krtzyn - Samet Gür İsimli Sahte Telifciden Şikayetçiyim

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Adam harıl harıl çalışıyor ve kazanmaya devam ediyor. Koca forum birşey yapamadık buna . Valla yazık

hocam yapılacak ne olabilir ki bilen birileri söylesin yapalım.

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:35 ----------

@mNote [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

hocam yapılacak ne olabilir ki bilen birileri söylesin yapalım.

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:35 ----------

@mnote [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Bu adam nasıl sahte telif atıyorsa. Onada aynısını yapsın bilenler. Ben bilmiyorum nasıl atılıyor. Yoksa çoktan yapmıştım

şuna telif atmayı veya flag atarak kanal kapatabilenler acaba bakabilirler mi videoları artık youtube anasayfasında çıkmaya başladı

bu işin cılkı çıktı arkadaş :D yakında resmi tv dizi kanallarını teliften kapatırlar sahte telifciler :D

krtzyn krtzyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklanmış
Üye Listesi
Son Aktivitesi: Bugün 03:18

Yasaklayan: era
Sebebi: Önce saygı!
Başlangıcı: 28.10.2014 13:18
Bitişi: Sınırsız

Bu nasıl oluyor?

Banlı olsa bile şifresini girdikten sonra son aktivitesi değişiyor olabilir.

bu işin cılkı çıktı arkadaş :D yakında resmi tv dizi kanallarını teliften kapatırlar sahte telifciler :D
keşke bu işi çok fazla yapsalar. o zaman bu telifler için youtube önlem alacaktır. belki sahte telifin önünü kapatırlar bu şekilde.

o 11 video yapmış bunu bence jinglin tarz hit gonderen programlar var videonun birini eklesek muhtemelen patlar dur ben bir bakaym bota

keşke bu işi çok fazla yapsalar. o zaman bu telifler için youtube önlem alacaktır. belki sahte telifin önünü kapatırlar bu şekilde.

temizlensinde nasıl oluyosa olsun sahte telif flag konuları görmekten kına geldi :D

Bak bakalım hocam :) inşallah bişey olur

simdi bu videoya aynı flag botunda yaptıkları gibi manuel olarak cocuk istismarı diye bildirim yaptım ama tek bildirimden bisey olacanı sanmıyorum 10 15 kişi daha bildirim yapmalı

Son düzenleme:
güzel tezgah kurmuş valla ne diyelimki

Az kaldı o tezgahı bozmaya süreç film den cansu hanıma bütün olup biteni iletti arkadaşım
oda gerekli yerlere ulaşacak ve bu işin sonunda mahkeme yolu gözükecek
firma bilgilerini izinsiz kopyalamak ,bu bilgilerle kendine haksız kazanç sağlamak gibi bir çok sebepten dava açılacakmış

bu yöntemi deneyen arkadaşlara duyurulur

sıra sizede gelecek youtube babanızın çiftliği değil...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri