnerse koyver gitsin gelirse senindir gelmezse saten senin hiç olmamıstır

Daha önceden beri var zaten bu benim eskiden de oluyordu çok dünya engeli yiyince öyle oluyor

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] bu daha önceden de olan bir durum.. bazen uyarı maili geliyor bazen gelmiyor.. 4-5 dünya engeli yediğin zaman (kanal durumuna yansımayan) para kazanma gidiyor zaten.. değişen bir şey yok.. ki bu uyarı zaten google dan geliyor partnerle bir alakası yok.. adsense de de böyle burada da böyle

Ne zamandan beridir boyle? Partnerlerde para kazanmanin gittigi?

ohoo :D benım 2 hafta önce lifede kapandı life daha atmadı beni ama :D

dünya engeli adı üstünde.. bu dünya engelinin öneminin arttığı dönemden beri olan bir şey. 2 ay mı 3 ay mı oldu tam hatırlamıyorum ? o dönemden beri bu olay var.. ha ama şöyle bir ayrıntı daha var.. kimi zaman peşpeşe gelirse 4-5 dünya engelinde kimi zaman da aralıklı uzun vakitlerde 10 tane de bile kapanmıyor para kazan.. yani farklı bir sistemi var tam çözemedim ancak 4-5den sonrası sıkıntı oluyor.. uzun aralıklarla gelirse çok fazla risk olmuyor

Bana hic denk gelmedi? Senarist degilim ben babos 7-8 aydir ilk defa bu maili gordum yeni bisey sandik konu acdik hemen senarist olduk

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] temiz çalışan bir dostumuz adam prof çalışıyor hiç başına gelmemiş tepkiye gerek yok :) ben bu dünya engeli üzerine master yaptım da iyi biliyorum :D

Para kazanmam kapandı benim freedom kullanıyordum oluyor böyle şeyler

Yok be [MENTION=15171]Katip[/MENTION] nerde profluk haftada minimum 5 telif yiyorum

deneme mn partnerler acın hocam oraya yukleyın dunya engellı vıdeoları quıze lıfe yuklemeyın :) temiz videoları upload edın heşeyin çözümü var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri