Laptopa böyle oldu yaptırılır mı ?

EaglePaw

Kayıtlı Üye

Laptobun orası ayrıldı ve aşağı doğru ayrılmaya devam ediyor . Kullandığım pc Aspire 5750G . Acaba tamirciye götürsem yaptırılır mı ? Bende daha çok ayrılmasın diye bantla yapıştırdım ama pek faydası olmuyor

Yetkili servise götür hocam yapılırsa adam gibi onlar yapar.

Asus leptopup var orası oynuyodu sonra koptu menteşe Tek menteşesiyle idare ettim.Servise verdim 350 lira masraf çıkardılar mecbur verdik kırılmadan biryerlere götür hocam

Benim laptopum da görseldekiyle aynı, yaklaşık olarak 5 yıldır kullanıyorum. 6 ay falan önce sol köşesi dediğiniz gibi ayrılmıştı, sol menteşesi de zarar görmüştü. Sağlam bir malzemeyle yapıştırılarak onarılmıştı, yani yapılıyor hocam sorun yok.

kabloları zarar görmediyse yapılıyor 2-3 kere yapılması için gönderdim ( exper )

Benim laptopum da görseldekiyle aynı. Sol köşesi dediğiniz gibi ayrılmıştı, sol menteşesi de kırılmıştı. Sağlam bir malzemeyle yapıştırılarak onarılmıştı, yani yapılıyor hocam sorun yok.

nasıl hallettiniz hocam durum , söyleyinde bende aynısını yapayım :)

Sanırım kasadan bahsediyorsunuz hocam kasa değişmesi gerekli masraflı iştir tabiki herşey yapılabilir ama siz ücretini karşılamak istermisiniz ben bilmem

Sanırım kasadan bahsediyorsunuz hocam kasa değişmesi gerekli masraflı iştir tabiki herşey yapılabilir ama siz ücretini karşılamak istermisiniz ben bilmem

Sadece sağ menteşe hasar gördü , bende geçen farkettim bişey felan yapmadım kendiliğinden oldu . Tam kırılmadan nasıl hallederim onu düşünüyorum bende

nasıl hallettiniz hocam durum , söyleyinde bende aynısını yapayım :)

Tamirci halletmişti hocam ben karışmadı, benimkinin menteşesi zarar gördüğünden dolayı data kablosunda da sıkıntı vardı 270 liraya yaptırmıştım. Sizinkinin menteşesinin de değişmesi lazım maksimum 200 lira bir masraf çıkar diye tahmin ediyorum ama siz yine de bir bilgisayarcıya sorun.

Tamirci halletmişti hocam ben karışmadı, benimkinin menteşesi zarar gördüğünden dolayı data kablosunda da sıkıntı vardı 270 liraya yaptırmıştım. Sizinkinin menteşesinin de değişmesi lazım maksimum 200 lira bir masraf çıkar diye tahmin ediyorum ama siz yine de bir bilgisayarcıya sorun.

hm , işin ilginç tarafı ben bişey yapmadım menteşye kendliğinden oldu , bi sorayım bakayım ne kadar gider yaptırmaya :(

Aralık ayında hp pavilion g6 pc'mde aynısı oldu garantisi olduğundan gönderdim komple kasayı değiştirmişler. İlk menteşe üst kapağı yani menteşe görünmesin diye olan kapaklar kırılmıştı sonra menteşe iyice gitmişti kapatıp açarken acılıyor du orası senin dediğin gibi.

Garantisi var ise gönder hocam garantiye yapıyorlar. Yok ise güzel bir tamirciye götür kasasını değiştirecek o kadar.

Ufak bi bilgisayarcıya verin. Kırılmadıysa bi ayar yapılacak bir şey değil.
Ama kırıldıysa oraya artık ne yaparlar onu bilemem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri