lanet olsun aras kargo

aras kargo yüzünden sinirden belim tutulduydu iki gün. gerizekalı kurye bildiğin unutup teslim etmeyi bi de laubali laubali üste çıkmaya çalıştı. uzak dursun.

Aras - Hizmet kalitesi orta Fiyat yüksek
Sürat - Hizmet kalitesi kötü Fiyat orta
Mng - Hizmet kalitesi güzel Fiyat yüksek
Yurtiçi - Hizmet kalitesi yüksek fiyat düşük
Ptt - Hizmet kalitesi orta Fiyat düşük.

Hepsiyle o kadar işim oldu ki hepsinin kuryelerini tanıyorum :D

beklemek zorunda bakma onlar işin çakallığında.

Ben evde olduğumda mutlaka açar bakarım. Ama annem evde olduğu için sürekli annem teslim alır onada tembihledim içine bakmadan alma diye.

Annem de herzaman şey der bune benim haberim yok, dur bakim doğrumu yollamışlar felan diye elemanı oyalar öyle açar bakar :D

sende işi bilmemezliğe vur yada geçende yannış malzeme yollamışlar 2 dk bekle bakayım felan yannışsa geri yollayak diyerekten aç bak. bu durumda elin çabul olmak zorunda ama. Olmazsa yandın. 50 takla atarlar yinede kabullendiremezsin hocam.

doğru diyorsun hocam uygulayacağım teşekkürler

al birini vur ötekine bizim burda en kötüsü mng en iyisi yurtiçi

Aynen Aras Kargo 5 gün sonra getirdi bende evde yoktum sonra geri götürmüşlerdi şubeye tekrar gittim, şubeden de geri iade yapılmış...

Yurt içi ve aras kargoyla çalışan firmadan alışveriş bile yapmam.. Özellikle yurtiçi eve teslim ürünü getirmiyor gel şubeye diye lakayıt haller takınıyorlar bende gıcıklığına şubeye gidip almıyorum ürünü ya getirin yada sizin olssun diyorum. Yalandan eve geldik deyip kargoyu getirmiyorlar. Müşteri hizmetlerine şikayet ediyorum. Şube tiye bile almıyor bu durumu iki üç kez yaşadım. Bir dahada yurtiçi ile çalışmadım.
En düzgün adam akıllısı bence ptt kargo ve belki mng..

aras kargoya ek olarak surat ve mng ekledım hepsın den nefret edıyorum tekrardan
7 gunde aldıgım esyaları evıme getırmeye usenen telefonu 7 defa aramama ragmen acmayan ustune ustluk telefonu acmayan berbat otesı hızmetlerı olan kargo sırketlerı

Geçen sene Eylül ayına kadar falan Aras kargoda sorun yoktu bizim bölgede.Onlar da geç getirmeye başladığından beri Aras ı pek tercih etmiyorum.

kocaelinden izmire 2 günde gelen kargo şubeden eve 7 günde gelemedi en son gidip kendim aldım aras kargo benden uzak olsun

UPS candır ama işte herkes çalışmıyor anca byük firmalar UPS kullanıyor adamlar VIP gibi :D

aras kargo pişmanlıktır lanettir , yurtiçi kargo candır canandır :)

Herkes yurtici kargosunu onermis ama bende olay tam tersi. Gun boyu evimizde kargo beklememize ragmen, kapiniza geldik fakat sizi bulamadik, lutfen subeye gelin ve urununuzu alin diye mesaj atiyorlar. Yurtici kargodan 10 urun istedi isem 2-3 tanesi anca kapiya gelmistir, adamlar kapiya gelmiyor gelmedigi gibi oto mesaji yapistiriyor gelmis gibi. Ondan sonra hep aras kargoyu sectim ozellikle ve bir gun bile aksamadi gelen kargolar, sanirim evlere dagitim yapilan subelerdeki calisanlarin isine verdikleri onemden kaynakli benim yasadigim sorun...

6 gün yine iyiymiş 21 aralıkta aldığım ürünler hala yok piyasada! Aradan kaç gün geçmiş siz hesap edin. Aramadığım yer kalmadı. Yakında şubeyi komple yakacam o olacak. Kaybettiyseniz kaybettik diyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri