Köşeyi döndükmü acaba ?

LuckY7

Kayıtlı Üye
Az önce bir videomun linkini yüksek beğenili bir sayfanın 2 milyon izlenimli bir paylaşımının altına yorum olarak attım beğeni aldı ne olduğunu anlamadan 301 oldu video acaba alır yürürmüyüz burdan? :D

hemen heyecanlanma videoya bak eğer sürekli beğeni geliyorsa o zaman heyecanlanabilirsin ama bazen 301 den çıkıp 302 olduğuda oluyo :D

3 5 k izlenir durur.kaliteliyse izlenir.ayrıca herşy nasip bu işlerde.sen 1 milyon izlenim alırsın.o izlenimle alacağın parayı ben 2 günde 50 60 k izlenimle alırım.bekleyip gör köşemisin değilmisin

Az önce bir videomun linkini yüksek beğenili bir sayfanın 2 milyon izlenimli bir paylaşımının altına yorum olarak attım beğeni aldı ne olduğunu anlamadan 301 oldu video acaba alır yürürmüyüz burdan? :D

Bu şekilde paylaşım yapıp bende çok iyi olumlu sonuçlar alıyorum, milyonluk videolara link paylaşarak, ama bazen yorum yayınlanmıyor, yayınlandığı zaman arkana yaslan izle.

Telif yemesi imkansız gibi bişe haber videosu ve geniş çerçeve var kestip felan temiz yani videoyu merak edenler için özür dilerim forumda paylaşmak riske atmak istemiyorum kanal işfa olur.

Valla benim kendi hazırladığım videoya bile topluluk ihlali deyip kanalı kapattılar sen gözünü dört aç youtube güvenilecek bir yer değil

bende geçen yıl spam çalışırken 301 e takılmıştı bi açıldı 307 :D

analytics de Gerçek zamanlı diye kısım var orayı boşuna yapmış olamazlar herhalde dimi? 301 de takıldıysada oradan tahmini olarak izlenimleri takip edebilirsiniz.

her 301+ videoda köşeyi dönülseydi forumun %50'si villada otururdu.
:D

1 videodan ancak bu köşeyi dönebilirsiniz.
246549-guldurenfotograflar2.jpg

301'in çok bir anlamı yok önemli olan beğeni ve yorumlardır. Fazlaca beğeni varsa 301'den çıktığında binleri görmüş olabilirsin birkaç beğeni varsa 302'den devam edersin :)

Ben evvelki gün şu otobüste danseden çocuk videosunu yabancı üye olduğum bir foruma attım. 700 hit aldı o 700 izlenim de 1 dolar getirmiş.

Aynı video Türkiyeden de 7-8k izlenim aldı. Ve o 7-8k hitte 1 dolar getirdi.

10 kat fark var arada yav Türkçe çalışmak hiç akıl karı değil...:)

benim videolara dadanan senmisin yoksa,;)dün aksam 3 link atmislar yorum diye benim hit videoya

benim videolara dadanan senmisin yoksa,;)dün aksam 3 link atmislar yorum diye benim hit videoya

Yok hocam ben face sayfalara dadanıyorum 2 milyon beğenili haber sayfalarına :)

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:04 ----------

Beğeni oranı nedir ?

beğeni yok ama 2 k izlenim aldı bir video kanal 2 günlük güzel bir başlangıç oldu.
1m izlenim ve tek video ile köşeyi dönme hayalleri Galiba fos çıktı :D arkadaşlar ne kadar sonuç böyle olacağını bilsekte bir anda 301 olmanın sevinci ve arkasından aldığım dersle youtube işinde güzel bir tecrübe edindim. Aklınızda boş gereksiz bilgiler bıraktığım için özür diliyor konuyu kapatıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri