Kpss Kadroları Dağılımı Açıklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes memur olmak zorunda mı? Bu devlet memur alarak insanlara bakmak zorunda mı ? Ya zamanında çok çalışıp top ünilerden mezun olunsun yada özel sektörede insanlar yönelsin. Her sene atama beklerikkk kadar saçma bir olgu yok yani.

Herkes memur olup iş garantisi alıp yan gelip yatmanın peşinde bu ülkede.

İnsanlar herkes memur olsun yan gelip yatalım demiyor ki. Böyle bir imkan var mı var. Devlet böyle bir şans veriyor mu veriyor niye denemesinler şanslarını.

Ama devlet ne yapıyor 3.000.000 kişiyi sınava sokup parasını söke söke alıp, devletten yüzbinlerce memur atıp sonrasında şaka gibi 2000 tane adam alıyoruz diyor.

E haklı olarak soruyoruz. Neden kadroları önceden açıklayıp insanları ona göre yönlendirmiyorsun. Soruyoruz yüzbinlerce memur fetöden dolayı ihraç edildi. Yerine kimler geldi kimler getirildi. Soruyoruz alanımda 100 puan alıp 1. olsam bile atanamıyorum neden? Kadro açmamış.

Üniversite sınavında 17 bin sıralama yaptım. Fizyoterapi okudum.Zenginin çocuğu 350 bin sıralama yapıp girdi. Bu ay devlet 4 tane fizyoterapist alıcak. Sadece 4 binlerce mezun var boşta bekleyen. KPSS ye girme gereği görmüyorum. Bana iş vermeyen güzel devletime birde sınav parası vermiyim. Türkiyede tabiplik harici devlete girmek artık imkansıza yakın oldu. Allah yardımcımız olsun

Herkes memur olmak zorunda mı? Bu devlet memur alarak insanlara bakmak zorunda mı ? Ya zamanında çok çalışıp top ünilerden mezun olunsun yada özel sektörede insanlar yönelsin. Her sene atama beklerikkk kadar saçma bir olgu yok yani.

Evet devlet kendi vatandaşına bakmak zorunda değil ama suriyelilere bakmak zorunda.

Kardes insanlar yan gelip yatma derdinde değiller. İnsanlar garanti bi meslek edinip evine yiyecek ekmek götürebilme derdindeler. Özellerde acaba işten ayrılır mıyım seneye anlasabilir miyiz stresi olmadan basında patron baskısı hissetmeden en önemlisi de günde 10-15 saat çalışıp asgari ücret kazanarak elektrik su ev kirası kredi borclarını düsünme seviyesini en aza indirerek yasayabilme derdindeler.

Asıl yazık olan da insanlar üniversiteye gidip meslek sahibi oldum diye sevinirlerken mesleklerinde iş bulamıyorlar. Madem bu insanlar üniversiteyi bitirdiklerinde iş bulamayacaklar neden üniversiteye alınıyorlar asıl bunu sorgulamak gerekir.

Hem insanlar mesleklerini yapamadıkları için memurluğa yönelsinler hem de bu davranıslarından dolayı elestirilsinler. Eleştireceksen bu kadar insanı memur olmak istemeye iten sebepleri eleştir.

Pes diyorum [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnsanlar herkes memur olsun yan gelip yatalım demiyor ki. Böyle bir imkan var mı var. Devlet böyle bir şans veriyor mu veriyor niye denemesinler şanslarını.

Ama devlet ne yapıyor 3.000.000 kişiyi sınava sokup parasını söke söke alıp, devletten yüzbinlerce memur atıp sonrasında şaka gibi 2000 tane adam alıyoruz diyor.

E haklı olarak soruyoruz. Neden kadroları önceden açıklayıp insanları ona göre yönlendirmiyorsun. Soruyoruz yüzbinlerce memur fetöden dolayı ihraç edildi. Yerine kimler geldi kimler getirildi. Soruyoruz alanımda 100 puan alıp 1. olsam bile atanamıyorum neden? Kadro açmamış.

Varmı böyle birşey ya ? 3.000.000 zorlamı sınava sokuyor ? Almak zorunda mı hayır ? Zaten yüksek yapanlar giriyor mu ? Evet sende iyi puan yap 2000 kişinin arasına gir. Adam 60 almış biz öğretmeniz atanamıyok varmı böyle bişey yaz her gördüğümde bunları kahkaha atıyorum sadece

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:31 ----------

Kardes insanlar yan gelip yatma derdinde değiller. İnsanlar garanti bi meslek edinip evine yiyecek ekmek götürebilme derdindeler. Özellerde acaba işten ayrılır mıyım seneye anlasabilir miyiz stresi olmadan basında patron baskısı hissetmeden en önemlisi de günde 10-15 saat çalışıp asgari ücret kazanarak elektrik su ev kirası kredi borclarını düsünme seviyesini en aza indirerek yasayabilme derdindeler.

Asıl yazık olan da insanlar üniversiteye gidip meslek sahibi oldum diye sevinirlerken mesleklerinde iş bulamıyorlar. Madem bu insanlar üniversiteyi bitirdiklerinde iş bulamayacaklar neden üniversiteye alınıyorlar asıl bunu sorgulamak gerekir.

Hem insanlar mesleklerini yapamadıkları için memurluğa yönelsinler hem de bu davranıslarından dolayı elestirilsinler. Eleştireceksen bu kadar insanı memur olmak istemeye iten sebepleri eleştir.
Valla kardeş ben iyi ğniversitelerden mezun olupta aç olan az kazanan görmedim. Bende kpss ye hazırlandım düşük aldım atanamadım az ders çalıştım çünkü sonra atama yok diyede ağlamadım. Sınıf arkadaşlarım iyi çalıştı iyi puan aldı atandı bende özelde devam ediyorum siz rahat çalışacaksınız işten atılma korkunuz olmadan yatacaksınız diye devlet memur almak zorunda değil.

---------- Spam Engelliyici 19:33 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------

Evet devlet kendi vatandaşına bakmak zorunda değil ama suriyelilere bakmak zorunda.

Hahaha ne alaka ? Onu oy verenlere söyle onlara bakıyor diye 1 trilyon memur almak zorunda mı ?

2023 te 50 milyon memur alacağız asgari ücret Herşey dahil 9,99 TL + kargo bedava olacak bayramlar da emekliye 1 kilo bor ikramiye olarak verilecek. İstikrar budur lütfen eleştirmeyin devletimizi VATAN HAYİNİMİSİNİZ ???!

önlisans 1milyon300bin ortaöğretim 3milyon500bin lisans bilmiyorum yani 5milyon üstü sınava girdi. Herkes ne hayallerle sınava giriyor her sınavın sonunda hüsran...

Yasal dolandırıcılık , umut tacirliği . Devlet vergisini cebimden alıyosa hizmetinide yapmak zorunda , istihdam yaratmak zorunda.
Her yıl yükselen işsizlik oranlarının sorumlusu kim ? Asgari ücretin açlık sınırında olmasının sorumlusu kim ?

Ha dersin bu kadar memur alıncak sınavdan önce millet ona göre girer . Tamam tüm bunlara rağmen yine yüksek puan aldın ee sonra KPSS MÜLAKATLARI .Çok çalışsın girsinler diyenler bakın bakıyım şuna ne diyebilceksiniz.

1-taşeron olmasa
2-atamalar hakkıyla yapılsa
3-kamu kurum ve kuruluşlarına ait yerler (telekom,tekel,thy vs...) satılmasa
4-formasyon diye birşey olmasa.
5-üniversitelere yeteri kadar adam alınsa (her sınıfda 50 değilde 10 öğrenci olsun mesela)
6-devleti yönetenler sınava kayıt yapıldıktan sonra değil de sınava kayıt yapılmadan önce nekadar memur alacağını söylese (niye söylesin ki busefer sınava daha az giren olur ösym zarar eder)

vs.. vs...

Devleti yönetenler adam gibi işlerini yapsalar, bukadar kişi sınava girmez ve bukadar kişide umutlanmazdı.

Özel sektör deniyor, özel sektor çokmu iyi sanki hergün işsizlik artıyor. İnsanlar özel sektöre güvenip uzun vadede borca giremiyorlar. Enbasiti memur olan daha çabuk evleniyor niye garanti iş diye.

Daha çok şey var da yazmaya gerek yok.

[MENTION=25533]patates[/MENTION] senin zihniyetindeki insanlar var oldukça bu ülke aç kalmaya mahkumdur. Neyse kardes bu işin ucu sana da değince anlarsın. Daha fazla tartısmaya gerek yok.

50.000 kişi memurluktan atıldı. gelmişer 4000 kişi alıyorlar. zaten en az 2000 kişi emekli yada çeşitli gerekçelerle memurluğu bırakmıştır. Toplamda aldıkları 2000 kişi. Resmen KOMEDİ

Ne kadar kişi alınacağı söylense sınava girmeyecek miydiniz? Bu kadar kisi alınacağı baştan tahmin ediliyordu zaten. Laf olsun diye konuşuyorsunuz bazen :D

Ne kadar kişi alınacağı söylense sınava girmeyecek miydiniz? Bu kadar kisi alınacağı baştan tahmin ediliyordu zaten. Laf olsun diye konuşuyorsunuz bazen :D
evet fizyoterapiste 1 kişi alınacağını bilse bir tanıdığım girmezdi. yeter mi bu cevap

[MENTION=25533]patates[/MENTION] senin zihniyetindeki insanlar var oldukça bu ülke aç kalmaya mahkumdur. Neyse kardes bu işin ucu sana da değince anlarsın. Daha fazla tartısmaya gerek yok.

rahat ol kardeş bana işin ucu değdi 2 sene işsiz kaldım ama anne bennn memur olacam diye ağlamadım devlet bize bakmiir memur almiir diyede ağlamadım. Devlet memur alarak bu insanların yükünü çekmek zorunda değil gidin şansınızı özelde deneyin birazda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri