Lastik önerisi

naprocyn

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar inşALLAH bayramda memlekete gitme planımız var.Arabanın lastikleri eskidi değişmem lazım ama marka konusunda çok kararsız kaldım önerebileceginiz kullanıpta memnun oldugunuz marka var mı ?

(Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum Lastikcilerle görüşdüm , forumlarda araştırdım son olarak birde burdan fikir almak için konuyu açtım )

benim arabaya 1.5 ay önce aldım fiyatları kaliteye göre değişiyor bence

ne kadar ekmek o kadar köfte

Marka bilmem ama yerli malları arasında bi tercih yapmanızı öneririm.

Petlas kullanmıştım uygun ve güzel sorun yaşamadım

kış lastiği alacaksan kumho alabilirsin en uygun marka olup en kaliteli performansı veriyor

lastiklerin tanesi 1000 tl civarıyken kumho 500 tlye almıştım

yabancı marka takıntınız yoksa tabi ki petlas

4 kar lastiği + 2 yazlık aldım gayet memnunum

kar lastiği ile buzun üstünde zincirsiz kullandım normal yoldan farksızdı

good year dı galiba araba binmeden aklıma gelirse yazarım hocam.Sanırım en yüksek fiyatı olandan almıştım

Hocam benim googdyearda yıllardır çalışan bi akrabam var bana Kormoron al dedi . Herkes farklı birşey söylüyor ondan çok kararsız kaldim

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------

yabancı marka takıntınız yoksa tabi ki petlas

4 kar lastiği + 2 yazlık aldım gayet memnunum

kar lastiği ile buzun üstünde zincirsiz kullandım normal yoldan farksızdı

Doğrudur hocam fakat yaz lastiği almayı düşünüyorum

michelin , continental , goodyear

bu markalardan tercih etmeni öneririm eğer yerli olsun dersen tabiki petlas anlatılanlar kadar kötü değil f/p olarak orta ama dediğim gibi benim tercihim belli :)

Hocam benim googdyearda yıllardır çalışan bi akrabam var bana Kormoron al dedi . Herkes farklı birşey söylüyor ondan çok kararsız kaldim

---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------

Doğrudur hocam fakat yaz lastiği almayı düşünüyorum
Benim yazlık 2 ön kötü olduğu için sadece 2 ön aldım arkalar alırsam yine petlas alırım. Şahsen memnunum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Petlas Lastiklerinin ses Desibeli Cok Oluyor

Michelin Tavsiyye Ederim

bu sene aldım kıs lastiği var halen yaz olmasına ragmen good year aldım 2bintl + kasko yolyardım paketleri vs uygun ben cok hor kullanırım misal gidip aniden fren yaparım yagmurlu havalarda vs on numara bu lastikle (kıs) 6 gün sonra istanbuldan ankara yapacagım orda 1 gün dinlenip antalya yapacagım ayni şekilde dönüş böyle 2 ay içinde 2 kez gittim baya uzun yol anlayacagın 90 da bastım 180de herhangi bir sorunu yok

Bridgestone 5 yıl kullandım. Kış lastiklerini bridgestone aldım. Şuan petlas tercih ederdim. ( yerli malı yurdun malı hep onu kullanmalı )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri