Köy Okullarına Kitap Bağışı Kampanyası [YARDIM]

KAI3US

Kayıtlı Üye
Değerli Dostlar Merhabalar

Ordu Üniversitesi Öğrencileri olarak Bir Kitap Bir Umut adıyla bir kitap bağışı kampanyası başlattık.Bu zamana kadar 3 köy okulunda öğrencilere 2500 kitabı ulaştırdık.Çoğu kez dışarıdan yardımsever insanların sayesinde çoğu kezde burslarımızdan ayırdığımız bütçelerle bu kitapları alıp çocuklara götürdük.Şimdi İki köy okuluna daha kütüphane kurmak için kolları sıvadık.Ama elimizdeki kitap sayısı şuan için yeterli değil.İlkokul-Ortaokul-Lise seviyesinde romanlara,sınava hazırlık kitaplarına ihtiyacımız var.
Bir kitabın bir insan hayatına etkisini hepimiz biliyoruz.Değerli YTPARA üyeleri ve Yöneticilerinden yardım istiyoruz.Elinizde olup da bağışlamak istediğiniz kitapları bizlere yollayabilirsiniz.Ekonomik olarak gücü yeten arkadaşlar dilerlerse set kitap alıp yollayabilirler.

''Cennette büyük bir köşk vardır. İsmi ferah evidir. Buraya ancak çocukları sevindirenler girer.'' (Hadis-i Şerif)

Kampanyamıza dair aklınıza takılan sorular varsa benimle iletişime geçebilir.Doğruluğunu teyit etmek için üniversitemizle de iletişime geçebilirsiniz şimdiden teşekkürler.

İletişim olarak PM ya da gmail'den ulaşabilirsiniz.

Gmail ; [email protected]

Son düzenleme:
mesajınızı üniversitemde toplamda 10 kişiye kadar ulaştırdım birer ikişer elimizde ne varsa bizde destek olmak istiyoruz toplama işlemi bende olacak adres ve iletişim numarasını pm olarak atarsanız bi kolide olsa biz yollayalım allah hepinizden razı olsun

mesajınızı üniversitemde toplamda 10 kişiye kadar ulaştırdım birer ikişer elimizde ne varsa bizde destek olmak istiyoruz toplama işlemi bende olacak adres ve iletişim numarasını pm olarak atarsanız bi kolide olsa biz yollayalım allah hepinizden razı olsun

Allah senden de razı olsun kardeşim.Adresi ve İletişim numarasını yolluyorum.

---------- Spam Engelliyici 23:00 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

iletişim bilgisi lütfen

Hemen yolluyorum hocam

Değerli Dostlar aynı zamanda çocuklara mektuplarda yazabilirsiniz bundan önce kitap bağışı yapan insanlar mektuplar yazmışlardı.Çocukların yüzünde ki mutluluğu görmeliydiniz.Bizlerde çocukların mesajlarını sizlere iletebiliriz :)

Okuyup bitirdiğim elimdeki kitapları göndereyim diyicem ama çocuklara ağır gelebilir bendeki kitaplar, eğer bu tip kitapları degerlendirme şansınız varsa( kitap degistirme, satıp yeni kitap alma vs) göndermek isterim, çabanız için teşekkürler

Okuyup bitirdiğim elimdeki kitapları göndereyim diyicem ama çocuklara ağır gelebilir bendeki kitaplar, eğer bu tip kitapları degerlendirme şansınız varsa( kitap degistirme, satıp yeni kitap alma vs) göndermek isterim, çabanız için teşekkürler

Hocam mesaj attım.Teşekkürler.

Bu güzel projede emeği olan arkadaşlara teşekkür ediyorum hiç birşey yapamazsak konuyu güncelleyelim arkadaşlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri