hocam tam özelliklerini bilmiyorum eve geçince yazayım özelliklerini aklımda kaldığı kadarı ile 4 gb ram 1 gb harici ekran kartı 500 gb hardisk mhz olarak galiba 2,20 yada 2,00 olması lazım tam emin değilim fiyat 900 tl
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam tam özelliklerini bilmiyorum eve geçince yazayım özelliklerini aklımda kaldığı kadarı ile 4 gb ram 1 gb harici ekran kartı 500 gb hardisk mhz olarak galiba 2,20 yada 2,00 olması lazım tam emin değilim fiyat 900 tl
i5 1,9 mhz var bişeye yaramıyor bende kullanıyorum ama aklınızda olsun 2,4 turbo işlemciler kasmas ama onuda 850 civarında bulursunuz bilgin holsun![]()
[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] celeron notebook var hocam ister misin ? sinirlenince fırlatırsın çok faydalıdır![]()
msi ge70
8gb ram
2gb nvidia gt 650m ekran kartı
i7-3630qm 3.nesil işlemci (turbo mod ve ekstra 4 fan)
500gb hdd
17.3"
4 ayda garaantisi kalmış. Far cry 4 bile oynatıyor.
isteyen olursa 1750 son fiyatolmak üzere veririm laptobu
Maksimum 700 Tl bütçe ile ikinci el, temiz laptop aranmaktadır.İ5 olması tercihimdir.Forum içinden satmak isteyen arkadaş olursa iletişime geçerse sevinirim.
Hocam Biraz pahalı değil mi 4 ay garantili makineye?
Kaç yıllık 2 mi Siz ne kadar aldıydınız
Şu pcye bilen birileri yorum atabilir mi ?
Lenovo Array A6 8gb 500gb (8gb Sshd) 3gb Ekr GittiGidiyor'da 136371366
mhz ramın hızı , ghz işlemcinin arkideşler
Oha piston aşağı![]()
1000 mhz = 1 ghz eder yani
2.4 ghz = 2400 mhz dağalabiliriz
Edit : [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] Hocam bu arada uygun bütçeyle alınabilecek en iyi laptoplardan biridir lenovo. Çin malı deyip geçmeyelim casperı ikiye katlar..
Hocam ilanını verdiğim pc performans açısından alınabilir mi ? Çok anlamıyorum ben.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.