Kredi Kartından Nakit Çekme

SwoRd

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wipkadin.com
Merhaba arkadaşlar kredi kartımdan 3000TL civarı bir nakit çekmem gerekiyor fakat nakitavans ile 300TL den fazla faiz veriyorum.Daha uygun bir yöntem bileniniz varmı acaba?

Merhaba arkadaşlar kredi kartımdan 3000TL civarı bir nakit çekmem gerekiyor fakat nakitavans ile 300TL den fazla faiz veriyorum.Daha uygun bir yöntem bileniniz varmı acaba?

kart ile altin al sonra geri sat kuyumcuya

çeyrek alış satışı 157,1507 160,7349
her 160 lira da 3 tl kaybın olur hesapla 100 lirayi geçmez zararin

valla kartla bankamatikten nakit çekmekten daha az kaybın oluyor.
bankalar tam soyguncu

Yasa gereği kuyumcularda taksit imkanı yoktu sanırım birde o olsa tadından yenmezdi ama yinede bankadan daha mantıklı teşekkürler arkadaşlar :)

hepsiburada.com n11.com gibi sitelerden altın alabilirsin. Kredi kartın hangi bankaya ait bilmiyorum ama ona göre puan kampanyasına katılıp kar etmek bile münkün. Puan olayına girmeden yapabileceğin alışverişte 150 tl kadar zararın olur ama taksitli alışveriş yapma imkanın oluyor.

Garanti bonus kullanıyorum. n11 de 111tl bonus fırsatı var ama ordaki fiyatlar 172-174 arası değişiyor.Taksit seçenekleri var ama 1 adette 15 tl den fazla zarara geliyor :s

Kuyumcular kartla çekerken ekstra komisyon isteyebiliyor benim başıma gelmişti :)

tabii ki altın almak hocam arkadaşlar yazmış, ama piyasalar belli değil. daha altın yoldayken altın düşebilir :)

sanalpazar %5 komisyon ile 9 taksit (kargo şart)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri