Küçük Resim Sorunu ?

• Kullanıcı orcunkazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

orcunkazan

Kayıtlı Üye
Bugün birçok kanalımda küçük resimlerin kaybolduğunu gördüm. Aynı sorunu yaşayanlar yada konu hakkında bilgisi olan varmı

Bugün birçok kanalımda küçük resimlerin kaybolduğunu gördüm. Aynı sorunu yaşayanlar yada konu hakkında bilgisi olan varmı

Aynen bende kûçûk resim ekliyorum bi saat sonra yt kafasina gôre degistiriyor. Bence ône çikartmak için alakasiz kûçûk resimlerin farkina vardi yt ve bunu engellemek için ônerilen 3 resimleri ha bire degistiriyor :)

Bende ki sorun farklı.küçük resim ekliyorum bi müddet sonra önceki resmi ekliyor

Kanallat 2-3 haftalık küçük resimleri 2-3 hafta sonra kalkmış yani

tarayıcı sorunu olabilir bendede oluyor

bendede öyle 1 haftalık kanalda çoğu video da küçük resimler kalkmış

bendede şöyle bir sorun göze çarpıyor 40 dakkalık videolarıma bilinen 7 dakka aralıklı zaman dilimlerini koymuştum bugun bütün videolarda sadece basında ve sonunda var? aynı sorunu yşayan varmı

Gün geçmiyor ki yt nin saçmalıklarını görmeyelim :)

bendede şöyle bir sorun göze çarpıyor 40 dakkalık videolarıma bilinen 7 dakka aralıklı zaman dilimlerini koymuştum bugun bütün videolarda sadece basında ve sonunda var? aynı sorunu yşayan varmı

partnerler bazen değiştirebiliyor reklam aralıklarını girip kanala tekrar eski haliyle değiştir hocam

Benim kanallarında bazılarında kalkmış olarak gözüküyor.

Benim kanalda da benzer durum söz konusu. Dün resim kalkmıştı, değiştirdim, bugün baktığımda yine değiştiğini görüyorum. Partnerde değil...

Mesajı Tapatalk ile gönderdim...

Eskiden beri olan bişey başımıza gelmesinin sıklaşması nedenide biz katagorileri pert ettikce izleyicinin akıllanması

Ads_z.png

Eskiden beri olan bişey başımıza gelmesinin sıklaşması nedenide biz katagorileri pert ettikce izleyicinin akıllanması

Ads_z.png

bu senin dediğin yanıltıcı küçük resim koyanlar için geçerli hocam bütün açtığım kanallarda olan birşeyi söylüyorum ben .
10 gün öncesine kadar küçük resmi kaydet dedikten sonra videonun küçük resmi gözüküyordu. ama son 1 hafta önce küçük resmi ekledikten sonra kaydet diyip arkasından tekrar küçük resmi yükle diyip değişiklikleri kaydet dediğimde çıkmaya başladı . 1 hafta önce açtığım hemen hemen bütün kanallarda küçük resim kalkmış durumda. ama son 1 haftada 2. söylediğim yöntemle eklediğim küçük resimler duruyor hala

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri