sen daha basbakanın "daha önemli mevzularımız var" diyisinin ne anlama geldiginden bi habersin durum bunu gosteriyor. Kıbrıs meselesini git biraz arastır ogren sonra gel konusalım seninle. Biz adamları takmıyoruz adam yerine koymuyoruz. Bizi Ab de gormek istemeyen rumlarla anlasma filan yapmayız. eger bi anlasma olacaksada bu hem bizim hemde KKTC nin yararına olacak bianlasmadır.
Olayın siayasi boyutu senin sandıgından cok ote yani.
not: bilgim yok diyip duruyorsun ama surekli konuya yazıyorsun. git ogren sonra konuya adam akıllı bisey yaz bizde okuyalım
sana o kadar soru sordum ve senden tek cevap tamam demen oldu. Taraf tutuyorsun ve karsı gorustekilere laf sokacak yer arıyorsun. sonrada ben mi ortamı karıstırıyorum ? guldurme beni![]()
hocam kusura bakma da haksızsın ya. kıbrısın son durumuyla ilgili hiçbir fikrim yok. haberlerden dahi takip edemedim o derece bilgisizim şuanda yani. adam demiş ki arkadaşın 2. cümlesi için kızmamak lazım başbakan da aynısını söylemiş. adam ne bir yorum yapmış ne de bir şey, olayı şuan polemiğe sürükleyen sensin. neyse iyi geceler