Kulaklık Tavsiyesi

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bügün fark ettim 2 senedir kullandım kullaklığın ses kalitesi biraz düşmüş var mı önerebiliceğiniz pc kullaklığı

100 tl yi geçmesin

Bu kullaklığı alçaktım kart bilgilerini giriyordum sonra dedim forumma soruyum sonra pişman olmayım.. nasıl sizce iyi mi 85 tl ye alınır mı ?

https://www.youtube.com/watch?v=_XAuLxOGqvE&feature=youtu.be

aynen bende bekliyorum. Yurtdışında da olabilir ama doların maşallahı var.

aliexpress ten g2000 oyuncu kulaklıgı alabilirsin. youtubedan izleyedebilirsin ben onu kullanıyorum gayet memnunum 16Dolar dı.

Şu an dolar yüksekken kulaklık yada herhangi bir teknolojik ürün alınmaz, ayrıca snopy ürünlerini kullanan biri olarak söyliyim kulaklarınız 2 saatlik kullanımdan sonra alev alır ve ağrımaya başlar, ayrıca ses kalitesindede sorunlar var ona göre kararınızı verin, indirim dönemlerinde logitech, platronic gibi markalardan almanızı tavsiye ederim

Sennheiser PX 100-II Noir

Kulaklikta en iyi markalardan biri. Hafif, estetik,kullanisli ve en onemlisi mukemmel ses kalitesi. Kullaniyorum ve memnunum.

Son düzenleme:
Video daki kulaklığı almanızı şiddetle tavsiye etmem.. Ben aldım maksimum yarım saat dayanabildim. Kulaklığın bas seviyesi çok yüksek. Oyun oynarken mesela FPS oyunlarda ateş ettiğiniz zaman bas sayesinde her ateş edişte bir kaç saniye diğer sesleri duyamıyorsunuz ve kulak zonklamaya başlıyor. Aynı şey biraz hareketli müzikler içinde geçerli. Ve mikrofon hoparlör kısmına çok yakın. Bu yüzden sesleri direk karşıya iletiyor. Ayrıca ağır bir kulaklık ve estetik olarak hiç iyi değil. Yarım saat kullanmama rağmen kulak ve baş ağrısı yapması kırmama yetti..

dolarda arttı şuan fiyatlar tavan da ama bütçeyi arttırmayı düşünürsen
https://www.amazon.com/LOGITECH-981-000536-surround-Gaming-Headset/dp/B00CQ35C1Q
tavsiye ederim. max 100 lira vericem diyorsan o fiyata kalan tüm kulaklıklar aynıdır. biri birinden daha iyi diyemeyiz. çok fazla kulaklık değiştirdiğim için bu yorumu yapıyorum. o yüzden bana sorarsan 1 kere al g430 u al.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri