Koronavirüs Salgını - Tek Konu

Unknow

Kayıtlı Üye
Turistlerin Gezdiği Yerlere gitmemeye özen gösterin günlük çinden 4 tane uçak ülkemize giriş yapıyor twitterdan takip edebilirsiniz İstanbulda oturan arkadaşlar için açıyorum konuyu gezecekseniz gezmeye gitmeyin bence .

27 Eylül 2018de yayınlanan kore dizisindeki corona virüs ile ilgili bölüm
https://www.dizigom1.com/my-secret-terrius-1-sezon-10-bolum/ DAkika 53ten itibaren izleyin

https://twitter.com/search?q=#coronovirus&src=trend_click

https://www.youtube.com/watch?v=lHrDyLQznPI

Tahran - İstanbul seferini yapan yolcu uçağı koronavirüs şüphesiyle Ankara Esenboğa Havalimanına acil iniş yaptı. Uçaktaki 12 yolcuda yüksek ateş tespit edildi.

25.02.2020 GÜNCELLENDİ

ERpoqmkW4AEvfBY

Son düzenleme:
Her şeyi geçtim yarasa çorbası nedir arkadaş hiç mi kafa yok hiç mi mide yok bunlarda nicelerini yiyorlar ....

Her şeyi geçtim yarasa çorbası nedir arkadaş hiç mi kafa yok hiç mi mide yok bunlarda nicelerini yiyorlar ....

yarasa birde doğal olarak kuduz virüsü taşıyan bir hayvan herşeyi yiyorlar olacağı buydu

Bize gelmez herhalde, TR'de pek tutunmaz o virüs.
Bizde arada kaynar.

Adamlar nefes alan yürüyen her türlü canlıyı yiğiyor olacağı budur.

Çinli turistler çoğunlukla Denizli'ye geliyorlar.
Pamukkale aşığı hepsi...

4 Bin gss borcum var işim de yok virus düşüncek durumda değilim :d

öncelikle,bize her ne kadar dogru gelmesede adamların buldugu herşeyi yemek olarak görmesini ben gayet normal karşılıyorum.bu kadar yüksek bi nufusu ancak bu şekilde doyurabilirsiniz bence.o kadar adamı bal kaymakla beslemek imkansız :) virüse gelince,bence yedigi-içtigi şeylerle alakası yoktur bu olayın.adamlar ezelden beri bu şekilde besleniyor zaten.neyse,sebibinden çok şuan sonucu önemli bence.umarım bian önce sorun neyse çözerler.ondan sonra duyarız zaten sebebi neymiş...

evet konyaya çok fazla çinli turist geliyor ama kış mevsiminde fazla gelmiyolar.
bir zombi filminde görmüştüm zombi virüsü yarasa ve domuzun tesadüfen karışan dokularından ortaya çıkıyordu. gerçekten bu yarasalarda var bir sıkıntı .

Uygur Türklerine yaptıkları işkenceleri hatırlasınlar Gebersin hepsi

Kurbanlık üretsinler mangalı, haşlaması, çorbası derken isterlerse çiğ yesinler hiç sıkıntı olmaz. Derilerinden de koltuk vs yaparlar ooh. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri