Laptop onerilerinizi alayim

benim önerim lenovo. bundan sonra başka kullanmam herhalde

aldım listeye hocam teşekkürler :)

notebook en çok hangi alanda kullanacaksın ?

aklınıza gelebilecek her alanda diyebilirim. Ekmek teknem sonuçta, konuda da yazdım :)

bu çok iyiymiş cidden

Eger laptopun varsa 2.000 tl ye çok güzel bi masaüstü toplarım yada 1300 tl lik bi masaüstü toplayıp yanına bi logitec g27 alırım değme ondan sonra keyfine :D

yandı ekran kartım malesef laptop almak zorundayım. üniversitede masaüstü olmaz başka şehirdeyim bi de :)

bunarın fiyatı niye düşük fazla inceleyemedim ama cidden baktıklarımla aynı ve düşük fiyatı

benimki NP350V5C-S09TR - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG iyi sağlam hızlı hele ekranı mukemmel ötesi klavyede yazması kolay

en az 8gb ram istiyorum hocam

Chipset tamiri gördüyse marka HP dir diye düşünüyorum Dv serilerinden :)

Marka olarak Lenovo öneririm işlemci almışken i7 al derim .

aldım listeye hocam teşekkürler :)

aklınıza gelebilecek her alanda diyebilirim. Ekmek teknem sonuçta, konuda da yazdım :)

bu çok iyiymiş cidden

yandı ekran kartım malesef laptop almak zorundayım. üniversitede masaüstü olmaz başka şehirdeyim bi de :)

bunarın fiyatı niye düşük fazla inceleyemedim ama cidden baktıklarımla aynı ve düşük fiyatı

en az 8gb ram istiyorum hocam

aynısının o modelide var 8 gb ramli modeli

Bide sadece özellik olarak bakma bilgisayara kasa da önemli 6 7 ay sonra ısınan makine hiç bi işine yaramaz o yüzden casper acer gibi bilgisayar tercih etme .
Asus Dell çok iyi bu konuda gönderdiğim bilgisayar gerçekten de tercih edilebilecek bir bilgisayar.

ben ASUS K55VJ-SX077d kullanıyorum alalı 1 yıl olmadı öneririm özellikle freedos olması çok güel isteiğin işletim sistemini kendin kur 6 ay sonra mavi ekran verencek olan üzerindeki os a boşuna para verme kendin kur os unu;D

İ7 ile i5 arasında farkı sorarsan arada ciddi farklar var tabi pcye 64 bit OS yüklersen zaten 8GB ramlik bi cihazada 32 bitlik OS yüklenmez
Asus şiddetle tavsiye ediyorum bu arada gidipte pilastik alma şimdi böyle dedim diyede metal Acer veya Hp filanda alma Asus MSI Dell Apple irmalarından şaşma

Chipset tamiri gördüyse marka HP dir diye düşünüyorum Dv serilerinden :)

Marka olarak Lenovo öneririm işlemci almışken i7 al derim .

aynen hpydi makine :)
marka olarak asus,toshiba,lenovo falan düşünüyorum zaten

aynısının o modelide var 8 gb ramli modeli

inceleyeceğim hocam teşekkürler :)

Bide sadece özellik olarak bakma bilgisayara kasa da önemli 6 7 ay sonra ısınan makine hiç bi işine yaramaz o yüzden casper acer gibi bilgisayar tercih etme .
Asus Dell çok iyi bu konuda gönderdiğim bilgisayar gerçekten de tercih edilebilecek bir bilgisayar.

aynen çok beğendim önerdiğinizi :)

вαттυѕαу;158787' Alıntı:
Ne alırsan al , Fan'ı altta olanı alma , Yanlarda olsun fan , yoksa yumurta pişirirsin :)

Kesinlikle :) ve casper,exper,acer,packard bell gibi markalardan uzak dur ;)

nasıl anlayabiliriz fanın nerde olduğunu peki.
net üzerinden alacağım çünkü görme şansım yok

ben ASUS K55VJ-SX077d kullanıyorum alalı 1 yıl olmadı öneririm özellikle freedos olması çok güel isteiğin işletim sistemini kendin kur 6 ay sonra mavi ekran verencek olan üzerindeki os a boşuna para verme kendin kur os unu;D

İ7 ile i5 arasında farkı sorarsan arada ciddi farklar var tabi pcye 64 bit OS yüklersen zaten 8GB ramlik bi cihazada 32 bitlik OS yüklenmez
Asus şiddetle tavsiye ediyorum bu arada gidipte pilastik alma şimdi böyle dedim diyede metal Acer veya Hp filanda alma Asus MSI Dell Apple irmalarından şaşma

aynen dediklerinize katılıyorum, öneriniz harika, özellikle disk hızı çok iyi. bulamıyordum 7200 modelleri bir türlü :)

aynen hpydi makine :)
marka olarak asus,toshiba,lenovo falan düşünüyorum zaten

inceleyeceğim hocam teşekkürler :)

aynen çok beğendim önerdiğinizi :)

nasıl anlayabiliriz fanın nerde olduğunu peki.
net üzerinden alacağım çünkü görme şansım yok

aynen dediklerinize katılıyorum, öneriniz harika, özellikle disk hızı çok iyi. bulamıyordum 7200 modelleri bir türlü :)

yanlarda olanlar belli olur ızgara şeklinde resimleri vardır illaki, internet üzerinden nerden alıcaksın? tavsiye etmiyorum web üzerinden isim vermiyim şuan en büyük teknoloji mağazalarında bile son ürünü teşhirden indirip temizleyip kapalı kutu haline getirip internet satış yapıyorlar :o

yanlarda olanlar belli olur ızgara şeklinde resimleri vardır illaki, internet üzerinden nerden alıcaksın? tavsiye etmiyorum web üzerinden isim vermiyim şuan en büyük teknoloji mağazalarında bile son ürünü teşhirden indirip temizleyip kapalı kutu haline getirip internet satış yapıyorlar :o

internet üzerinden model seçip pedere gönderecem. o tanıdık aracılığıyla alacak hocam :)

---------- Mesaj saat 22:21:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:26:23 civarında gönderildi. ----------

toshiba önerirmisiniz beyler ?

lenovo öneririm.. kesinlikele hemde...
exper
casper
lenovo kullanmış biriyim aynı anda vede güncel olarak... en iyi performans lenovo özelliklede pc performansı ve programların ahenkle çalışmasında tam performans veriyorum. herkes bişe der ama ben hiç bişe demem... bunu birebir yaşadım gördum... malum microsoft firması abd de yurt dışında populer ulkemızde 1 yada 2 yıldır piyasada bilen pek yok... fanı randımanı programlarlar iletişim ve özelliklerinin tam performansı sağlıyor...
not : i-7 den açağı alma tahmının 2.binden de az fiyatı araştırmanı öneririm...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri