Dersaneye gitmeye gerek yok. Para tuzağı kesinlikle. 2 yıl kursa gitti arkadaşım ve kazanamadı. Sonra kursa gitmeyip kendi evde hazırlandı, kazandı. Evde cd izliyordu sadece. Kısacası kesinlikle dersaneye gitme.
Hocam kesinlikle gitme demişsinde. Kişiden kişiye değişir bu durum. Adam herhangi bir öğretmene gerek kalmadan konuyu anlayabiliyordur. Veya disiplinlidir video izlerim konuyu okurum hergün der yapar. evde çalışıp kazanan arkadaşım da var. Yalnız ben kendimi biliyorum evde kalırsam yt ve online oyunlar yüzünden çalışamam. Kendimi dizginleyemem. Dersaneye yazılma sebebimde bu. Allaha şükür bir aylık kazancım tüm parayı ödememe yetiyor. Önlisans 2012 mezunuyum. Daha 22 yaşındayım özel sektörde 1 yıl çalıştım. ilk 6 ay maaş aldım. Son 4 ay alamadım. Arada parça parça aldım. Şuan adamla mahkemelik olduk. Şirkette 4 kişiydik maaş alamayan olarak. Zor durumlar yaşadım youtube olmasaydı nolurdu bilmiyorum. Bunları yaşayınca bir de arkadaşlarımın kpss yi kazanıp işlerinin rahatlığını anlatınca gidip yazıldım kursa.
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocamın da dediği gibi mesai saatleri internete ayıracak vakte çok uygun.