Koronavirüs Salgını - Tek Konu

Simdi rus sitelerinde bu konuyla ilgili makalelere baktim da , yeniden bi ilac uretmemisler , piyasada olan bi ilacin virusu oldurdugu tespit edilmis , yalniz ilacin yan etkileri var , korluk , deri hassasligi ve kafayi yeme , hayirlisi bakalim.

Rüştü Reçber'in de test sonucu pozitif çıkmış , hastanede tedavi altına alınmış.

Bugün kü Test Sayısı 9982 , Vaka Sayısı 1815 Ölü Sayısı 23. Toplam Vaka 9217, Toplam Ölen Sayısı 131

:(

Son düzenleme:
TOYOTA Türkiye Ceosu : Türkiye olarak en kötü senaryoya göre, yıl sonuna kadar satışlar tamamen durduğu ve hiçbir gelir elde etmediğimiz bir ortam söz konusu olsa dahi, çalışanlarımızın ve ailelerinin mağdur olmaması için her ay maaş ödeyeceğiz" dedi.

Harbiden şu japonlar kadar ahlaklı bir millet yok.

TOYOTA Türkiye Ceosu : Türkiye olarak en kötü senaryoya göre, yıl sonuna kadar satışlar tamamen durduğu ve hiçbir gelir elde etmediğimiz bir ortam söz konusu olsa dahi, çalışanlarımızın ve ailelerinin mağdur olmaması için her ay maaş ödeyeceğiz" dedi.

Harbiden şu japonlar kadar ahlaklı bir millet yok.

Sırf bundan dolayı Toyota alasım geldi

Trump galiba hızlı tanı cihaz tanıtımı yapıyor.

KUAH9J.png

Ölen öldüğüyle kalıyor.

Yeni tedbirler
- Vapurlar saat 17:00 itibarıyla çalışmayacak.

Birde devletin halka para vermesi için, devlet halktan para toplamak amacıyla kampanya başlattı.
İnternette ve tv ekranlarında ibanları bulabilirsiniz.
Kampanya adıda; Milli dayanışma kampanyası.
Kısaca pamuk eller cebe millet.
Vatana millete hayırlı olsun.

Pandemi hastanelerinin durumu:

https://youtu.be/7OyH9QtdS60

Benim anladigim suphe duyup gidenler hasta degilse bile hasta olup cikiyor..

normal zamandada zaten saglam adam giderse hastaneye,genelde hasta geliyor.ben en son kardeşimi götürdüm,bu olaylardan önceydi.salgın zamanı,herkes grip tabi.saglam girdim,ertesi gün grip oldum bende :) şuanki durum çok daha kötü tabi.biçok insan birazcık kötü olsa,aslında dogru dürüst rahatsız degilken dahi gidip bi serum yiyeyim,igne vurdurayımda rahatlayayım der (ki ben de serum sevenlerdenim :D ) ama şuan durum çok acil degilse,hastahanelere gidilecek zaman degil.

Türkiye'de Pozitif Vaka/Test Oranı

23 Mart- Oran: %7.97

24 Mart- Oran: %8.67

25 Mart- Oran: %11.14

26 Mart- Oran: %16.41

27 Mart- Oran: %27.46

28 Mart- Oran: %22.30

29 Mart- Oran: %18.18

30 Mart- Oran: %13.96

31 Mart- Oran :% 17,5

Olay çinde başladı, abd'de zirve yaptı. Süper güç denildi şimdilik çözüm bulamıyorlar veya bulmak istemiyor. Dünyayı yeniden dizayn etmek istiyorlar. Ölen ölür kalan sağlar bizim hesabı :( italya, abd,ispanya görünce kötünün iyisi gibi duruyoruz. Sonuç günler geçtikçe vaka ve ölüm sayıları artıyor. :(

SMrKwV.png

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

Terör bahanesi ile milyonlarca masum insanın canlarına kıyıldı. İnsanlık günahların bedelini ödüyor. Çaresizce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri