Levent Kırca vefat etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Politik mizah yapabilen ülkemizdeki birkaç kişiden biriydi. Onunla büyüdük. Siyasi görüşlerini beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama Her görüşten insanın güleceği onlarca yüzlerce skeci vardır. Ölüm haberini aldığımda çok üzüldüm. Çocukluk kahramanlarımız birbir aramızdan ayrılıyor. Sanırım artık biz de yaşlanıyoruz.

Canım küçüğüm ezerim derken cicibebe bisküvisini ılık süt ile ezmekten bahsediyorsun sanırım. Oda beslenme eksikliğine iyi gelecektir. Bu saçma sataşmanı böyle tatlı bir dille savuşturayım. Münakaşaya girecek yer değil.

Polemik yaratma siyasete girme, Allah iyi kötü kim öldüyse ayrım yapmaksızın cümlesine rahmet eylesin.

Yaşını yazsaydın bu düşüncesizliğine rağmen kardeşim diyerek değil abi diyerek başlardım söze.Bu senin hatan.Ben yaşım 23 diye belirtmişim orada.Ayrıca ezerim derken kırarım demek istedim.Yaşça büyük olsan bile unutma ki hatalısın.Birazcık kendine ve diğer insanlara saygın varsa hatalıyım der bitirirsin.İyi akşamlar abi ..

Yaşını yazsaydın bu düşüncesizliğine rağmen kardeşim diyerek değil abi diyerek başlardım söze.Bu senin hatan.Ben yaşım 23 diye belirtmişim orada.Ayrıca ezerim derken kırarım demek istedim.Yaşça büyük olsan bile unutma ki hatalısın.Birazcık kendine ve diğer insanlara saygın varsa hatalıyım der bitirirsin.İyi akşamlar abi ..

Haklısın kardeşim hatalıydım düşünce paylaşılacak yer değil. Editledim mesajımı zaten sende kusura bakma. Kırarım desen daha hoş olurdu ezmekten ziyade ama sorun değil canın sağolsun.

gençler ölünün arkasından rahmet dileyip geçin. eğer hayat görüşün de bir sakatlık varsa artık halka değil tanrıya hesap verir. en doğrusunu allah bilir.

Allah rahmet eylesin.Türkiye nin en değerli sanatçılarından birisiydi

“Dik durun.. Adil olun, sabırlı olun. Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle. Atatürk’le kalın, cumhuriyetle kalın, hoşça kalın!”

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin diyicemde arkamdan dua etmeyin demiş, inanır inanmaz bilmem, bilemeyiz ama duanızı istemiyorum demekte şov bence, son şakasını yaptı :)
ne şovu abicim adam açıkça inancı olmadığını söylüyor bizimkilerde Allah rahmet eylesin diyor :)
Çocukken çok izlerdim büyüdük görüşleri inancı hakkında fikir sahibi oldukça tiksindim ama öldüğüne sevinecek de değilim, varlığı ile yokluğu arasında fark yok benim için.

kişinin inancı bizi değil onu yaratanı ilgilendirir. bizi ilgilendiren işidir, bizlere neler verdiğidir. belki son anda inanarak gitti bunu bilemeyiz, biz iyi niyetimizden ve işini hakkıyla yapan birisi olduğu için hürmeten allah rahmet eylesin deriz.

Ya adam ölmüş hala ateistti şuydu buydu diyenler var. Birader size ne ateistse inanmıyorsa. Ulan sanar ki hepiniz dört dörtlük müslümansınız eleştirdiğiniz şeye bak.

Allah rahmet eylesin.

Yine kötü bir güne uyandık iyi mi... Huzur içinde yat Levent KIRCA

iktidarların yanlışlarını mizahla anlatan bir adamdı. insanları öfkelenmek yerine güldüren insan güle güle.

Allah rahmet eylesin. içim cız etti çok sevdiğim bir insandı güne güzel başlamadık

Skeçleri ile büyüdük yeri geldi güldürdü yeri geldi düşündürdü... Allah Rahmet Eylesin.

Onun programlarıyla büyüdük, çok değerli ve farklı bir insandı allah rahmet eylesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri