Kurtlar Vadisi Telif Hakkında ( Karşıbildirim Sonucu )

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Merhaba arkadaşlar, şehirdışıında olmamdan dolayı foruma giremiyorum bir haftadır, mailleri bi kontrol edeyim dedim baktım kvp'de telif gelen bi videomun karşıbildirimi sonuçlanmış, sırf bunu yazmak için girdim, niye mi? Bundan yaklaşık 10 15 gün önce yine böyle bi konu açılmıştı, altına birkaç arkadaş ısrarla o mail adresi gerçek, kvp dizi videoları yüklemeyin vs. diye tutturmuştu, ben de [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] sayesinde hayır, karşıbildirim kesinlikle yapın, o mail gercek olamaz, ne kadar böyle dediysem dinlettiremedim, ama işte bugün sonuç: Videolarımdan telif kaldırılmış. Sizlere tekrar söylüyorum, eğer saçma sapan maillerden, gerçekci olmadığı açık telifler gelirse hemen karşıbildirim yapın ! 3 5 çapulcuya izin vermeyin kısmetinizi engellemesin diye..

Telif gönderen mail: [email protected]
Karşı bildirimden yaklaşık 15 gün sonra google'dan gelen mail(özet): Tebrikler, videonuzu tekrar kullanıma açtık.

Yani demem o ki, piyasada gezen şuursuz kendini bilmezlere, aç gözlülere fırsat vermeyin arkadaşlar, hakkınızı her yerde savunun...

Evet kimse acımasın arkadaşlar sahte telif atanlara.Ekmeğinizle oynatmayın.

Bi bitmedi bu baskasini cekememezlik , birbirine sahte telif atmalar , iyi ki Turkce calismiyorum.

Benim karşı bildirim red edildi, karşı bildirim formunu doldururken dikkat ettiğiniz noktalar nelerdir?

ne yazdığını ve gelen maili resim olarak buraya koyarmısın.Bunu söylememin sebebi şu yanlış anlama ama bunuda fırsata çevirecekler çıkacaktır.Kendi kanalı kapanan buraya konu açacak sahte olmayan maile sahte diyip bizimde karşı bildirim göndermemizi söyleeycek ve gönderdiğimizde o sahte değilse ozaman kanalımız kökten gidecek.

helal olsun üstlerine gitmişsin tebrik ediyorum.
Ne biçim dünya arkadaş ya, kraldan çok kralcı oluyorlar. Bırak herkes kazansın işte. bunun adı düpedüz ş.erefsizlik.

Öncelikle arkadaşı tebrik ederim.Arkadaşlar işin için Türkler olunca bence teliflere inanmayın karşı bildirim yapın bunlara meydanı boş bırakmıyalım.Kendilerini akıllı sanıyorlar terbiyesizler

Sahte telif atanlar için özel bi grup oluştursak forumda onlarla toplu mücadele etsek daha caydırıcı olur aslında fikir sadece

Sahte telif atanlar için özel bi grup oluştursak forumda onlarla toplu mücadele etsek daha caydırıcı olur aslında fikir sadece

aynen katılıyorum, sahte telif gönderenler ifşa edersek en azından bir önlem almış oluruz.

Merhaba arkadaşlar, şehirdışıında olmamdan dolayı foruma giremiyorum bir haftadır, mailleri bi kontrol edeyim dedim baktım kvp'de telif gelen bi videomun karşıbildirimi sonuçlanmış, sırf bunu yazmak için girdim, niye mi? Bundan yaklaşık 10 15 gün önce yine böyle bi konu açılmıştı, altına birkaç arkadaş ısrarla o mail adresi gerçek, kvp dizi videoları yüklemeyin vs. diye tutturmuştu, ben de [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] sayesinde hayır, karşıbildirim kesinlikle yapın, o mail gercek olamaz, ne kadar böyle dediysem dinlettiremedim, ama işte bugün sonuç: Videolarımdan telif kaldırılmış. Sizlere tekrar söylüyorum, eğer saçma sapan maillerden, gerçekci olmadığı açık telifler gelirse hemen karşıbildirim yapın ! 3 5 çapulcuya izin vermeyin kısmetinizi engellemesin diye..

Telif gönderen mail: [email protected]
Karşı bildirimden yaklaşık 15 gün sonra google'dan gelen mail(özet): Tebrikler, videonuzu tekrar kullanıma açtık.

Yani demem o ki, piyasada gezen şuursuz kendini bilmezlere, aç gözlülere fırsat vermeyin arkadaşlar, hakkınızı her yerde savunun...

Bana guvenim dinleyip soylediklerimi yapmanin karsiligini aldin.!
Konuyu acarak da tesekkurunu yapmis oldun.
Bende sana tesekkur ederim bana guvendigin icin ve bu konuyu actigin icin.

Dikkat edin arkadaslar.
Benim zittimi soyleyenler, Ben olur deyip olmaz dyenler genelde bana tavir almis kisiler.

yine soyluyorum, yine hakli ciktim.! Benle ugrasmayi birakin. Olan kendinize oluyor. Ben bu forumda kimseyi kendime dusman yafa dost gormuyroum. Bana nasil geliniyorsa ayni sekil gidiyorum hepsi bu...

Sanada tekrar tesekkur ederim erinmeyip bu konuyu actigin icin.!!!

gelsin simdi o aradim diyen kisi gercek turkusu soyleyen.!
telefonda evet bize ait demesi yetmiyor niye belge sunamamis ozaman ?

Bana guvenim dinleyip soylediklerimi yapmanin karsiligini aldin.!
Konuyu acarak da tesekkurunu yapmis oldun.
Bende sana tesekkur ederim bana guvendigin icin ve bu konuyu actigin icin.

Dikkat edin arkadaslar.
Benim zittimi soyleyenler, Ben olur deyip olmaz dyenler genelde bana tavir almis kisiler.

yine soyluyorum, yine hakli ciktim.! Benle ugrasmayi birakin. Olan kendinize oluyor. Ben bu forumda kimseyi kendime dusman yafa dost gormuyroum. Bana nasil geliniyorsa ayni sekil gidiyorum hepsi bu...

Sanada tekrar tesekkur ederim erinmeyip bu konuyu actigin icin.!!!

gelsin simdi o aradim diyen kisi gercek turkusu soyleyen.!
telefonda evet bize ait demesi yetmiyor niye belge sunamamis ozaman ?

Bende karşı bildirimde bulundum bende sahte olduğuna inanıyorum fakat bana gelen mail aşağıdaki gibi oldu karşı bildirim reddedildi nedeni nedir acaba karşı bildirimimi youtube karşı tarafa göndermemiş bile beni kaale almıyo sanırım :D

Sayın XXXXX, Karşı bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Verdiğiniz bilgiler ışığında, içeriği YouTube'da yayınlamak için gereken haklara sahip olmadığınız anlaşılıyor. Bu yüzden, maalesef talebinizi değerlendirmeye alamayacağız. Karşı bildiriminiz asıl davacıya iletilmemiştir ve videonuz geri yüklenmeyecektir.
Biraz zaman ayırarak lütfen YouTube Telif Hakkı Merkezi'ndeki eğitici bilgileri inceleyin.
Telif hakkı ihtarının belirtilen süre içinde başka telif hakkı bildirimleri almamanız şartıyla, belirli koşullara tabi olarak 6 ay geçerli olacağını unutmayın.
Maalesef bu konuda size daha fazla yardımda bulunamayacağız.
- YouTube Ekibi

[email protected] hahaha uzantıya bakım.... panafilm bile deıl.. gmailli panafilm :D yahu Türkiye piyasasında deılım yoksa varya topuyla uğraşırım ben. mahkemeye gitsen eseri sahiplenmekten adamı hoplatırsın... hukuk dışı ve sahte unvanlarla kişilieri kandırmaya çalışıyorlar

başka maille yukle sen şikayet et ;) o karşı taraf ispat etmek zorunda kalsın :D üşzenme sakın dedığımı yaz sonucu yaz ;)

Bu durumu yaşayan belki 5 kişi tanıyorum hepsinin karşı bildirimi red edildi. Ayrıca sahte ihbar göndermek yt un politika kurallarına ayrkırı madem bu karşı bildirim olumlu geriye döndü YT neden panafilm2012 hesabını hala dikkate alıp ordan gelen telifleri kabul ediyor bu üyelik yada kişinin bu mail ile hala telif atmasını durdurmasını engellemesi gerekmez mi ? telif atarken öyle diyor sahte ihbarda bulunmak suctur vs.vs.

çocuk oyuncağına döndü bu iş.. YT kafan mı güzel !!!!

Kardeş tebrik ederim bu arada hayırlı olsun..

Bende karşı bildirimde bulundum bende sahte olduğuna inanıyorum fakat bana gelen mail aşağıdaki gibi oldu karşı bildirim reddedildi nedeni nedir acaba karşı bildirimimi youtube karşı tarafa göndermemiş bile beni kaale almıyo sanırım :D

Sayın XXXXX, Karşı bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Verdiğiniz bilgiler ışığında, içeriği YouTube'da yayınlamak için gereken haklara sahip olmadığınız anlaşılıyor. Bu yüzden, maalesef talebinizi değerlendirmeye alamayacağız. Karşı bildiriminiz asıl davacıya iletilmemiştir ve videonuz geri yüklenmeyecektir.
Biraz zaman ayırarak lütfen YouTube Telif Hakkı Merkezi'ndeki eğitici bilgileri inceleyin.
Telif hakkı ihtarının belirtilen süre içinde başka telif hakkı bildirimleri almamanız şartıyla, belirli koşullara tabi olarak 6 ay geçerli olacağını unutmayın.
Maalesef bu konuda size daha fazla yardımda bulunamayacağız.
- YouTube Ekibi

yanlis bilgi vermissin demekki :) adamlar acik acik demis.
karsiyi konu bile etmiyor.
okadar belli ki diyor sana, verdigin bilgiler dogrultusunda bu icerigi yayinlama hakkin olmadigi kanaatine vardim bizi ugrastirma lutfen hak etmissin diyor :)

Niye durustluk var iken ustelik kazanacagin belli iken yalan yanlis form doldurdun ?

yanlis bilgi vermissin demekki :) adamlar acik acik demis.
karsiyi konu bile etmiyor.
okadar belli ki diyor sana, verdigin bilgiler dogrultusunda bu icerigi yayinlama hakkin olmadigi kanaatine vardim bizi ugrastirma lutfen hak etmissin diyor :)

Niye durustluk var iken ustelik kazanacagin belli iken yalan yanlis form doldurdun ?

Birtek soyismimi yanlış verdim. Telefonu bile doğru verdim fakat açıklamaya sahte telif olduğunu düşünüyorum yazdım ondanmı acaba ilk defa karşı bildirim yapmıştım forumdan birkaç kişi öyle yazın falan diyordu bende öyle gönderdim :D

Videoyu silmedim halen duruyor artık daha yapılacak birşey yoksa sileceğim :)

Birtek soyismimi yanlış verdim. Telefonu bile doğru verdim fakat açıklamaya sahte telif olduğunu düşünüyorum yazdım ondanmı acaba ilk defa karşı bildirim yapmıştım forumdan birkaç kişi öyle yazın falan diyordu bende öyle gönderdim :D

Videoyu silmedim halen duruyor artık daha yapılacak birşey yoksa sileceğim :)

Tekrar gonderin.

aciklamayad dusuncenizi degil emin oldugunuz seyi soyleyin :)

Bu durumu yaşayan belki 5 kişi tanıyorum hepsinin karşı bildirimi red edildi. Ayrıca sahte ihbar göndermek yt un politika kurallarına ayrkırı madem bu karşı bildirim olumlu geriye döndü YT neden panafilm2012 hesabını hala dikkate alıp ordan gelen telifleri kabul ediyor bu üyelik yada kişinin bu mail ile hala telif atmasını durdurmasını engellemesi gerekmez mi ? telif atarken öyle diyor sahte ihbarda bulunmak suctur vs.vs.

çocuk oyuncağına döndü bu iş.. YT kafan mı güzel !!!!

Kardeş tebrik ederim bu arada hayırlı olsun..

çok haklısınız neden halen dikkate alıp ordan gelen telifleri kabul ediyor youtube ???

---------- Mesaj saat 14:47:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:45:01 civarında gönderildi. ----------

Tekrar gonderin.

aciklamayad dusuncenizi degil emin oldugunuz seyi soyleyin :)

Karşı bildirim butonu aktif değil orda karşı bildirimö reddedildi yazıyor pasif buton mail atsak olurmu varmıdır mail adresi yukarıda yazdığım [email protected] bu mail adresinden geldi buraya yazsam olurmu :)
bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

yanlış isim yazınca onlar farketmiyor mu ismin yanlış oldugunu bir hrfi büyük yazsan bile etmez.sana başta digital imzan olacak adı yaz diyorlar.bende orda baş harfi birinde büyük geri bildirimde küçük yazınca kabul etmediler.aynısı olacak harf harf.

---------- Mesaj saat 12:58:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:57:04 civarında gönderildi. ----------

çok haklısınız neden halen dikkate alıp ordan gelen telifleri kabul ediyor youtube ???

---------- Mesaj saat 14:47:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:45:01 civarında gönderildi. ----------

Karşı bildirim butonu aktif değil orda karşı bildirimö reddedildi yazıyor pasif buton mail atsak olurmu varmıdır mail adresi yukarıda yazdığım [email protected] bu mail adresinden geldi buraya yazsam olurmu :)
bu arada ilginiz için teşekkür ederim.
aradıgın konu burda o adrese burda yazdığı şekilde mail at
Karşı bildirim gereksinimleri - YouTube

Telifi gönderen forumdan biride olabilir yani konuya gelip bu telif gerçektirde der :)
Bizim millet hep kendini düşünüyor, kazanan adamın ona ne zarar varsa artık.
Biraz daha yapıcı olsak inan şuankiden daha fazla kazanırız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri