Küfür eden kişi nereye şikayet edilir

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Merhaba arkadaşlar az önce olan bir olay biri bana Facebook'tan birşey yazdı ticaretten anliyormusun diye bende yok dedim küfür etmeye başladı ana bacı bunu nereye şikayet edebilirim bu kadar kolay olmamalı küfür etmek sonuçta anneme küfür ediyor bilgisi olan varmi

İnsanlar o kadar karaktersizleşmiş ki ne iyi niyet nede başka bişey şikayet edecek olsak sosyalmedyada o kadar çok insan varki onlarca insanla uğraşmaya değmez engelle geç

Allaha...

BU gercek kardesim. Allaha sikayet edebilirsin. Ticaret hemde internet ortamında ticaret yapıyorsan. Karsına cıkan insanlarla kurdugun diyaloglarda dinden imandan cıkmamak elde degil. Bunun için önce sabır Allaha havale edeceksin sonra sabır etmesini ögreneceksin. sahsen 2 aydır abone satıyorum. bu forumda ve r10 da öyle insanların, öyle garip soru ve isteleri ile karşılaştımki anlatsam inanamazsın. insanlar çeşit çeşit, her biri bir tavır, her biri bir şekil. Ticarette ilerledikte nabza göre şerbet vermeyi ögreneceksin. ne küfür edecek nede küfür yiyeceksin ama sabır.

örnek: 1k abone 60tl satıyorum. abi 3 kanal alıcam 40tl verimisin. cevabım 5 kanal verırsen 40tl olur.

bunu yazmamın nedeni sen sen fiyatta kır karsı tarafın gönlü olsun ve elindeki malı daha çok sat aynı kişiye.

Merhaba arkadaşlar az önce olan bir olay biri bana Facebook'tan birşey yazdı ticaretten anliyormusun diye bende yok dedim küfür etmeye başladı ana bacı bunu nereye şikayet edebilirim bu kadar kolay olmamalı küfür etmek sonuçta anneme küfür ediyor bilgisi olan varmi

Küfürlern olduğu sayfanın ekran görüntüsü ve url lerini alıp savcılığa git. Suç duyurusunda bulun hiç kaçarı yok yakalanır ve ceza alır, inan bana sana yalvarır şikayetini geri çek diye , 10 dklik bir işlem hiç çekinme git gerekeni yap,

savcılıga verebilirsin hocam hukuk maddelerinde hakaret küfürü bulup yazabilirsin

hesabımı caldılar der.ben yapmadım der. başka kişi küfür etti ona yazdım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri