Arkadaslar upload icin vps kiralicam.tavsiye alabilirmiyim lutfen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar upload icin vps kiralicam.tavsiye alabilirmiyim lutfen
UK Lokasyon Windows VDS Sunucular -*VDS-UK2048VDS-UK204840.00TL» CPU [GHZ]: 2GHZ0.00TL» RAM: 2 GB0.00TL» Hard Disk: 40 GB0.00TL» FTP Backup: 10 GB [Ücretsiz]0.00TL» Kontrol Paneli: Kontrol Paneli İstemiyorum0.00TL» Destek Seviyesi: SLA-1 [24 Saat Yanıt Süresi] ÜCRETSİZ0.00TL» Web Server: Apache [Ücretsiz]0.00TL» İşletim Sistemi: Windows 8 [Ücretsiz]0.00TL» IP: 1 Adet [Ücretsiz]0.00TLSetup Fees:0.00TLAylık:40.00TLKDV @ 18.00%:7.20TLBugün Ödenmesi Gereken:*47.20TL
Bu vps nasıl çalışıyor arkadaşlar?
Eğer doğru Anladıysam bir hesab kiralıyorsunuz, sonra uzaktan misal teamwiever programı gibi başka bir bilgisayar mı yönetiliyor? Elimizdeki videoları o bilgisayara nasıl aktarıyoruz yada o hesaba direk mi indiriyorsunuz videoları?
Ve ortalama 1gb video kaç dakika yada saatte ytye yükleniyor.
Vps kullanmak için program falanda kurmamız lazım mı?
merhaba
sizlerin vps'lerde bağlantı bazen gidip duruyormu ..az önce benim vds(vps neyse) lerde baglantı gitti ticket atım cevap olarak TTNET yurtcıkışları sıkıntılı diye cevap aldım. bu ne demek oluyor ? altyapı zaaten telekome ait değlmi. ama sunucu sahibi benim vds'lere girebiliormuş... ben şuan hic bitanesine giremiyorum...
Dün böyle bir sıkıntı yaşandı kimse giremedi ttnet kullanıcıları
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.