Bence konu acil kilit yoksa sağcı solcu ak kara gece gündüz müslüman gayrimüslim çatışmasına müsait ortam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rahmet ne demektir biliyor musun sen. Hangi ayetlerde yazıyormuş o dediğin. Çıkartıp gösterebilecek misin.
Bence konu acil kilit yoksa sağcı solcu ak kara gece gündüz müslüman gayrimüslim çatışmasına müsait ortam
Tabi fikrine saygı duyuyorum ama,
Yanlış düşünüyorsun işte. Ateist olan bir çok insan var onların inancı öyle ama sen inancın gibi yaşamalısın. Eğer sende Allah rahmet eylesin demiyorsan onun gibi düşünüyorsun demektir. Derler ya her koyun kendi bacağından asılır. Müslümanlık hoşgörü dini sonsuz affın olduğu bir dindir kin nefret kalbinizi kirletir yapmayın. O rahmeti sen Allah'a inandığın için diyorsun başka kimse ile alakası yok.
Ya sen Müslüman değilsin Ya da ben!
Şöyle acayip acayip konuşuyorsunuz ya... Tövbe tövbe... Biraz aklı başında konuşun. Kur'an-ı Kerim de hangi ayette böyle diyor? Bizim dinimiz zaten hoşgörü dini. Zihinlere öyle şeyler doldurmuşsunuz ki anlam veremiyorum size. Nerede yaşıyorsunuz? Kendi kafanızdan bir şeyler uydurmayın.
Her konuda yaptığınız da bu zaten 4-5 kişi olmuşsunuz biriniz ışığı yakıyor hele son iki konudur aynı anda üşüşüp konuyu kirletip ardından kitletiyorsunuz.
hiç öyle tekli yazanda görmedim napıyorsunuz skype ta konuşup damı geliyorsunuz anlamadım ki ?
Bak hocam Allah ölene kadar insana Müslüman olması konusunda fırsat veriyor ha bunu teperse ve son kelimesi Şehadet olmaz ise o adam direk cehenneme kafir olarak gidiyor anlatabiliyor muyum halen daha o adama Rahmet dilenmez ben uyarıyorum sadece sizin boynunuza
Sakın bir gün çıkıp hepimiz demirtaşız demeyin
Kardeş ben kimseden akıl alcak değilim ben moderatör arkadaşlara tavsiye şeklinde yazdım
Aklını kendine sakla ukala şey benim hakkımda alıntı yapıp durma
aha siz de ki durum, kafa bu
Demirtaş nerden cıktı akıl vermeden önce vefat eden kişiyle Demirtaş ın alakası neymiş bi söyle bakalım ?
ya da bu konun içeriğiyle ?
siz asıl niyetinizi belli etsenize bu adam bizim görüşümüze uymuyor konusunun burda ne işi var desenize
yok siz uçmuşsunuz arkadaş.
Toprak Onu Kabul Edeceği İçin Çok Sızlamıştır.. Dinimize Saygısı Olmayan Kişilerin Konusunu Açmakta Başka Bir Mesele..
Bir Kafir Daha Gitti....
aha siz de ki durum, kafa bu
Demirtaş nerden cıktı akıl vermeden önce vefat eden kişiyle Demirtaş ın alakası neymiş bi söyle bakalım ?
ya da bu konun içeriğiyle ?
siz asıl niyetinizi belli etsenize bu adam bizim görüşümüze uymuyor konusunun burda ne işi var desenize
yok siz uçmuşsunuz arkadaş.
Dünya nüfusunun %23 %25 gibi bir oranı sadece Müslüman. Yani %75 cehennemlik mi?
Kimin nasıl gideceğini sen bilemezsin. Sen, ben birer aciz kuluz sadece. Kimsenin haddine değil. İnanç o insanların inancı.
evet;
"Onlardan ölen kimsenin namazını sakın kılma! Mezarı başında da durma. Çünkü onlar Allah'ı ve Rasulünü inkâr ettiler...." (Tevbe, 9/84)
"Cehennemlik oldukları anlaşıldıktan sonra akraba dahi olsalar, müşrikler için mağfiret dilemek Peygambere ve mü'minlere yaraşmaz." (Tevbe, 9/113)
Benim inancıma göre evet cehennemlik ? Allahın rahmeti tabiki çok büyük ona lafımız yok ama benim inancıma göre hayatı boyunca iman etmemiş bir kişi cennetin kokusunu dahi alamayacak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.