Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

sen daha basbakanın "daha önemli mevzularımız var" diyisinin ne anlama geldiginden bi habersin durum bunu gosteriyor. Kıbrıs meselesini git biraz arastır ogren sonra gel konusalım seninle. Biz adamları takmıyoruz adam yerine koymuyoruz. Bizi Ab de gormek istemeyen rumlarla anlasma filan yapmayız. eger bi anlasma olacaksada bu hem bizim hemde KKTC nin yararına olacak bianlasmadır.

Olayın siayasi boyutu senin sandıgından cok ote yani.

not: bilgim yok diyip duruyorsun ama surekli konuya yazıyorsun. git ogren sonra konuya adam akıllı bisey yaz bizde okuyalım

sana o kadar soru sordum ve senden tek cevap tamam demen oldu. Taraf tutuyorsun ve karsı gorustekilere laf sokacak yer arıyorsun. sonrada ben mi ortamı karıstırıyorum ? guldurme beni :)

hocam kusura bakma da haksızsın ya. kıbrısın son durumuyla ilgili hiçbir fikrim yok. haberlerden dahi takip edemedim o derece bilgisizim şuanda yani. adam demiş ki arkadaşın 2. cümlesi için kızmamak lazım başbakan da aynısını söylemiş. adam ne bir yorum yapmış ne de bir şey, olayı şuan polemiğe sürükleyen sensin. neyse iyi geceler

sen daha basbakanın "daha önemli mevzularımız var" diyisinin ne anlama geldiginden bi habersin durum bunu gosteriyor. Kıbrıs meselesini git biraz arastır ogren sonra gel konusalım seninle. Biz adamları takmıyoruz adam yerine koymuyoruz. Bizi Ab de gormek istemeyen rumlarla anlasma filan yapmayız. eger bi anlasma olacaksada bu hem bizim hemde KKTC nin yararına olacak bianlasmadır.

Olayın siayasi boyutu senin sandıgından cok ote yani.

not: bilgim yok diyip duruyorsun ama surekli konuya yazıyorsun. git ogren sonra konuya adam akıllı bisey yaz bizde okuyalım

sana o kadar soru sordum ve senden tek cevap tamam demen oldu. Taraf tutuyorsun ve karsı gorustekilere laf sokacak yer arıyorsun. sonrada ben mi ortamı karıstırıyorum ? guldurme beni :)

Valla yanıt vermek istemiyorum çünkü ciddi şekilde üzülüyorum. Bu gerçek. Yani şimdi en içten, gönülden, Allah akıl fikir versin diyeceğim bunu bile laf sokma şeklinde algılayacaksın eminim. Çünkü yazdıklarımı okuyamadığını, okuyabiliyorsan anlayamadığını düşünüyorum. Durum onu gösteriyor.

Bak tane tane yazıyorum. Benim Kıbrıs ile ilgili hiçbir yorumum olmadı. Ne düşündüğümü tahmin üzerine mi yazıyorsun anlayamadım.

Ben sadece konu ile ilgili bir haber paylaştım, yorumsuz olarak. Ha yorumumu merak ediyorsan ille bence de buradaki işimiz daha önemli. Sırf iki kelimeyi karşılaştırdığımızda da bu belli oluyor zaten Ana vatan > yavru vatan

Konuyu açan arkadaş bunu söylemiş, Başbakanımız da öyle söylemiş, ben de aynı fikirdeyim. O halde sorun nedir anlamış değilim.

Sana son mesajım sağlıcakla kal.

Son düzenleme:
hocam kusura bakma da haksızsın ya. kıbrısın son durumuyla ilgili hiçbir fikrim yok. haberlerden dahi takip edemedim o derece bilgisizim şuanda yani. adam demiş ki arkadaşın 2. cümlesi için kızmamak lazım başbakan da aynısını söylemiş. adam ne bir yorum yapmış ne de bir şey, olayı şuan polemiğe sürükleyen sensin. neyse iyi geceler

herseyi siz bilirsiniz zaten. ama hic biseyden bilginiz yok. taraf tutmayın. Turk Milletine hakaret eden kisiyide bana savunmayın

---------- Spam Engelliyici 01:48 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------

Valla yanıt vermek istemiyorum çünkü ciddi şekilde üzülüyorum. Bu gerçek. Yani şimdi en içten, gönülden, Allah akıl fikir versin diyeceğim bunu bile laf sokma şeklinde algılayacaksın eminim. Çünkü yazdıklarımı okuyamadığını, okuyabiliyorsan anlayamadığını düşünüyorum. Durum onu gösteriyor.

Bak tane tane yazıyorum. Benim Kıbrıs ile ilgili hiçbir yorumum olmadı. Ne düşündüğümü tahmin üzerine mi yazıyorsun anlayamadım.

Ben sadece konu ile ilgili bir haber paylaştım, yorumsuz olarak. Ha yorumumu merak ediyorsan ille bence de buradaki işimiz daha önemli. Sırf iki kelimeyi karşılaştırdığımızda da bu belli oluyor zaten Ana vatan > yavru vatan

Konuyu açan arkadaş bunu söylemiş, Başbakanımız da öyle söylemiş, ben de aynı fikirdeyim. O halde sorun nedir anlamış değilim.

Turk milletine hakaret eden kisiyi savunman ve karsı gorsteki kisilere yorum yapman niyetini belli etti zaten.

Akıl ve fikir tek sizde var ama hic bisey bilmiyorsunuz. bisey bisey biliyorsanız konusun bizde biseyler ogrenelim. sana soyledim bilgisiz oldugun icin kim ne soylese ters anlaman normal. konuyu acan kisinin tum yorumlarını iyice oku.

Başbakan gayet açık ve net konuşmuş.
Sonucu belli olan bir maça yorum yapılırmı yapılmaz.
Türkiyeye yeni bi cephe açıyorlar kendi akıllarında. Gerçekten doğru bizim burda daha önemli işlerimlerimiz var. cenevreden çıkacak sonuç SIFIR UZLAŞMA!
Senaryo greği topşandılar dağılacaklar.
Haftanın konusunuda vereyim size dersinize çalışın
Suriye için abd rusya vs ülkeler toplanıyor. ypgde katılma çabasında.
hadi yazın güney doğuyuda sattılar.
Bak hafiften hafifden boğazlar sorunuda çıkmaya başladı.
vel hasıl size ekmek bitmez doğru ama sonuç yine değişmez :)

Bakın arkadaşlar Rusya geçenlerde Ukrayna işgal etti Kırım'ı bilirsiniz. Aynı şekilde yıllar önce de Gürcistanın Osetya bölgesini hatta birkaç gün önce duyduğum haberlerde sınırlarını genişletmek için gürcüleri evinden yurdundan etmiş neyse. Şimdi bu Rusya'nın iyi kötü doğal gazı var, petrolü var, ağır sanayisi var, kendi arabasını, uçağını, gemisini, tankını kısacası her şeyini yapabiliyorlar internet sistemleri de aynı şekilde.. Şimdi bu adamlara kimse laf edemiyor çünkü dünya bunlara muhtaç doğalgazdan ve askeri olarak sattığı ekipmanlardan vs. şimdi gel gelelim Türkiye'ye. Bizim neyimiz var Allah aşkına? Hangi doğal kaynağımız var? Ya da yerli ağır sanayimiz mi var ? Ya da internet bilişim alanında dünyada çok büyük yerlere gelmiş bir kuruluşumuz mu? Yav daha basit bir arabamız bile yok. O yüzden bizi kıçı kırık Avrupa ülkeleri bile eleştiriyor. Üzerimize böyle adice oyunlar oynuyorlar. Artık top tüfekle savaş olmuyor arkadaşlar, yaptırım gücü gerekiyor bu da para demek. Bizim artık milletçe uyanıp bunları yapmamız lazım ki şu Kıbrıs meselesinde bile onlara koz vermeyelim. Etrafımız iç ve dış köpeklerle çevrili maalesef..

Hata zamanında yapılmış
Ne kıbrısı, ne cumhuriyeti, ne ülkesi
Kıbrıs ili diyecekti, valisini de getirip koyacaktı tamamdı.

Başını alırlar bakmasınlar ses çıkmadığına

Sen hala yaziyormusun ya aferim devam

Yeraltından yazıyor

---------- Spam Engelliyici 07:06 ---------- Önceki Mesaj 06:57 ----------

Konu hakkında yönetim gerekeni yapar veya yapmaz takdir kendilerinin . Fakat devleti ve devletin kurumlarını ayni zamanda Türk halkını ve temsilcilerini aşağılamak ve yıpratmak aynı zamanda insanların milli duygularının üzerine giderek böyle kritik bir süreçte kutuplastırmak ve kışkırtmak suçundan siber suçlara bildirecegim varsa sıkıntı hakim savcı bakar yoksa zaten sıkıntı yoktur relax iyi forumlar arkadaşlar

Yeraltından yazıyor

---------- Spam Engelliyici 07:42 ---------- Önceki Mesaj 07:06 ----------

Ben sana Cumhuriyet ile hükümet arasında ki ayrımı öğren diyerek hata ettim sen önce bı konuşmayı oğren biraz saygı öğren karakterli olmayı öğren sonra gerisi gelir
Senin karakterini seveyim soru sormayı dahi bilmiyorsun Cumhuriyet le hükümet arasında ki farkı öğren nedir ya ...sen bunları yakın kavramlar mı sanıyorsun hahhaha 😂😂😂 komiksin sen önce araba ile domates arasındaki farkı öğren gibi bi soru olmuş valla güldüm konunun ateşinden görmemiştim yazıyı şimdi gördüm hahahha hadi ben yatacağım işten yeni geldim byyy

Yeraltından yazıyor

Son düzenleme:
Türkiye de bile milletini sevmeyen var.. Haritadan sevmeyen sevilmeyen kisimlari verelim mi yani..Saçmalik.Senin atamiz fetih yaparken de herkes sevmiyordu belki bu onu vaz mi geçirdi? Verin gitsin topraklari mi dedi? Saka misiniz...

Sıyırmışssınız ,Toprak vermek nasıl bu kadar basitleşti. Çanakkale yide Rumlara verelim , Erzurum uda Ermenistan a verelim bence

Haberi olmayanlar için özet geçeyim. Uzun zamandır Kıbrıs için yeniden görüşmeler yapılıyor. KKTC'nin hain yöneticileri ve Rum kesiminin yaptığı görüşmeler Kıbrıs'ın birleşmesi ve Türklerin tamamen aleyhine (Bir maddeye göre Türk kesimine Rumlar yerleşebilecek ancak Rum kesimine Türkler yerleşemeyecek gerisini siz düşünün.) ancak Türkiye'den hiçbir tepki verilmiyor. Milletvekili Ümit Özdağ haricinde konuyla ilgilenen milletvekili bile yok. O da kendi imkanları dahilinde görüşmeler yaparak ve Kıbrıs'a gidip gelerek bilgi sunuyor.

Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs meselesine çözüm bulunması için bugün-En Son Gündem Haberleri
ümit hocayi yakindan tanırım zaten o olmasa Türk dünyasının derdini çözmeye çalısan insan yok başka meclisde

Belki bunları konuşmak acı ama kıbrıstan Ege Üniversitesine öğrenci olarak gelen karaktersiz birisi bana aynen şunu söylemişti;
"Türkler o dönem kendi menfaatleri için kıbrısa gelip işgal etmişler, bir tek kıbrıslı bile Türkleri çağırmamış. Türkler yüzünden Kıbrıs yıllardır bu halde tanınmamış olarak kalmıştır"

Bakın abartmıyorum, aynen bunları söyledi. Kafasına bira şişesi fırlatmıştım karaktersize o bile denk gelmemişti. O kadar da bu hayatta şanslı insanlardır.
Kurak toprakları bizim ülkemizde kumar yasaklandığı için bir an değerlenmiştir (kumarı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın)
Yıllarca içme suyu, gıda yardımı, askeri yardım, sağlık yardımı gibi hayati yardımı Türkiyeden almışlardır.

Bence Kıbrıs, Türkiye'nin kangrenli koludur. Bırakalım rumların himayesine geçsinler. Türkiye bu toprakların bu coğrafyanın en önemli ülkesidir.Türkiye varken rumlarla ittifak yapsınlarda bakalım nasıl yaşayabilecekler. Türkler olmasa bunlar o kç kadar adada rumlarla ancak birbirlerini yerler.

Kıbrısta yaşam güzeldir. Mesela en yüksek maaşı alırsın, zamlardan en az etkilenirsin, çifte vatandaşlık alırsın, dolar yükselmiş umurlarında olmaz, herkesin yazlığı kışlığı vardır. Ya siz olsanız verir misiniz Kıbrıs'ı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri