Learn color yada finfer family videosu yapmak istiyorum

joeblack81

Kayıtlı Üye
Learn color yada finfer family videosu yapmak için daha önce burda arkadaşlar satıyorlardı hazır temalar ve eğitimi için.varmı hala satan yada nerden bulabilirim yardımcı olurmusnuz?

Learn color yada finfer family videosu yapmak için daha önce burda arkadaşlar satıyorlardı hazır temalar ve eğitimi için.varmı hala satan yada nerden bulabilirim yardımcı olurmusnuz?

youtube nin uyguladığı politika gereği 2D tekrar eden şablonlar learn colors after effects veya premiere pro ile yapılan artık bu tür içeriklerin para kazanması onaylanmıyor açık olanlarda kapatılıyor çok nadir ve az sayıda vardır piyasada para kazanması açık kanal onlarda büyük ihtimalle partnerde onlarada yakın zamanda sıra gelicektir 1 sene önce başladılar doğramaya.

Son düzenleme:
youtube nin uyguladığı politika gereği 2D tekrar eden şablonlar learn colors after effects veya premiere pro ile yapılan artık bu tür içeriklerin para kazanması onaylanmıyor açık olanlarda kapatılıyor çok nadir ve az sayıda vardır piyasada para kazanması açık kanal onlarda büyük ihtimalle partnerde onlarada yakın zamanda sıra gelicekler 1 sene önce başladılar doğramaya.

kanalıma para kaznaması için başvurdum ama sence onaylanmazmı?

net bilgi onaylanmaz çünkü tekrar eden şablonlar ve içerikler başlıklar sebebiyle tekrar eden içerik spam diye red veriyorlar

biraz daha özgün işler yapın lütfen.Bırakın şu kıytırık template tarzı işleri.

youtube nin uyguladığı politika gereği 2D tekrar eden şablonlar learn colors after effects veya premiere pro ile yapılan artık bu tür içeriklerin para kazanması onaylanmıyor açık olanlarda kapatılıyor çok nadir ve az sayıda vardır piyasada para kazanması açık kanal onlarda büyük ihtimalle partnerde onlarada yakın zamanda sıra gelicektir 1 sene önce başladılar doğramaya.

örnek bide video paylaşırmısın bu dediklerinle ilgili

yani ben tamamiyle özgün bir video hazırlasam ve başlığında "Learn Colors" kelimesi geçse onaylanmayacak mı ?

yani ben tamamiyle özgün bir video hazırlasam ve başlığında "Learn Colors" kelimesi geçse onaylanmayacak mı ?

örnek içerik bunun gibi: yanlış anladınız sanırım learn colors kelimesini kullanmanızda sakınca yok sadece tekrar eden başlıklar sıkıntı bu örnek attığım kanalların çoğunun para kazanması kapalı kapatıldı veya onaylanmadı ama arada tek tük kanallar var onlarda para kazanması açık kanal alıp büyük kanallarından yönlendirme yapıyorlar

https://www.youtube.com/watch?v=Xp4FauVzMoU

Boyama kitabı içerikleride tekrarlanan içeriğe girermi? sadece boyanacak şekil değişiyor.

boyama kanallarında şuanlık sıkıntı yok hocam reklamlar çıkıyor

Son düzenleme:
Play Doh videolarini etkilermi kurallar? Play Dohdan learn colors tarzi videolar hazirlasak?

Benim anlamadığım şimdi ben learn color videolarını cinema 4d ile editlesem değiştirip koysam onay alamaz mıyım ? Benzeri elbet olacak ama farklı modeller koyacam.??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri