★ Kurumsal Düzeyde Wordpress Hizmetleri ★ Shell ★ Virüs ★ CPU ★ Türkçeleştirme ★ SEO ★Daha Fazlası ★

NettaCompany

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.nettacompany.com.tr
wordpress-optimize.jpg

Gy9W92.png

2rYPAj.png
BrRGYv.png

j8vAZn.png

favicon.png

Teşekkür ederim. Siteme Facebook'tan fazlaca ziyaret geliyordu ve bu ziyaretler anlık gönderi paylaşımından sonra tavan yapıyordu. Hit haber paylaşınca siteye girilemediği durumlar fazlalaşmıştı. Neyse ki optimizasyondan sonra bu problem ortadan kalktı. Şu an sitenin erişilememe sorunu yok. Önceki haline göre 2 hatta 3 kat hızının arttığını söyleyebilirim.

1 Adet paketten aldım. Kendisi çok ilgili ve işini bilen birisi. Ayrıca teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

tamamen yanlış yönetilmiş, içi gereksiz eklenti ve virüs dolu wordpress sitemi çok iyi bir şekilde optimize ettiler, işlerini iyi yapıyorlar, Tavsiye ederim.[/QUOTE]

Wp optimize işlemleri gerçekleştirdi siteme, tek kelime ile mükemmel. Sitemin açılış hızı 0.02 saniye oldu. Gerçek anlamda işini hakkı ile yapan biridir.

full optimize işlemi yaptırdım. teknik ekip ile telefon ve siteden anında dönüş sağlandı. işinin ehli bir ekip. sağlam bir çalışma yapıldı emeklerinize sağlık.

merhaba iyi günler. netta ile tanışmam tesadüfen oldu. ilk önce kısa bir telefon konuşması yaptıktan sonra çalışmaya start verdik. ilgili ve anlayışlı arkadaşlar. yaptıkları işten son derece memnun kaldım. herkese tavsiye ederim.

Arkadaşımız çok hızlı işini iyi bilen ve yapan dürüst birisi

Optimizasyon işlemlerini sorunsuzca tamamladı kendileri, sürekli olarak optimize işlemleri yaptırmaktayız.

Adwords Ardından, birde Wordpress optimizasyon hizmeti aldık kendilerinden teşekkürler.

kimsenin yapamadığı sistemi mahveden virüsten arındı. Verdiğim ücret sonuna kadar helal olsun. Bu devirde böyle dürüst insanlar olması yeterli tekrardan elinize kolunuza sağlık hocam. Şiddetle tavsiye ediyorum.

wordpress virüs temizletme işlemi yaptırılmıştır. Arkadaş fazlasıyla uğraştı halletti sagolsun.

hızlı ve ilgili hizmet sağladılar çok teşekkürler tekrardan

Wordpress hatası üzerine sorun server değişimiyle çözüldü. Sıkıntıları dinleyen çözüm odaklı bir firma

Wordpress siteme virüs bulaşmıştı, arkadaş sağolsun hem virüsleri temizledi hemde optimize işlemlerini halletti. Tavsiye ederim kesinlikle.

Wp cpu sorunu nedeniyle irtibata geçtim ve en kısa zamanda optimize işlemini uyguladı. Umarım bu dertten tamamen kurtulmuşumdur. Elinize sağlık

Çok kısa sürede harika bir iş çıkardılar teşekkürler Nettacompany

Kendileri ile uzun yıllardır çalışıyoruz, 1 Adet Wordpress sistemi optimize yaptırdım bundan ötesi şamda kayısı...

gayet basarili bir Optimizasyon oldu.Tesekkurler ilginiz icin.

1 adet sitem için sipariş verildi.. Herşey mükemmel hemen fark etti.

Skdeniz.com adlı sitem nettacompany tarafından optimize edilmiştir. Gayet iyi google insight değerleri ve kullanıcı gözünden hızlı değerleri mevcut. Hayırlı satışlar

Sitem için çalışma yaptırıldı. Özellikle güvenlik çalışması yaptırmak isteyenler hiç düşünmeden çalışabilir. R10 paketinin dışında çok düşük bir fiyatada multi wordpress sitemi normale çevirdi sağolsun. Sadece bu iş için dahi çok yüksek fiyat isteyenler olmuştu. Yapılan çalışmadan memnunum tavsiye ediyorum.

iş teslim alındı. arkadaş gayet hızlı bir şekilde teslim etti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri