Kraltv 20.yıl canlı yayın trap dinleyenler içeri

• Kullanıcı Karınca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Oo Sansar alırım bi dal :) Teşekkürler hocam.

Keşke erken haberimiz olsaydı Joker ve Xir Gökdeniz çıkmış tüh kaçırdık :(

Son düzenleme:
Kitleye bak abi 13-16 bende 18 im yani 10 yaşından beri dinlerim ama bu kitle 17 geldiğide ne rap dinleyecek ne bir şey rap ne bu sahnedeki elamanlar bi çoğuyla muhabbetim diyaloğum var her biri abimdir ama rap ne onlar ne de o seyirciler :)

O sahnede olmasi gereken daha bir ton sanatci varken, neden hep Dokuz Sekiz muzigin adamlari cikiyor ki? Yanlis anlasilmasin cikanlarin aralarinda gercekten kaliteli rapciler de var ama en az onlar kadar yetenekli bir ton adam sayarim daha..

O sahnede olmasi gereken daha bir ton sanatci varken, neden hep Dokuz Sekiz muzigin adamlari cikiyor ki? Yanlis anlasilmasin cikanlarin aralarinda gercekten kaliteli rapciler de var ama en az onlar kadar yetenekli bir ton adam sayarim daha..

Hocam bunlarda şuan orta seviyede ünlü bunlarıdna ünlenmesi lazım yani kral pop boyle bı etkınlık yapması sayesınde baya bı ınsana duyurdu ama şöyle bi sıkıntı var gerçekten herhangi bi rap konserine gitsem yalş ortalaması 13 16 arası yaşım daha 20 ama en buyuklerı benım resmen utanc verıcı bu durum evden dınlemek daha ıyı bi yandan :D

20 yıl boyunca pop müziğe sövmüş adamlar KralTV çağırınca ne güzel gevşemişler.

Trap deyince de anlamadım. 4chan'de trap diye shemale'e derler :(

Defkhan falan geldi mi ki gelmez heralde Defkhan gelmez sanırım . Geleydi iyiydi

Ya siz bizim ülkemizdekileri bırakın abi =)

Kral-POP Kral RAP hiç bir zaman olmaz olamaz Rap sokaktır bugün orda parça söyleyen bi kişi Protest söz söyleyebildimi acaba Rap demek tv lerde dönmek demekte değildir

Rap bi akımdır edebiyatta olduğu gibi kalemini bi yere gelmek için satmayacaksın, sokaktan yana kullanacaksın

Keny Arkana - Vie d'artiste (Clip Officiel) - YouTube

Hopsin - ILL MIND OF HOPSIN 7 - YouTube

bu iş de öyle 13-16 yaşında sadece Popülarist akımdan etkilenip dinleyici olan 17 ye geldiğinde bu popüler kültürün yerini onda başka bi akım alacak kitleyle yapamassın

Bende şans olsaydı zaten açtım reklam çıktı. :) Dahada kralı izlemem arkadaş..

Ya siz bizim ülkemizdekileri bırakın abi =)

Kral-POP Kral RAP hiç bir zaman olmaz olamaz Rap sokaktır bugün orda parça söyleyen bi kişi Protest söz söyleyebildimi acaba Rap demek tv lerde dönmek demekte değildir

Rap bi akımdır edebiyatta olduğu gibi kalemini bi yere gelmek için satmayacaksın, sokaktan yana kullanacaksın

Keny Arkana - Vie d'artiste (Clip Officiel) - YouTube

Hopsin - ILL MIND OF HOPSIN 7 - YouTube

bu iş de öyle 13-16 yaşında sadece Popülarist akımdan etkilenip dinleyici olan 17 ye geldiğinde bu popüler kültürün yerini onda başka bi akım alacak kitleyle yapamassın

bu olay Türkiye'de zor . bana göre en iyi piyasa Almanya'da

---------- Spam Engelliyici 02:47 ---------- Önceki Mesaj 02:45 ----------

Hocam bunlarda şuan orta seviyede ünlü bunlarıdna ünlenmesi lazım yani kral pop boyle bı etkınlık yapması sayesınde baya bı ınsana duyurdu ama şöyle bi sıkıntı var gerçekten herhangi bi rap konserine gitsem yalş ortalaması 13 16 arası yaşım daha 20 ama en buyuklerı benım resmen utanc verıcı bu durum evden dınlemek daha ıyı bi yandan :D

senin benim gibi büyük bi kitle vardır kardeşim .
Türkiye'deki dinleyici kitlesi filan konsere giden tiplere bakınca utanıyorum sanatçılara yazık oluyor . bandrol albüm yapana sövüyor dinleyen ergen anlıycağın yasal albüm çıkarana sen çok şımardın bilmem ne saçma cümleler kuruyor

---------- Spam Engelliyici 02:50 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

farazi ve kayra izleyeydim iyiydi

storytelling tarzının Türkiye'deki babası . En başarılı bulduklarımdan . Nostaljisi ve Farazi'nin müzikleri çok hoş

şarkı isimlerinide iyi seçiyor örneğin : sarhoş palavraları ve nahoş nidaları

gidin Dj Akman dinleyin Dj Yildirim Dj Ates Mc SerkaN Dinleyin.. Nedense Akmani kimseye degismem adam belki 6-7 yildir sarkisi rapi yok

Yarın TSM-Arabesk konserlerine gidecem pazarda popdayım gençler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri