Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nezaman düzelicek sizce arkadaslar
yaza bitse insallah
Kesinliğini bilmem ama bana göre bence 3 ay civarı sürer gibi . İnşallah yanılırım çok daha kısa sürede biter![]()
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı
31 büyük şehire araç giriş ve çıkışları yasaklandı.
pazar ve marketlerde maske takmak zorunlu oldu
Maske ve eldiveni nereden bulacağız arkadaşlar , eczanelerde olur mu
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı
31 büyük şehire araç giriş ve çıkışları yasaklandı.
pazar ve marketlerde maske takmak zorunlu oldu
hocam tek yol sokağa çıkma yasağı böyle gıdım gıdım tedbir alarak olmaz valla![]()
Maskeyi eczane harici almayın arkadaşlar kullan at tercih edelim mümkünse.twitterda denk geldim marketlerde vs satılan kumaş maskeyi mikron boyutunda mikroskopla incelemisler gözenekleri virüsü tutmazmis.
https://twitter.com/zekikayahan/status/1246133890932183040?s=19
Pazar ve market alışverişini ben yaptığım için. Evde maske dikilecek. Eczane tek kullanımlık maskeye 15 tl veremem. Eczane gidip sormadım.Forumda arkadaş yazmış. (Daha önceki konularında troll çok yapardıpembe lattop gibi
)
https://www.youtube.com/watch?v=aIHURHSsURQ
Evet mecbur insanlar bez parçasından kendisi yapacak, düne kadar sağlıklı olanlar maske takmasın dediler gerçek hastalar maske bulamıyor dediler hiçbirimiz kutu olarak almadik,şimdide durum ortada...herkes taksin diyorlar
En güzeli baksır taktiğidonlarınızı gecirin beyler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.