Kulaklık, Koltuk, Hard Disk, Mouse Tavsiyesi

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Kulaklık, Koltuk, Hard Disk, Mouse almak istiyorum ama ne alcağım konusunda fikrim yok önerilerinize açığım.

Kulaklık'da istediğim Özellikler:

Kulağımı ağrıtmasın (pc başındayken sürekli kulaklık takarım hiç çıkarmam nerde ise)

Sesi kaliteli versin (Bunun için farklı bir parça almam gerekiyorsa alabilirim)

Koltuk'da İstediğim Özellikler:

Omuz ve boyun ağrısına iyi gelicek
Uzun süreli oturuşta kalcamı ağrıtmayacak

Eski ytpara konularından bunları buldum

bu ürünün yorumlarında gıcırdı filan yapıyor ve kalitesiz diyenler var

Porsche Makam Koltuğu - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Web_Scripti bir konuda bu koltuğu önermiş tam alcaktım stok da yokmuş :(

https://www.adoremobilya.com/vento-yonetici-koltugu-siyah-kirmizi

Koltuk Tavsiyesi 700 tl yi geçmez ise iyi olur

Hard Disk İstediğim Özellikler:

Pc de çok fazla dosyalar var yaklaşık 200 gb kadar pc yansa resmen bittim.Bu dosyaları Hard Disk ile saklamk istiyorum sanırım en iyi yöntem bu.
Hard disk'i nasıl pc ye takabileceğimi bilmiyorum umarım kolaydır.

Mouse'da Aradığım Özellikler:

Şuanda kullandığım Mouse [url=https://hizliresim.com/QpAydV][/URL]

Bu Mouse lar 15 20 tl ye satılıyor ama diğer 30 40 tl lik Mouse lardan bence daha iyiydi.Buna benzer kaliteli mouse öneriniz varsa alabilirim

Yanında Mouse Altlığı da almak istiyorum kullanıp da önerdiniz varsa alabilirim.

Son düzenleme:
Kardeşim mouse olarak kablosuz Logitech M serisini önerebilirim. Uzun yıllardır kullanıyorum. Ki günlük 10-15 saat arası hep pc başındayım ve sürekli bir şeylerle uğraşıyorum. Tek kalem pil ile çalışıyor ancak yılda bir ancak pili bitiyor. Çok hassas ele oturan ve kaliteli bir mouse dur. Akakçe de araştır 35-40tl arasına alabilirsin.

Harddisk olarak yedekleme yapacağın için pc içerisine takmayı düşünme harici bir harddisk al. 500 gb yada 1tb toshiba, western digital marka olabilir. 2,5 yada 3,5" tercihi sana kalmış. Bilgisayardan ayrı olsun ki; bilgisayarda ciddi bir sorun olduğunda yedek harddiskin her zaman elinin altında olur.

Kardeşim mouse olarak kablosuz Logitech M serisini önerebilirim. Uzun yıllardır kullanıyorum. Ki günlük 10-15 saat arası hep pc başındayım ve sürekli bir şeylerle uğraşıyorum. Tek kalem pil ile çalışıyor ancak yılda bir ancak pili bitiyor. Çok hassas ele oturan ve kaliteli bir mouse dur. Akakçe de araştır 35-40tl arasına alabilirsin.

Harddisk olarak yedekleme yapacağın için pc içerisine takmayı düşünme harici bir harddisk al. 500 gb yada 1tb toshiba, western digital marka olabilir. 2,5 yada 3,5" tercihi sana kalmış. Bilgisayardan ayrı olsun ki; bilgisayarda ciddi bir sorun olduğunda yedek harddiskin her zaman elinin altında olur.

Kablosuz Mouse lara biraz soğuk um hocam

Dediğiniz harddiskler den 1 tanesini alcam hocam dediğiniz gibi ayrı tutcam Teşekkürler

Kablosuz Mouse lara biraz soğuk um hocam

Dediğiniz harddiskler den 1 tanesini alcam hocam dediğiniz gibi ayrı tutcam Teşekkürler

Rica ederim. Ben de senin gibi düşünüyordum ilk aldığımda. Emin ol kullandığında rahatlığı ve farkı hissedeceksin.

koltuk olarak dxracer öneririm.Bütçeni biraz aşıyor ama 24 saat otursan bile ağrı yapmaz

Kulaklik olarak, sennheiser PX 200IIi oneririm. Hafif ve ses kalitesi harika.

kulaklıkla tam olarak napıyorsun?mesela ben pek müzik dinlemem,bu yüzden sesi aşırı yüksek olan müzik kulaklıkları bana yaramıyor.oyun,film,arada müzik vb işler için kullandıgım kulaklıkdan son derece memnunum.ben logitech g633 artemis kullanıyorum ve gerçekten muhteşem.çok kulaklık kullandım,bunun kadar memnun kaldıgım olmadı.eger kafa bantlı bi kulaklık düşünüyorsan tabi.

mouse olarak ise şu ürünü kullanıyorum.elimde logitech in,everestin vb biçok mouse var ama hiçbirisi bunun kadar rahat gelmedi bana.şuan aldıgımı 2 yılı geçti hala kullanıyorum ve inşallah yakın zamandada bozulmaz.bugünlerde bundan yedek olarakda alıp bi kenara koymayı düşünüyorum hatta,sonra bulamam yada fiyatı artar filan :) bu farelerin makrolu olmasıda ayrı bi güzel oluyor tabi.

koltuga gelince...herzaman dedigim gibi sakın netten alma koltugu.herkesin zevki farklı,vücut yapısı farklı vb biçok degişken var.ben netten bakıp buldugum bikaç koltugu gidip bizzat denedigimde hiç rahat edemedigi,bana uymadıgını gördüm.netten almış olsam mecbur kullanıcaktım.koltuk için git tektek dene hocam,netten alma.

harddiske gelelim...kullanımı kolay,kurulum derdin filan yoktur harici harddiskde.kablosunu tak,kullan direkt.marka olarak samsung ile seagate arasında bence pek bi fark yok.bende 8-10 tane harici harddisk oldu şuan.içlerinde seagate de var,samsung da var,western digitalde var,adını yeni duyduklarımda var :D ben en çok samsung ve seagate leri seviyorum.samsungların dışı sanırım biraz daha saglam gibi duruyor.yalnız hangisini alırsan al,çok güvenme bunlara yinede.çay içerken kullandıgım ufak sehbadan yere,bayagı kalın halının üzerine düşüpte bidaha çalışmayan 3 tane harddiskim var.o mesafeden,o halıya düşüpde nasıl bozuluyorlar anlamıyorum.hem içindekiler gitti,hemde bidaha çalışmadılar :(

listen bu kadardı heralde,başka bişey kalmadı sanırım :D

HARD DİSK olarak portable harddisk kullanabilirsin kayıp korkusu yaşıyorsan.2 tane kullanıyorum Samsung ve Toshiba 1 TB modellerini samsung 2 yaşına , toshiba 1.5 yaşına girdi maşallah 2 harddisk'te full durumda şuan..Mouse olarak x7 diye oyuncular için tasarlanmış mouse vardı vatanbilgisayarda fln gördüm ama logitech g300'e alıştığımdan o ufak geliyor.Koltuk konusunda tekli koltuk candır :)

harici harddisk olarak bunu kullanıyorum uzun zamandır, hiç sorun yaşamadım

Samsung M3 1TB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk (STSHX-M101TCB) Fiyatı

fiyatı biraz pahalı geldi hocam hard disk e daha az bütce ayırdım :)

koltuk olarak dxracer öneririm.Bütçeni biraz aşıyor ama 24 saat otursan bile ağrı yapmaz

biraz değil baya aşıyor bütcemi

Kulaklik olarak, sennheiser PX 200IIi oneririm. Hafif ve ses kalitesi harika.

Değerlendircem Öneri için Teşekkürler :)

kulaklıkla tam olarak napıyorsun?mesela ben pek müzik dinlemem,bu yüzden sesi aşırı yüksek olan müzik kulaklıkları bana yaramıyor.oyun,film,arada müzik vb işler için kullandıgım kulaklıkdan son derece memnunum.ben logitech g633 artemis kullanıyorum ve gerçekten muhteşem.çok kulaklık kullandım,bunun kadar memnun kaldıgım olmadı.eger kafa bantlı bi kulaklık düşünüyorsan tabi.

mouse olarak ise şu ürünü kullanıyorum.elimde logitech in,everestin vb biçok mouse var ama hiçbirisi bunun kadar rahat gelmedi bana.şuan aldıgımı 2 yılı geçti hala kullanıyorum ve inşallah yakın zamandada bozulmaz.bugünlerde bundan yedek olarakda alıp bi kenara koymayı düşünüyorum hatta,sonra bulamam yada fiyatı artar filan :) bu farelerin makrolu olmasıda ayrı bi güzel oluyor tabi.

koltuga gelince...herzaman dedigim gibi sakın netten alma koltugu.herkesin zevki farklı,vücut yapısı farklı vb biçok degişken var.ben netten bakıp buldugum bikaç koltugu gidip bizzat denedigimde hiç rahat edemedigi,bana uymadıgını gördüm.netten almış olsam mecbur kullanıcaktım.koltuk için git tektek dene hocam,netten alma.

harddiske gelelim...kullanımı kolay,kurulum derdin filan yoktur harici harddiskde.kablosunu tak,kullan direkt.marka olarak samsung ile seagate arasında bence pek bi fark yok.bende 8-10 tane harici harddisk oldu şuan.içlerinde seagate de var,samsung da var,western digitalde var,adını yeni duyduklarımda var :D ben en çok samsung ve seagate leri seviyorum.samsungların dışı sanırım biraz daha saglam gibi duruyor.yalnız hangisini alırsan al,çok güvenme bunlara yinede.çay içerken kullandıgım ufak sehbadan yere,bayagı kalın halının üzerine düşüpte bidaha çalışmayan 3 tane harddiskim var.o mesafeden,o halıya düşüpde nasıl bozuluyorlar anlamıyorum.hem içindekiler gitti,hemde bidaha çalışmadılar :(

hocam mouse olarak MSI ürünü olduğu için bunu alcaktım MSI Interceptor DS B1 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri

listen bu kadardı heralde,başka bişey kalmadı sanırım :D

sizin eller büyük mü ? benim ellerim daha çok bayan eline benziyor da

HARD DİSK olarak portable harddisk kullanabilirsin kayıp korkusu yaşıyorsan.2 tane kullanıyorum Samsung ve Toshiba 1 TB modellerini samsung 2 yaşına , toshiba 1.5 yaşına girdi maşallah 2 harddisk'te full durumda şuan..Mouse olarak x7 diye oyuncular için tasarlanmış mouse vardı vatanbilgisayarda fln gördüm ama logitech g300'e alıştığımdan o ufak geliyor.Koltuk konusunda tekli koltuk candır :)

1 tane almayı düşünüyorum hocam belki ilerde 2 tane alırım

Son düzenleme:
yok hocam,benimde aynı,ufak :) everestin çok güzel bi faresi vardı mesela bende,elim küçük ama fare büyük eller için oldugundan dolayı kullanamıyordum.kardeşimin elleri büyük oldugu için ona vermiştim everesti bu yüzden.

Mouse ve harf disk için karar verdim diğerleri icin öneri alabilirim

Bu koltuğa bu kadar para verilir mi acaba ?

https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-ohdf61-nwb-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu

kulaklık konusunda hala arayışım devam ediyor

kesin bir cevabı yok bu sorunun.

koltuğu mutlaka ama mutlaka denemelisin. 100 kişi beğenir koltuğu 1000 kişi de beğenebilir ama bi oturursun sana taş gibi gelir. parayı verdiğinle kalırsın.

bana soracak olursan bi koltuğa 1500 lira bile veririm param varsa ve rahatsa koltuk. çünkü saatlerimi orda harcayacağım. yatağa ve koltuğa verilen paraya acımam ben

mause olarak a4 tech tercih ederim aynı mausu 2 yıldır kullanıyorum diğerleri 6 ayda gidiyordu a4 ler çok dayanıklı

kesin bir cevabı yok bu sorunun.

koltuğu mutlaka ama mutlaka denemelisin. 100 kişi beğenir koltuğu 1000 kişi de beğenebilir ama bi oturursun sana taş gibi gelir. parayı verdiğinle kalırsın.

bana soracak olursan bi koltuğa 1500 lira bile veririm param varsa ve rahatsa koltuk. çünkü saatlerimi orda harcayacağım. yatağa ve koltuğa verilen paraya acımam ben

Hocam okul youTube derken zamanım olmuyor hem bı mağazaya gitsem çeşit bulabileceğinmi sanmıyorum

Dediniz doğru koltuk a bu kadar para vermeye değer ama işte bu koltuğa değer mi :)

Arkadaşlar Kulaklık, Koltuk, Hard Disk, Mouse almak istiyorum ama ne alcağım konusunda fikrim yok önerilerinize açığım.

Kulaklık'da istediğim Özellikler:

Kulağımı ağrıtmasın (pc başındayken sürekli kulaklık takarım hiç çıkarmam nerde ise)

Sesi kaliteli versin (Bunun için farklı bir parça almam gerekiyorsa alabilirim)

Koltuk'da İstediğim Özellikler:

Omuz ve boyun ağrısına iyi gelicek
Uzun süreli oturuşta kalcamı ağrıtmayacak

Eski ytpara konularından bunları buldum

bu ürünün yorumlarında gıcırdı filan yapıyor ve kalitesiz diyenler var

Porsche Makam Koltuğu - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Web_Scripti bir konuda bu koltuğu önermiş tam alcaktım stok da yokmuş :(

https://www.adoremobilya.com/vento-yonetici-koltugu-siyah-kirmizi

Koltuk Tavsiyesi 700 tl yi geçmez ise iyi olur

Hard Disk İstediğim Özellikler:

Pc de çok fazla dosyalar var yaklaşık 200 gb kadar pc yansa resmen bittim.Bu dosyaları Hard Disk ile saklamk istiyorum sanırım en iyi yöntem bu.
Hard disk'i nasıl pc ye takabileceğimi bilmiyorum umarım kolaydır.

Mouse'da Aradığım Özellikler:

Şuanda kullandığım Mouse [url=https://hizliresim.com/QpAydV][/URL]

Bu Mouse lar 15 20 tl ye satılıyor ama diğer 30 40 tl lik Mouse lardan bence daha iyiydi.Buna benzer kaliteli mouse öneriniz varsa alabilirim

Yanında Mouse Altlığı da almak istiyorum kullanıp da önerdiniz varsa alabilirim.

bellı yt de ıslerın ıyı:) Allah daha cok versın..
be mouse olarak teknosa outletten microsoftun bır mouse unu aldım paraya kıydım ve oncekı kullandıgım mouselara gore cok fark var..
kulaklıkta bayadır aklımdaydı haydan bı para gelsede kendıme kulaklık alsam dıye çınden KZ marka kulaklık aldım yanında ekstra gumus kablo ve bluetoth kablosuda sıparıs verdım. harıka güzel bir kulaklık..

Son düzenleme:
Porsche Makam Koltuğu bende var şuan kullanıyorum 350` tl ye almıştım zamanında rahatlık olarak iyi güzel diyebilirim ama 5,6 saat oturunca ağrı yapıyor azda olsa ben alalı 1,2 sene oldu oturduğum yerdeki deri kısmı dökülme yapıyor ve öyle çok gıcırtı yapmıyor az yapıyor.

bellı yt de ıslerın ıyı:) Allah daha cok versın..
be mouse olarak teknosa outletten microsoftun bır mouse unu aldım paraya kıydım ve oncekı kullandıgım mouselara gore cok fark var..
kulaklıkta bayadır aklımdaydı haydan bı para gelsede kendıme kulaklık alsam dıye çınden KZ marka kulaklık aldım yanında ekstra gumus kablo ve bluetoth kablosuda sıparıs verdım. harıka güzel bir kulaklık..

Yt de sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum hocam özellikle ozgunde umarım siz benden daha iyi kazanırsınız

Kulaklık olarak ayrıntı yı bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:33 ----------

Porsche Makam Koltuğu bende var şuan kullanıyorum 350` tl ye almıştım zamanında rahatlık olarak iyi güzel diyebilirim ama 5,6 saat oturunca ağrı yapıyor azda olsa ben alalı 1,2 sene oldu oturduğum yerdeki deri kısmı dökülme yapıyor ve öyle çok gıcırtı yapmıyor az yapıyor.

Fiyat olarak kendini 2 ye katlamış hocam

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

Fiyat olarak kendini 2 ye katlamış hocam

Mouse olarak logitech öneririm ayrıca klavyede almalısın kablosuz klavye ve mouse var logitech in çok güzel bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri