Küçük Resim Oluşturucu var mı?

• Kullanıcı cesur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

cesur

Kayıtlı Üye
Videonuz başlığını büyük harflerle otomatik şekilde belirlediğim resme yazabilecek bir program vs var mı arkadaşlar?

Suan elimde yazilmis bot vardir ama iyi bi teklif gelirse satarim

Kucuk resim boyut ve yazi ekliyor

başlık nerden çekilecek? biraz detay verirseniz yarın sabah ofise geçince yapıp ücretsiz bir şekilde paylaşayım arkadaşlar

Videonuz başlığını büyük harflerle
diye belirtmişler hocam

tamamda nerden çekilcek başlık mesela 10 tane küçük resim verilcek yazılıma başlıklar nasıl girilcek? kanaldan mı çekilcek metin belgesinden mi, resim dosyasından mı, videodan mı, küçük resim videodan mı çekilcek, youtube url'sinden mi? klasörden mi? detaydan kastım buydu

tamamda nerden çekilcek başlık mesela 10 tane küçük resim verilcek yazılıma başlıklar nasıl girilcek? kanaldan mı çekilcek metin belgesinden mi, resim dosyasından mı, videodan mı, küçük resim videodan mı çekilcek, youtube url'sinden mi? klasörden mi? detaydan kastım buydu

İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam, bu konuyu görünce ben de, olsa ne güzel olur, diye düşundüm, yapacağiniz program birçok kişinin ihtiyacini görecektir.

Ben kendimce birşeyler yazayim diğer arkadaşlar istediğini ekleyip çikarsinlar.

- Öncelikle resmin üzerine yazilacak yaziyi belirlemek için; eğerki bu yazi videolarim kismindaki videolardan çekilecekse tek tek belirlemek, denk düşürmek gerekeceği için, bir txt dosyasina sirasiyla yazilacak satirlari, bir diğer txt dosyasinda konumlari yazan resimlere yazabilir.

1 numarali yazi, 1 numarali konumdaki resme yazilsin, gibi.

- Konumdaki resmi istersek biz oluşturmuş ya da biyerden indirmiş oluruz. Eğer videodan çekilecek küçük resme yazdirmak istersek, bu opsiyonel olarak eklenebilir. Eklenmezse de yüklenen videonun kuçuk resmi kolay bir şekilde indiriliyor zaten.

- Temel olarak ilk txtye yazdiğim satirlar, diğer txtde siralanmiş konumlara denk düşenlere yazilabilir. İki ayri txt olursa kopyalayip yapiştirmalar kolay olur, bu yüzden, yaziyi resimlerin isminden çekme seçeneğini belirtmedim.

(Konumlari tek tek girmeye de gerek kalmayacaktir çunku resim dosyasini kopyalayip txtye yapiştir yaptiginizda en azindan resim dosyasinin adini yaziyor, çalişan program, txt dosyalari ve resimler bir arada olunca da detayli konum belirtmeye gerek kalmadan sadece resimlerin ismi yeterli olur heralde -en azindan html kodlarinda öyle oluyordu- eğer öyle değilse ve bu ayarlanirsa tam otomasyon olacaktir.

Daha fazla detay isterseniz lütfen belirtin hocam, kolay gelsin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri