"KPSS Öğretmeniniz" Yeni bir site

Ne yalan söyliyim aklıma şu satıştaki site geldi :)

Hayırlı olsun

hocam yorumlarımı düşüncelerimi açık açık yazacağım darılmaca gücenmece yok :)

hocam bence bu tarz siteler sadece toplumun %3-5 dilimine hitap eder.
genellikle sınav zamanları televizyonda felan kpss haberleri yapıldığında iyi ziyaretçi alırsın
ama şöyle birşey yaparsan özel ders videoları sorular cevaplar felan site iyi bir iş yapabilir
geçen sene bilgisayar satmıştım satarken muhabbet ediyorduk dedim ne yapmayı düşünüyorsun bilgisayarda o da bana demişti ben kpss ye hazırlanacağım dershaneye gitmek istemiyorum önümde 1 yılım var internette youtube birçok kpss yardımcı kaynak var onlarla çalışır bi düzeye gelirim demişti yani benim karşılaştığım gibi insanların beğenisi kazanırsan yürürsün buna da biraz daha fazla emek gerekir :)

yoksa alt resimdeki gibi bir yazı ile site yaparsan tutmaz ben sana diyim :)

rRV9y7.png

hocam yorumlarımı düşüncelerimi açık açık yazacağım darılmaca gücenmece yok :)

hocam bence bu tarz siteler sadece toplumun %3-5 dilimine hitap eder.
genellikle sınav zamanları televizyonda felan kpss haberleri yapıldığında sağlam hiç alırsın
ama şöyle birşey yaparsan özel ders videoları sorular cevaplar felan site iyi bir iş yapabilir
geçen sene bilgisayar satmıştım satarken muhabbet ediyorduk dedim ne yapmayı düşünüyorsun bilgisayarda o da bana demişti ben kpss ye hazırlanacağım dershaneye gitmek istemiyorum önümde 1 yılım var internette youtube birçok kpss yardımcı kaynak var onlarla çalışır bi düzeye gelirim demişti yani benim karşılaştığım gibi insanların beğenisi kazanırsan yürürsün buna da biraz daha fazla emek gerekir :)

yoksa alt resimdeki gibi bir yazı ile site yaparsan tutmaz ben sana diyim :)

rRV9y7.png

Çok güzel demişsin dostum ama zaten dediklerini yapmaya çalışıyorum şuan 2 gün oldu açalı daha online testi ayarladım ama soru kaynaklarına ulaşmaya çalışıyorum onu biraz yaptıktan sonrada online ders yardım gibi kaynaklardan konu anlatımı falan yapıcam ama tek başına olunca biraz yavaş oluyor ama ilk önceliğim daha düzgün bir tema

Şu çıkmış soruların tamamını bulup yayınlayabilirsen çok daha iyi olur ama yasal olur mu bilmiyorum.

hocam egitim sitesini kazanc icin actiysan eger derhal kapat. acik ve net soyluyorum kazandirmaz.
ama hobi olarak dersen onu bilmem

mobilden yazilmistir...

Kazandıran birkaç tüyo verirsen arkadaşımız neden kapatmasın sitesini :)

valla hocam su aralar egitimden dolayi internet isine bi sure ar verdigim icin net bi sey diyemem ama sunu net olarak ifade edeyim eskiden elimde gunluk 5k hiti olan Tr siteler vardi birde tamamen kopya almanca bi site vardi (kopya derken yani ing-almanca tranlate cesitli yontemlerle) tamamen bot isi bi site idi ve hiti cok azdi. Tamamen ozgun egitim sitesinden daha iyi kazandiriyordu.

Tamam Tr sitelerde kazandirir ama Egitim sitesi kazandirmaz.... Arkadasin emegine zamanina yazik diye ben sadece uyardim.

Hangisi kazandiri belki onu bilemem ama Egitim sitesi kazandirmaz onu bilirim. Emek ve zamaniniz bosa gitmesin diye soyledim ben sadece

mobilden yazilmistir...

valla hocam su aralar egitimden dolayi internet isine bi sure ar verdigim icin net bi sey diyemem ama sunu net olarak ifade edeyim eskiden elimde gunluk 5k hiti olan Tr siteler vardi birde tamamen kopya almanca bi site vardi (kopya derken yani ing-almanca tranlate cesitli yontemlerle) tamamen bot isi bi site idi ve hiti cok azdi. Tamamen ozgun egitim sitesinden daha iyi kazandiriyordu.

Tamam Tr sitelerde kazandirir ama Egitim sitesi kazandirmaz.... Arkadasin emegine zamanina yazik diye ben sadece uyardim.

Hangisi kazandiri belki onu bilemem ama Egitim sitesi kazandirmaz onu bilirim. Emek ve zamaniniz bosa gitmesin diye soyledim ben sadece

mobilden yazilmistir...

Bana kalırsa android, ios gibi gündemde ve geçerliliğini hiç yitirmeyecek şeyler para kazandırır. Bazen de gündemi yakından takip etmek hatta gelmeden bişeyler yapmak gerekiyor. Örneğin yazın "kış 2016 elbise modelleri" diye bir site kurmak lazım. Kışı bekleyip boşu boşuna yatırım yapılmaz.

teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 12:28 ---------- Önceki Mesaj 12:27 ----------

mobilden yazilmistir...

bende öyle düşünüyordum ama kpss bence iyi bir adımdı denemek istedim düşüncelerin için teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri