Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
notebook en çok hangi alanda kullanacaksın ?
Eger laptopun varsa 2.000 tl ye çok güzel bi masaüstü toplarım yada 1300 tl lik bi masaüstü toplayıp yanına bi logitec g27 alırım değme ondan sonra keyfine![]()
ASUS X550VC-XO007D 8gb Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı
ASUS X550VC-XO020H Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı
bide HDD degiştirip 256 SSD taktıgın zaman tadından yenmez
benimki NP350V5C-S09TR - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG iyi sağlam hızlı hele ekranı mukemmel ötesi klavyede yazması kolay
aldım listeye hocam teşekkürler
aklınıza gelebilecek her alanda diyebilirim. Ekmek teknem sonuçta, konuda da yazdım
bu çok iyiymiş cidden
yandı ekran kartım malesef laptop almak zorundayım. üniversitede masaüstü olmaz başka şehirdeyim bi de
bunarın fiyatı niye düşük fazla inceleyemedim ama cidden baktıklarımla aynı ve düşük fiyatı
en az 8gb ram istiyorum hocam
вαттυѕαу;158787' Alıntı:Ne alırlar al , Fan'ı altta olanı alma , Yanlarda olsun fan , yoksa yumurta pişirirsin![]()
вαттυѕαу;158787' Alıntı:Ne alırlar al , Fan'ı altta olanı alma , Yanlarda olsun fan , yoksa yumurta pişirirsin![]()
Chipset tamiri gördüyse marka HP dir diye düşünüyorum Dv serilerinden
Marka olarak Lenovo öneririm işlemci almışken i7 al derim .
aynısının o modelide var 8 gb ramli modeli
Bide sadece özellik olarak bakma bilgisayara kasa da önemli 6 7 ay sonra ısınan makine hiç bi işine yaramaz o yüzden casper acer gibi bilgisayar tercih etme .
Asus Dell çok iyi bu konuda gönderdiğim bilgisayar gerçekten de tercih edilebilecek bir bilgisayar.
вαттυѕαу;158787' Alıntı:Ne alırsan al , Fan'ı altta olanı alma , Yanlarda olsun fan , yoksa yumurta pişirirsin![]()
Kesinlikleve casper,exper,acer,packard bell gibi markalardan uzak dur
![]()
ben ASUS K55VJ-SX077d kullanıyorum alalı 1 yıl olmadı öneririm özellikle freedos olması çok güel isteiğin işletim sistemini kendin kur 6 ay sonra mavi ekran verencek olan üzerindeki os a boşuna para verme kendin kur os unu;D
İ7 ile i5 arasında farkı sorarsan arada ciddi farklar var tabi pcye 64 bit OS yüklersen zaten 8GB ramlik bi cihazada 32 bitlik OS yüklenmez
Asus şiddetle tavsiye ediyorum bu arada gidipte pilastik alma şimdi böyle dedim diyede metal Acer veya Hp filanda alma Asus MSI Dell Apple irmalarından şaşma
aynen hpydi makine
marka olarak asus,toshiba,lenovo falan düşünüyorum zaten
inceleyeceğim hocam teşekkürler
aynen çok beğendim önerdiğinizi
nasıl anlayabiliriz fanın nerde olduğunu peki.
net üzerinden alacağım çünkü görme şansım yok
aynen dediklerinize katılıyorum, öneriniz harika, özellikle disk hızı çok iyi. bulamıyordum 7200 modelleri bir türlü![]()
yanlarda olanlar belli olur ızgara şeklinde resimleri vardır illaki, internet üzerinden nerden alıcaksın? tavsiye etmiyorum web üzerinden isim vermiyim şuan en büyük teknoloji mağazalarında bile son ürünü teşhirden indirip temizleyip kapalı kutu haline getirip internet satış yapıyorlar![]()
2,5 liraya aldığım Asus N56VZ S4283H 16GB Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı bi 8 10 yıl işini görürPerformans süper. Dolardan dolayı 3bine çıkmış fiyatı ama 3 bin vereceksen macbook al hiç düşünme.
2,5 liraya aldığım Asus N56VZ S4283H 16GB Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı bi 8 10 yıl işini görürPerformans süper. Dolardan dolayı 3bine çıkmış fiyatı ama 3 bin vereceksen macbook al hiç düşünme.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.