Kredi Çıkmayana Kredi Çıkartılır Komisyonla kredi

mixnewss

Kayıtlı Üye
Kredi Çıkmayana Kredi Çıkartılır Komisyonla kredi bu tür internette çok yazı var ama tam anlamıyla ulaşılacak bilgiler yok biliyorsunuz bankada adamlar varmış komisyonla kredi çıkartıyorlarmıs tarzı şeyler hep duyarız bunlar efsanemi kestanemi bunu merak ediyorum 1000-2000 tl çekip aylık 100 lira ödemek istiyorum senetle istanbulda kredi veren varsa tanıdıgınız veya sizin iletişime geçtiginiz biri buda olur bankadan kredi çıkartabilecek biiri varsa oda olur bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim özellikle metrobüs duraklarında bu ilanları bile gördüm ama dolandırılmakta istemyiorum sorayım dedim bilginiz varsa paylaşın lütfen

bunlara inanmayın bence sizin bilgilerinizle kredi çekip arazi olurlar

genelde faturalı telefon kulllanıyorsanız ev cep onlara kredi veriyorlar ileyişte çok farklı sana taksitle telefon aldırıp. alınan telefonu 200-300 altına telefoncuya anında satıyorlar sanada paranı veriyorlar.

küçük meblağları banka şubeleri kendi insiyatifinde çıkarttırabiliyor ama o tür komisyoncular genelde dolandırıcı olacaktır, ben pek güvenmiyorum bulaşmanı da tavsiye etmem hocam

bunlara inanmayın bence sizin bilgilerinizle kredi çekip arazi olurlar

aynen o yüzden güvenilir bir tanıdık varsa bu işleri yapan ama burada reklam etmeyen veya böyle iyi bir kişi aracılıgyla çekmiş ben komisyona razıyım sadece güvenilir birini tanıyan vardır belki diye istedim

KKB puanın sanırsam yerlerde bu yüzden kolay kolay kredi alabileceğini sanmıyorum hiç bir bankada ayrıca başvuru yaptıkça daha da düşecektir (çünkü bütün bankaların sistemleri birbirine bağlıdır)

ayrıca bu nedüğü belirsiz adamlarla iş yaparsan ki senet karşılığı size bunu sağlayacaklardır (sözde), başına daha büyük işler açabilirsin.

Sana tavsiyem birikimlerini tuttuğun bir banka varsa ordan kredi kartı başvurusu yapman ve düzenli ödemen,3-4 ay sonra kkb puanın düzelmeye başlayınca şansını deneyebilirsin.

Aynen öyle biri bana da lazım ama yok gibi :)

Google girdilerinin çoğu da hit çekmek amaçlı tıpkı bu konunun başlığı gibi giriliyor, siteye bir giriyorsun "Kredi Çıkmayana Kredi Çıkartılır Komisyonla kredi mümkün mü? İnsanlar bunu çok merak ediyor, fakat dolandırılma riski var bu insanlardan uzak durun" falan yazıyor :D

Bu arada [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam imzanı değişiver be uyarı pek işe yaramıyor :D

Aynen öyle biri bana da lazım ama yok gibi :)

Google girdilerinin çoğu da hit çekmek amaçlı tıpkı bu konunun başlığı gibi giriliyor, siteye bir giriyorsun "Kredi Çıkmayana Kredi Çıkartılır Komisyonla kredi mümkün mü? İnsanlar bunu çok merak ediyor, fakat dolandırılma riski var bu insanlardan uzak durun" falan yazıyor :D

Bu arada [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam imzanı değişiver be uyarı pek işe yaramıyor :D

ya aslında arada komisyoncu olması tuhaf geliyor bu işi direkt olarak yapan bankacı olsa anlarımda benim çok param olsa bile bankanın borç vermediği birine benim lafımla neden borç verilsin ki bankacılar insiyatif kullanabildgini hepinmiz biliyoruz bunu yapan bankacı bulmak lazım esas

evkur veya o tarz modern tefeci varsa şehrinde taksitle 2200 liralık telefonu 3000-3500 liraya taksitle satın alıp 2000 liraya telefoncuya satabilirsin. uygunsa tabi senin için :)

Kredi Çıkmayana Kredi Çıkartılır Komisyonla kredi eğer böyle bişey varsa elemana diceksinki bana kefil ol alım bankadan krediyi ozaman olur bak :D

ben yıllar önce bana ulaşan bir numarayla görüştüm. kredi çıkartılır ihtiyacınız varsa ama kredi kartı kullanıyorsanız dedi. Çıkınca komisyon alıyoruz falan dedi.
benden tc no, isim soyisim falan aldı. En son kredi hazır her şey hazır anne kızlık soyadı neydi diye tekrar aradılar. Ben de salladım . Sonra bilgiler yanlış dedi.
Allah allah dedim. Ama her şeyi o kadar güzel ve zamanında yapıyorlarki çok kişi veriyordur bilgileri adım gibi eminim.
Tabii ben en baştan şüphelendiğimden yanlış bilgiler verdim. Polisi arayıp numarayı ve durumu bildirdim. Banka kredi vermiyorsa kredi almanız çok zor. Aradaki bu tefecileri banka muhattap alıp size kredi vermez. Arkasında kesin bir hile var.
Ya zaten kredi size çıkacak duruma oluyorsunuz boşuna komisyon veriyorsunuz ya da bilgilerinizle sizi başka şekilde borçlandırabilirler. Düşmeyin böyle tuzaklara

Kredi kartı kullanan herkes 5000'e kadar krediyi rahatlıkla alır. Banka zaten komisyoncu, bi de bunlara kaptırmayın.

var böyle bişi arkadaşlar gerçek bankada çalışanlar aracılığı ile size kredi çıkartırıyolar bankada çalışanlar dedim de böyle krediye onay verenler filan o şekilde çıkartılıyor ama baya komisyon alıyolar böyle işlere hiç girmeyin

yapanlar var ve cok komisyon alıyorlar. bankadaki tanıdık ve bir kac evrak ile hallediyorlar. tanıdıgım biri bu isi yapıyor ama lavukla aramız limoni. cok zorda kalmadıkca heleki 1000 2000 tl icin hic bulasma derim. zaten bu sahıslar 1k 2k icin bu isi yapmazlar

Böyle bisey var evet.Once komisyon alan bankacilar sonra sizin bilgilerinizi dolandiricilara satip sanal kart cikartip onlarin da kazanmaasini saglayan adamlar var.

ihtiyacın kadar limitli bir kredi kartı bul arkadaşlarından.
sonra karşılıklı alışveriş sitelerinden 2. el hayali 1 ürün satışı koy.
arkadaşına linkini gönder girsin kaç taksitle istiyorsan (12 aya kadar ) taksitli alsın.
sadece taksit masrafını ve sitenin komisyonunu ödemiş olursun gerisi hesabına gelsin. arkadaşının kartının taksitlerini de ödersin aydan aya.
kredi komisyonu kredi masrafı dosya masrafı sigorta masrafı vs ödemezsin. [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri