Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videonun orjinalini bilen var mı ? Altındaki yorumları çok merak ettim .
Edit : yazıyomuş açıklamada .
Beyler burası youtube forumu Allah askına bırakın su dini muhabbetleri
bence burda dinle ilgili kimse yorum yapacak kadar bilgili deil
sadece boş muhabbet dönüyo bırakın abi işinize bakın
HERKESİN DİNİ KENDİNE !
tek haber değil hocam sağlık , aşk , gündem , komplo teorileri vs ne ararsak bulabiliyoruz artıkBurası bir haber sitesi oldu ben şahsen ntv,hürriyet gibi siteleri sildim tüm gündemi burdan takip ediyorum youtube'a hariç herşey var burada
tek haber değil hocam sağlık , aşk , gündem , komplo teorileri vs ne ararsak bulabiliyoruz artık![]()
Kısasa kıssas en makul ve medeni cezalandırma yöntemidir. En güzeli de İran'da yaşanıyor. Politik suçlar konusuna birşey diyemiyorum ama adli suçlardaki kısas örnekleri gerçekten çok başarılı.Kendi kendilerine g...t olmak diye buna denir...
Bizim kitabımızda oğlunuzu kesin karınızın ellerini kopartın diye bir şey yok.
Ama İslami Terör Örgütlerinin Allah için bunları yaptık demesinden en acımazsız din bizim ki oluyor. Bizim dinimizde kısasa kısas esastır. Artık bunu nereye çekersiniz orası size bağlı...
Beyler burası youtube forumu Allah askına bırakın su dini muhabbetleri
bence burda dinle ilgili kimse yorum yapacak kadar bilgili deil
sadece boş muhabbet dönüyo bırakın abi işinize bakın
.
HERKESİN DİNİ KENDİNE !
Hocam o zaman farklı kategorilere ne gerek var ?
Din i konusamadigimiz için siyaseti konusamadigimiz için daha doğrusu konuşmayı bilmediğimiz için ilerleyemiyoruz. Tartışmak fikirleri sunmak güzeldir ama saygı çerçevesinde olursa ...
Bırakın insanlar konuşsun fikirlerini dile getirsin ....
Ben bu videodan anlıyorum ki Hristiyan olarak gecinenlerde yeterince Hristiyan değil dünya da büyük bir din boşluğu var eğer müslümanlar birbirlerini öldürmekten vaz geçip biraz kendini geliştirirse çok güzel sonuçlar elde edilebilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.