Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Konuyu açan [MENTION=57250]neverexisted[/MENTION] arkadaş acaba bir süredir Kıbrıs'tan toprak kaybedilmesini falan mı istiyordu ki bazı arkadaşlar ısrarla kına yakmasını istemiş ben o kısmı da merak ettim beni aydınlatabilir misiniz arkadaşlar

Bu dünyada boşuna yaşıyosun donunu kaşıyosun birader. Böyle konuşamazsın. Bunu savunan adam güneydoğu ve doğu anadoluda HDP ye oy veren kürtlerin olduğu bölgeleri de bırakalım gitsin der.. Ayrıca eğer illa bi yeri kangırenli kol olarak tanımlayacaksak , kurak topraklar olarak tanımlayacaksak bu doğudur.. Ama bu kanla alınan toprakları bedavadan bırakıcaz anlamına gelmiyo.. Bunun için şehit oluyoruz yıllardır.. 40 yıldır güneydoğuda ölüyoruz savaşıyoruz.. Kıbrıs için de öldü bir çok askerimiz.. O yüzden bu şekilde konuşamazsın.. Konuşmamalısın..

Sen ne diyosun ya değişik. Yazdığımın bu ülke topraklarıyla ne alakası var. Gece gece insanın canını sıkma.
Gereksiz yaşıyon donunu kaşıyosun ne demek? Ben senin kahve arkadaşın değilim, git sokak ağzını sokaktaki adamla yap. Hayatında kıbrısa gittin mi? Muhtamelen gitmemişindir. O yüzden beni alıntılayıp bi tane daha mesaj atma. Benim ne yazdığım belli, söylemek istediğim belli. Başka yerlere çekmeye çalışma yazdıklarımı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onlar bizi sevmiyordu , onlar rum tohumu , zaten günah şehri diyerek bırakalım gitsin bundan 3-4 sene sonrada güneydoğu anadoluyu vereceğiz orda terör vardı zaten diyecek basımızdakiler halkda biat edecek. görürsünüz.

onlar bizi sevmiyordu , onlar rum tohumu , zaten günah şehri diyerek bırakalım gitsin bundan 3-4 sene sonrada güneydoğu anadoluyu vereceğiz orda terör vardı zaten diyecek basımızdakiler halkda biat edecek. görürsünüz.

senin ya yasın kucuk yada cok fazla kabus goruyorsun. bu kafadan sıyrılmanı oneririm. kimse kimseye toprak veremez ve bunun icinde kimse kimseye biat etmez!!! soyledigin soz siyasete kayacak farkında degilsin sonrada gelsin banlar.

Orda girnede okuyan çok samimi bir kardeşim var lise 1 okurken tanırım kendisini.. Oranın cumhurbaşkanı için tam bir rum aşığı diyor.. Askerliğim sırasında kıbrısdan tüncel 4 komando tugayı hozata gönüllü bir arkadaş gelmişti hhalkı askeri hiç sevmiyor kara sakallılar geldi diyorlarmış askerlerimiz için..

bir olaydan örnek veriyim adanadaki incirlik üssünü bilmeyeniz yoktur. Ben gençliğide bir yazı dizisi okumuştum adananın incirlik ilçesi hakkında türkiyenin topraklarında olan bu yer aslında türkiyeden o kadar kopukki.. Esnafı oraya incirlik üssünü protesto etmeye giden sol-sağ farketmez bildiğin dayak atıyor . Oranın kızları türkçeden daha iyi ingilizce konuşuyor bir amerikan askeri yada subayıyla evlenmek için amerikalılar gibi giyiniyor öyle yaşıyor bu yazı dizisini 1990 larda okumuştum internette varmıdır bilmem ama o zaman hürriyet gazetesinin kelebek ekinde okumustum 3 günlük bir yazı dizisiydi .

Kıbrısda böyle oldu türkiyeden ufak ufak koptu belkide ufacıkda olsa bir bağı yoktu bilemeyiz ama etkenler buna neden oluyor kıbrısda bunun bir parçası oldu

İncirlik konusunda yazdıkların kafamı karıştırdı hocam. Çok dolaştım orada ama bu tarz tuhaflıklara hiç rastlamadım.

Konuyu açan [MENTION=57250]neverexisted[/MENTION] arkadaş acaba bir süredir Kıbrıs'tan toprak kaybedilmesini falan mı istiyordu ki bazı arkadaşlar ısrarla kına yakmasını istemiş ben o kısmı da merak ettim beni aydınlatabilir misiniz arkadaşlar
Üslup herşeyden önemli Kıbrıs gidiyor diyip devleti suçlayamaz kimseyi hedef gösteremez asılsız ithafta bulunamaz laf salatası yapamaz merak etme Kıbrıs da gitmez guney doğu da bunu bekleyen varsa babayı alır eline verirler adamın

Yeraltından yazıyor

Sen ne diyosun ya değişik. Yazdığımın bu ülke topraklarıyla ne alakası var. Gece gece insanın canını sıkma.
Gereksiz yaşıyon donunu kaşıyosun ne demek? Ben senin kahve arkadaşın değilim, git sokak ağzını sokaktaki adamla yap. Hayatında kıbrısa gittin mi? Muhtamelen gitmemişindir. O yüzden beni alıntılayıp bi tane daha mesaj atma. Benim ne yazdığım belli, söylemek istediğim belli. Başka yerlere çekmeye çalışma yazdıklarımı

Hayırdır ingiltere prensiyle mi görüşüyorum ?

Kıbrıs güney kibris ve kuzey Kıbrıs olarak ayrılmış olarak görüyoruz ama bunu gören sadece Türkiye
Kıbrıs cumhuriyeti ve KKTC olarak ayrılmasının sebebi güney Kıbrıs'ın kuzey Kıbrıs'ı Türk isgalcisi olarak görmesi ve hiç bir ülkenin tanımaması da bundandır.
Kıbrıs AB üyesi fakat sadece güney kısmı için
Güney kısmı refah olarak kktcden 3 kat daha iyi durumda kktcye Türkiye hükümetinin destek olması gerekirken hiçbir haberde bunu goremiyoruz acaba neden

Hayırdır ingiltere prensiyle mi görüşüyorum ?

Ben sana benimle diyaloğa girmen için izin verdiğimi hatırlamıyorum. Her çer çöp ile diyalog kursaydık, ömrümüz boş insan avutmakla geçerdi. Yoluna devam, biraz kitap falan oku kıbrıs harekatından sonra kıbrısa verdiğimiz tavizleri araştır.

Konuyu siyasete kaydırmayın ayrıca. Oradaki varlığımızın hangi durumlarda devam edip edemiyeceği yapılan antlaşmalar ile sabitlenmiş. Sizin altınız bezlenirken ben türk siyaseti ile ilgili kitapları deviriyordum. Her konuda prim yapmak için, (şehit,ölüm,kan döküldü) insanların hassasiyet duyacağı kelimeleri ön plana çıkarmayın. Kimse durduk yere kıbrıstan vazgeçilsin demiyor. Kıbrıs türkiyeden vazgeçiyor sorun burda, ve bu ülkenin bizden yıllar içinde aldığı faydalar çok yüksek. Ben bundan bahsediyorum, nankörlük yapan kim Türkiye mi Kıbrıs mı?

Kıbrıs güney kibris ve kuzey Kıbrıs olarak ayrılmış olarak görüyoruz ama bunu gören sadece Türkiye
Kıbrıs cumhuriyeti ve KKTC olarak ayrılmasının sebebi güney Kıbrıs'ın kuzey Kıbrıs'ı Türk isgalcisi olarak görmesi ve hiç bir ülkenin tanımaması da bundandır.
Kıbrıs AB üyesi fakat sadece güney kısmı için
Güney kısmı refah olarak kktcden 3 kat daha iyi durumda kktcye Türkiye hükümetinin destek olması gerekirken hiçbir haberde bunu goremiyoruz acaba neden
Lafı geveleme direk yaz Türkiye cumhuriyeti Kıbrıs'ı mı peşkeş çekiyor diyorsun delikanlı ol direk yaz

Yeraltından yazıyor

Lafı geveleme direk yaz Türkiye cumhuriyeti Kıbrıs'ı mı peşkeş çekiyor diyorsun delikanlı ol direk yaz

Yeraltından yazıyor

Ben ne diyorum sen ne diyorsun bu zeka seviyenle beni bir daha alintilama
Hükümetle , Cumhuriyet arasındaki ayrımı yapmayı öğren önce

yeni harita böyle olacak :(

Amaç kuzey kıbrıs topraklarının konumundan dolayı rum kesimi kıbrısın üst kısmına ve sağ üst kısmına erişemiyor ve stratejik olarak buradan çıkan ve buradan geçecek petrol hattında söz sahibi olamayacak. Aslında kıbrısın en güneyinde olan hala orayı terk etmeyen ingilizler bunu yapamayacak. Görünen o ki başımızdakiler şuanda orayı bir şey karşılığında satmışlar. Muhtemelen şu son 1 kaç yıldaki kötü giden ekonomi için koz olarak kullandılar. Satmadıkları bi ora kalmıştı... Ayrıca yok kıbrıslılar istemiyormuş orası onlarınmış onların söz hakkıymış felan gibi laflar boş laflara bakmayın. Ozaman ermenilerde doğuyu istiyor ayrılıkçı kürtlerde güneydoğuyu istiyor verin gitsin. Böyle bir mantık yok.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun bu zeka seviyenle beni bir daha alintilama
Hükümetle , Cumhuriyet arasındaki ayrımı yapmayı öğren önce
He zaten Cumhuriyet bi tek sizin hatta Atatürk'te sizin biz kimiz ki.... bilader ne Atatürk'ü ne cumhuriyeti ne de İslami size vermeyiz bu milleti kandırmayın hadi işine beni etiketlemeeee

Yeraltından yazıyor

senin ya yasın kucuk yada cok fazla kabus goruyorsun. bu kafadan sıyrılmanı oneririm. kimse kimseye toprak veremez ve bunun icinde kimse kimseye biat etmez!!! soyledigin soz siyasete kayacak farkında degilsin sonrada gelsin banlar.

bana kendi insanımı mı anlatıyon . emin ol biat edeceklerine .

adamlar sırf avrupa birliğine girmek için rumlar ne isterse kabul ediyorlar ama ilerde filistinliler gibi olacaklar haberleri yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri