Laptop Aranıyor

hocam tam özelliklerini bilmiyorum eve geçince yazayım özelliklerini aklımda kaldığı kadarı ile 4 gb ram 1 gb harici ekran kartı 500 gb hardisk mhz olarak galiba 2,20 yada 2,00 olması lazım tam emin değilim fiyat 900 tl

hocam tam özelliklerini bilmiyorum eve geçince yazayım özelliklerini aklımda kaldığı kadarı ile 4 gb ram 1 gb harici ekran kartı 500 gb hardisk mhz olarak galiba 2,20 yada 2,00 olması lazım tam emin değilim fiyat 900 tl

Eve geçince dönerseniz tam özellikler ile sevinirim.

[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION]

işini görecekse özelliklerine bak ben su anda kullanıyorum sıkıntım yok

fiyat olarak bişey düşünmedim ortak bir karara varırız irtibat kurarız kalanı aramızda hallederiz.

[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] celeron notebook var hocam ister misin ? sinirlenince fırlatırsın çok faydalıdır :D

Arkadaşıma sattım dün :) Samsung. Tabi zor bulunuyor bu model de i5 in yerini tutmaz o ayrı. Bir de ustad hızlı sistemler kullanınca düşük sistemler insana yavaş geliyor. Delirtiyor kısacası. (Ben Mac air almayı düşünüyorum i5 ikinci eli biraz tuzlu ama olsun. Taşıması kolay olsun diye. 2 gün önce Samsung ile biryere gittim gitmez olaydım :) kolum koptu.
Benim sattığım pc özellikleri
Core 2 duo t8700 işlemci
4 gb ram
2 gb hd 4650 ekran kartı
320 HDD

elimde i7 930qm 6gb ram casper(tw9), eski datron 4:3ekran core2duo(2gb ram), bide i5 450 packard bell (4 gb ram ekranı bozuk) bunları satcam bi ara ama arızalarını tamir ettikten sonra 400 500 ne ederse artık. Enişteden satarımdiye eve getirdim hepsini şimdi hesap açmada ii oluyo :D

msi ge70
8gb ram
2gb nvidia gt 650m ekran kartı
i7-3630qm 3.nesil işlemci (turbo mod ve ekstra 4 fan)
500gb hdd
17.3"

4 ayda garaantisi kalmış. Far cry 4 bile oynatıyor.

isteyen olursa 1750 son fiyatolmak üzere veririm laptobu

msi ge70
8gb ram
2gb nvidia gt 650m ekran kartı
i7-3630qm 3.nesil işlemci (turbo mod ve ekstra 4 fan)
500gb hdd
17.3"

4 ayda garaantisi kalmış. Far cry 4 bile oynatıyor.

isteyen olursa 1750 son fiyatolmak üzere veririm laptobu

Hocam Biraz pahalı değil mi 4 ay garantili makineye?
Kaç yıllık 2 mi Siz ne kadar aldıydınız

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

Maksimum 700 Tl bütçe ile ikinci el, temiz laptop aranmaktadır.İ5 olması tercihimdir.Forum içinden satmak isteyen arkadaş olursa iletişime geçerse sevinirim.

hocam eğer paranız olsaydı şunu önerirdim 0 ve parası çok uygun
Lenovo Array A6 8gb 500gb (8gb Sshd) 3gb Ekr GittiGidiyor'da 136371366

Hocam Biraz pahalı değil mi 4 ay garantili makineye?
Kaç yıllık 2 mi Siz ne kadar aldıydınız

hocam şuan piyasadaki en ucuz fiyatı veiriyorum. ben 2700'e almıştım. ama aldıktan bir hafta sonra fiyatları 3400 felan idi aaştırabilirsin.
sahibinden.com da aynı cihazın en düşük 2k dan başlıyor

ki ben ölesine yazdım ciddi alıcılar çıkarsa görüşrüüz

mhz ramın hızı , ghz işlemcinin arkideşler

Oha piston aşağı :D :D

1000 mhz = 1 ghz eder yani

2.4 ghz = 2400 mhz dağalabiliriz :D

Edit : [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] Hocam bu arada uygun bütçeyle alınabilecek en iyi laptoplardan biridir lenovo. Çin malı deyip geçmeyelim casperı ikiye katlar..

Son düzenleme:
Oha piston aşağı :D :D

1000 mhz = 1 ghz eder yani

2.4 ghz = 2400 mhz dağalabiliriz :D

Edit : [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] Hocam bu arada uygun bütçeyle alınabilecek en iyi laptoplardan biridir lenovo. Çin malı deyip geçmeyelim casperı ikiye katlar..

Hocam ilanını verdiğim pc performans açısından alınabilir mi ? Çok anlamıyorum ben.

Hocam ilanını verdiğim pc performans açısından alınabilir mi ? Çok anlamıyorum ben.

Hocam cihazda sshd falan olması gerçekten büyük bir artı.(8GB lık ssd gömülü yani harddiskin içinde işletim sistemini oraya yükleyerek çok hızlı açılış ve kapanış hızlarına ulaşabilirsiniz.) Ekran kartınada bu fiyat bir pc için kötü diyemeyiz. Tek haz etmediğim nokta amd işlemci. Buna yakın bir modelin intel işlemcisini bulursanız rahatlıkla alınabilir. AMD fanları yoktur inş :D İntelin iki çekirdekli İ5 4210U işlemcisi dört çekirdekli olan AMD A6-6310 daha iyi bir performans veriyor mesela. Başka bir model gözünüze çarparsa yollayın değerlendiririz burada herkesle beraber :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri