Kuzen Olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edit : Recovery my files programını açtım bilgisayarı taradım ama bi sonuç elde edemedim.flash açıldı ama içindeki bilgiler yoktu.flashı taradım eski excelleri kurtardım zaten silinenlerle aynıydı teşekkürler arkadaşlar derin bi nefes alabildim.kuzende telefonu kapatmış amacını anlamadım gerçekten

Son düzenleme:
dua ette programlarla geri dönsün veri kurtarma şirketleri adamın böbreğini alıyor

Kuzen olayı ne demek erotik hikaye başlığı gibi. Dosyalarım silindi nasıl getirebilirim diyebilmek bu kadar mı zor?

kuzen denildiğinde aklınıza erotizm geliyorsa biraz sorunlarınız var demektir hocam, bunu araştırın.

sana gelince kardeşim. ben anlamadım kan bağı olan birisi bunu neden yapar, derdi nedir, kıskançlık mı başka bi şey mi ? senin tahminin neler?

edit : Recovery my files programını açtım bilgisayarı taradım ama bi sonuç elde edemedim.flash açıldı ama içindeki bilgiler yoktu.flashı taradım eski excelleri kurtardım zaten silinenlerle aynıydı teşekkürler arkadaşlar derin bi nefes alabildim.kuzende telefonu kapatmış amacını anlamadım gerçekten

Kuzenininizi mirastan ve akrabalıktan azat ettirin bir daha kapıdan içeri sokmayın :)

1 hafta anlattında tam anlatmamışsın sanırım çekememezlik başa bela akrabada olsa

Sevindim valla büyük geçmiş olsun ben genel de akrabaya gider kalırsam yada biz de kalırlarsa pc vermiyorum ufak çocuklar oluyor genelde şifreliyorum anın da hemen yada farklı kulanıcı açıyorum
artı bütün dosyalar bir arada değildi heralde tanımam etmem günağını almıyayım ama yanlışlıkla silse geri dönüşümde olur kimse bir dosyayı dosyaları yanlışlıka ctrl del yapmaz heralde hele ki kendi olmayan
belki yanlışlıkla sildi çekindi açmıyor yada ailevi nedenlerden bir an yapıverdi

Not:tam sopalık durum aslında :D dua etsin kuzenmiş

Son düzenleme:
ben konu dışı birşey sormak istiyorum; bu belgeyi silmeden önce diyelim arkadaş belgenin içindeki yazıları silmiş ve ondan sonra boş şekilde kayıt etmiş ve öyle silmiş.. bu durumda recovery programı belgeyi geri getirse bile boş halini mi getirir yoksa 2-3 önceki kayıtlı halininde gelme şansı olur mu?

1 hafta anlattında tam anlatmamışsın sanırım çekememezlik başa bela akrabada olsa

yo hayır 1 hafta anlatmadım 2 hafta önce laf arasında anlatmıştım 10-15 dakika o kadar.konusu bile açılmamıştı.nedenini anlamadım ama telefonlarımı açmıyo.inşallah yanlışlıkla silmiştir diyemiyorum çünkü farklı farklı klasörlerdeki farklı excel dosyaları silinmiş.arayıp görücez akşama doğru sonucu yazarım merak edenler için

böyle pcsine başkasının erişimi olan arkadaşlara nacizane tavsiyem sistem geri yükleme noktası oluşturun 2-3 günde bir

Bende yedekleri her zaman Pc ve Google Drive da kayıt altına alıyorum . Ayrıca roboforma ile web şifrelerini kayıt altına alıyorum. Format bile atsam programı kurup şifremi girince bütün kayıtlı bilgiler gelior.

akşama eve geçince bende program kurulu adını unuttum onu kurarsın basit recovery programı.. geri alırsın

Recovery my files programı 'nı biraz incele senin için çözüm o program muhakkak kurtarırsın.

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] kuzenin yanıt verince yaz buraya. :)

Beyler bunun dışında win7,win8 kullanıyosanız "önceki sürümlerden" çok rahat çözebilirsiniz ben genelde böyle yaparım;

Son düzenleme:
Geçende benimde buna benzer bişe geldi başıma yalnız benim kuzen chrome daki tüm geçmişi silmiş, kayıtlı şifreler,kayıtlı formlar, yer imleri vs. Chrome fabrika ayarındaydı :D artık nerelere giripte böle geçmişi silme gereği duyduysa sapık herif :D

Not : kuzenimi seviyorum :D daha önceden tüm chrome klasörünü yedek almıştım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri