Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düğün ve nişan, kına gibi organizasyonlar YASAKLANDI.
Ama yeterli değil daha az önce Pozitif karşı komşumuz evdeyken rahatsızlığı arttı ambulans götürdü.Dikkat etmekte fayda var.
Cenazelere, Kına , Nişan , Sünnet lütfen katılmayalım dikkat edelim.
bi yasak geldi ama tam olarak neye geldi ben pek bişey anlamadım.dügün,nişan vb şeyler yasaklandı ama sokakta yapmak yasaklandı sanırım.dügün salonlarını ilgilendiren bi olay yok anladıgım kadarıyla.zaten yasak çıktıkdan sonrada burda dügün salonlarından sesler gelmeye devam ediyor,onlara bi yasak yok.
bi yasak geldi ama tam olarak neye geldi ben pek bişey anlamadım.dügün,nişan vb şeyler yasaklandı ama sokakta yapmak yasaklandı sanırım.dügün salonlarını ilgilendiren bi olay yok anladıgım kadarıyla.zaten yasak çıktıkdan sonrada burda dügün salonlarından sesler gelmeye devam ediyor,onlara bi yasak yok.
Alinan kararlar cumadan sonra gecerli.
Dugune yasak degil de ksitlama geldi. Bir saat olmak zorunda ve sadece nikah usulu olmali. Halay vs yasak
Her şeyi devletten beklemeyelim yahu, dötümüzün üzerine oturmayı bilelim. Ben cafelerden çıkmayan biriydim marttan beri 1 kere gitmedim. Biraz da iş bizde bitiyor. Salgın yükselmeye başladı, sebep belli, virüs bitmedi aşı çıkmadı ama NORMALLEŞME'ye girdik, olan da ortada. Herkes kendi karantinasını ilan etsin otursun evinde. Zorunlu olmadıkça çıkmayalım sokağa. Her türlü gezme tozmaya imkanım varken evimde oturuyorum, ama toplu taşıma kullanarak cafeye gitme çabasında olan arkadaşlarım var. 2 türlü risk.
Aklı başında olan zaten çıkmaz işi yoksa ama düğünüme dokunma diye twitterda hastag açanlar bile var bunlara ne anlatsan boş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.