Kpss önlisans 70 puan almak ?

JiTeM

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Şubat 2013
Mesajlar
4.890
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
31
Selamlar arkadaşlar kpss önlisans'dan 70-75 puan almak için en kolay çalışma yöntem sizce nedir ? Ortalama 67 68 alıyorum en az 70 yapmak istiyorum sizce ne yapmak lazım ? Türkçe tarih coğrafya ile alınabilir mi ? Çok kitap okuyup çalışa bilecek biri değilim kısa kısa konular açıklamalar olan kitaplar var onlar iş görür mü acaba ?
 
O değilde tanıdık dayın filan var mı Ankara'da yoksa boşuna çalışıpta vakit kaybetme :)
 
O değilde tanıdık dayın filan var mı Ankara'da yoksa boşuna çalışıpta vakit kaybetme :)

Dayı olsa kpss ye gerek mi var :D en azından 70 alım başvuru yaparım diyorum bir de her kpss ye giriyorum bir türlü 70 alamadım bu sefer alim bare dedim D:
 
Çalışmak lazım hocam. Başka yolu varsa dua. Bana göre 70 çıkmıyorsa zaten boşverin girmeyin hocam.
 
Gayette kolay alınabilir.Matematik olmadan da alırsın tarihten ramazan yetkinin videolarını izle konu konu git,türkçe çalışmanın da bence en güzel yolu soru kalıplarını ezberleyip onun üzerine soru çözüp pratik yapmak,coğrafyayı evine bitane turkiye fiziki haritası al harita uzerinden çalış.En cok zorlanacagın ders tarih olacaktır çünkü çok nankör bi ders soru çözüp pratik yapmassan unutmaya çok müsait.Geriye vatandaşlık ve genel kultür soruları kalıyo vatandaşlık sırf ezber sorabilecekleri fazla bir alternatif yok gecen yıllarda çıkmış soruları çözmeye çalış bu şekilde öğrenmesi daha rahat oluyor genel kultur soruları da biraz şans işi bence onuda gündemi iyi takip etmek gerekir diye düşünüyorum.
 
70 almak bir işe yaramaz ki atama bekleme , 70 aldığın zaman bazı yerler var 70 puan kuralı var polislik, adliye gibi... onlara başvuru yapabilirsin :)
 
Youtube videolarını izliyecen 70 rahat yapılır Tarih için Mehmet Celal Osmanlı + İnkilapı çalışırsan yeter 21 soru çıkıyor bu 2 sinden , Çoğrafya için Mehmet Eğit , Vatandaşlık için Özgür Özkınık önerim Türkçe paragraf çöz pratik kazan sınava kadar iş tamam.
 
5 aydır KPSS çalışıyorum ben de. Youtube'da Benim Hocam kanalı var tüm dersleri ordan bulabilirsin.

Ben de hiç 70 alamadım çünkü hiç çalışmamıştım hayatımda, çalışmaktan başka çare olmayınca mecbur çalışıyorum.. Hiçbir şey bilmiyordum ama videoları izleye izleye baya şeyler öğrendim. 3,5 ayın var günde 2 saatini vererek çalışırsan 70 alırsın bence..

Benim de minimum hedefim 70 alıp zabıt katipliğine başvurmak. Hayırlısı olsun
 
Önlisans başvuruları ne zaman başlıyor biliyor musunuz
 
3 aydır çalışıyorum, matematiğim iyi olduğu için biraz rahattım ama ilk denemelerde 65 ile başladım. Şimdi 80 leri görebiliyorum. Bence bol bol soru çözün
 
21 Eylül diye biliyorum.

KPSS BAŞVURU TAKVİMİ
KPSS lisans başvuruları 30.06.2020 ve 13.07.2020 tarihleri aralığında yapılacak.
KPSS ön lisans başvuruları 21.08.2020 ve 02.09.2020 23:59 tarihleri aralığında yapılacak.
KPSS ortaöğretim başvuruları 15.09.2020 ve 30.09.2020 23:59 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.

---------- Spam Engelliyici 17:20 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------

harita mühendisliği hocam

Başarılar mat varsa gerisi halledilir.
 
KPSS BAŞVURU TAKVİMİ
KPSS lisans başvuruları 30.06.2020 ve 13.07.2020 tarihleri aralığında yapılacak.
KPSS ön lisans başvuruları 21.08.2020 ve 02.09.2020 23:59 tarihleri aralığında yapılacak.
KPSS ortaöğretim başvuruları 15.09.2020 ve 30.09.2020 23:59 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.

---------- Spam Engelliyici 17:20 ---------- Önceki Mesaj 17:18 ----------



Başarılar mat varsa gerisi halledilir.


Teşekkür ederim, tarihi yanlış yazmışım kusura bakmayın :)
 
ben çalışmadan girip 70 aldım , çalışıp girdim 74 aldım :D düzgün hocalardan öğrenmek lazım dersleri. matematikte şenol hoca 1 numaradır.
birde merkezi atama sistemini kaldırdılar kpss de yalan oldu. her kurum artık torpille nokta atışı ilan veriyor. birtek polislik , subaylık gibi meslekler kaldı başvuracak.
 
ben çalışmadan girip 70 aldım , çalışıp girdim 74 aldım :D düzgün hocalardan öğrenmek lazım dersleri. matematikte şenol hoca 1 numaradır.
birde merkezi atama sistemini kaldırdılar kpss de yalan oldu. her kurum artık torpille nokta atışı ilan veriyor. birtek polislik , subaylık gibi meslekler kaldı başvuracak.

Düzgün hocalardan çok yetmemek var diyelim her hoca kendince bir şeyler anlatıyor mat ve türkçe tamam belli şeyler var çok önemli değil ama gk kısmında tarih ve çoğrafya çok değişik şeyler çıkabiliyor sınavda senin çalıştığın hoca belli şeyleri öğretiyorsa sınavda 4 5 soru kafadan kaçmış oluyor böyle , farklı farklı hocalardan çalışıp ortalamasını çıkarmak da biraz zor iş her hocanın farklı stili olduğu için kafa karışmaya çok müsait oluyor.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri