Levent Kırca vefat etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence konu acil kilit yoksa sağcı solcu ak kara gece gündüz müslüman gayrimüslim çatışmasına müsait ortam

Bir Müslüman Düşmanı İçin Rahmet Okumak.......

Bence konu acil kilit yoksa sağcı solcu ak kara gece gündüz müslüman gayrimüslim çatışmasına müsait ortam

Her konuda yaptığınız da bu zaten 4-5 kişi olmuşsunuz biriniz ışığı yakıyor hele son iki konudur aynı anda üşüşüp konuyu kirletip ardından kitletiyorsunuz.

hiç öyle tekli yazanda görmedim napıyorsunuz skype ta konuşup damı geliyorsunuz anlamadım ki ?

sabah ki '' bilim çok gereksiz '' tarzında yazan sizseniz lafım size değilseniz yanlış kişiyide alıntılamış olabilirim

konuyu sildikleri için göremiyorum

Son düzenleme:
Toprak Onu Kabul Edeceği İçin Çok Sızlamıştır.. Dinimize Saygısı Olmayan Kişilerin Konusunu Açmakta Başka Bir Mesele..
Bir Kafir Daha Gitti....

Tabi fikrine saygı duyuyorum ama,

Yanlış düşünüyorsun işte. Ateist olan bir çok insan var onların inancı öyle ama sen inancın gibi yaşamalısın. Eğer sende Allah rahmet eylesin demiyorsan onun gibi düşünüyorsun demektir. Derler ya her koyun kendi bacağından asılır. Müslümanlık hoşgörü dini sonsuz affın olduğu bir dindir kin nefret kalbinizi kirletir yapmayın. O rahmeti sen Allah'a inandığın için diyorsun başka kimse ile alakası yok.

Ya sen Müslüman değilsin Ya da ben!

Şöyle acayip acayip konuşuyorsunuz ya... Tövbe tövbe... Biraz aklı başında konuşun. Kur'an-ı Kerim de hangi ayette böyle diyor? Bizim dinimiz zaten hoşgörü dini. Zihinlere öyle şeyler doldurmuşsunuz ki anlam veremiyorum size. Nerede yaşıyorsunuz? Kendi kafanızdan bir şeyler uydurmayın.

Bak hocam Allah ölene kadar insana Müslüman olması konusunda fırsat veriyor ha bunu teperse ve son kelimesi Şehadet olmaz ise o adam direk cehenneme kafir olarak gidiyor anlatabiliyor muyum halen daha o adama Rahmet dilenmez ben uyarıyorum sadece sizin boynunuza

Her konuda yaptığınız da bu zaten 4-5 kişi olmuşsunuz biriniz ışığı yakıyor hele son iki konudur aynı anda üşüşüp konuyu kirletip ardından kitletiyorsunuz.

hiç öyle tekli yazanda görmedim napıyorsunuz skype ta konuşup damı geliyorsunuz anlamadım ki ?

Sakın bir gün çıkıp hepimiz demirtaşız demeyin
Kardeş ben kimseden akıl alcak değilim ben moderatör arkadaşlara tavsiye şeklinde yazdım
Aklını kendine sakla ukala şey benim hakkımda alıntı yapıp durma

Bak hocam Allah ölene kadar insana Müslüman olması konusunda fırsat veriyor ha bunu teperse ve son kelimesi Şehadet olmaz ise o adam direk cehenneme kafir olarak gidiyor anlatabiliyor muyum halen daha o adama Rahmet dilenmez ben uyarıyorum sadece sizin boynunuza

Dünya nüfusunun %23 %25 gibi bir oranı sadece Müslüman. Yani %75 cehennemlik mi?

Kimin nasıl gideceğini sen bilemezsin. Sen, ben birer aciz kuluz sadece. Kimsenin haddine değil. İnanç o insanların inancı.

Sakın bir gün çıkıp hepimiz demirtaşız demeyin
Kardeş ben kimseden akıl alcak değilim ben moderatör arkadaşlara tavsiye şeklinde yazdım
Aklını kendine sakla ukala şey benim hakkımda alıntı yapıp durma

aha siz de ki durum, kafa bu

Demirtaş nerden cıktı akıl vermeden önce vefat eden kişiyle Demirtaş ın alakası neymiş bi söyle bakalım ?

ya da bu konun içeriğiyle ?

siz asıl niyetinizi belli etsenize bu adam bizim görüşümüze uymuyor konusunun burda ne işi var desenize

yok siz uçmuşsunuz arkadaş.

Bu forumda YOUTUBE ile alakalı olmayan hiçbirşey görmek istemiyorum . Yeter artık bıktık arkadaş . Gidin başka haber forumlarında felan açın böyle konular .

son konular genelde siyasete dönüsüyor gibi .. bu konuda o yöne doğru gidiyor yapmayın arkadaslar..

Demirtaş nerden cıktı akıl vermeden önce vefat eden kişiyle Demirtaş ın alakası neymiş bi söyle bakalım ?

siz asıl niyetinizi belli etsenize bu adam bizim görüşümüze uymuyor konusunun burda ne işi var desenize

Hocam boşver muhattap olma.

Toprak Onu Kabul Edeceği İçin Çok Sızlamıştır.. Dinimize Saygısı Olmayan Kişilerin Konusunu Açmakta Başka Bir Mesele..
Bir Kafir Daha Gitti....

Hayırdır bu işlerle siz mi ilgilrniyorsunuz yoksa Allah sizimi tahin etti bu konulara ? Kesim hüküm veriyorsunuz ... Sevmiyorsanda susabilirsin dimi? O kadar bilgilusin ya bu konularda Hani ölünün arkasından konuşma denir hani sana taş atana ekmek at denir hani herşeyi Allah bilir sirk kosmayin denir.. Artık bir taraflarinizdan fetva uydurmayin.

Senden rica ediyorum bir kaybol muhatabım değilsin
Benim asıl niyetim bendeki ahlakı islama bakışımı yaşantı tarzımı ülkeme olan bağlılığımı sorgulaman burda levent kırca bas bas bağırdı bana rahmet dilemeyin benim cenazeye gelmeyin söyleyen mevta sen ordan dinden az bişi bahseden gördünmü yanardöner şekilde aşılama komplekslerine girmen diyorum hala alıntı yapma son sözüm sana uğraşma benle kardeş alalalla

Dünya nüfusunun %23 %25 gibi bir oranı sadece Müslüman. Yani %75 cehennemlik mi?

Kimin nasıl gideceğini sen bilemezsin. Sen, ben birer aciz kuluz sadece. Kimsenin haddine değil. İnanç o insanların inancı.

Benim inancıma göre evet cehennemlik ? Allahın rahmeti tabiki çok büyük ona lafımız yok ama benim inancıma göre hayatı boyunca iman etmemiş bir kişi cennetin kokusunu dahi alamayacak

evet;
"Onlardan ölen kimsenin namazını sakın kılma! Mezarı başında da durma. Çünkü onlar Allah'ı ve Rasulünü inkâr ettiler...." (Tevbe, 9/84)

"Cehennemlik oldukları anlaşıldıktan sonra akraba dahi olsalar, müşrikler için mağfiret dilemek Peygambere ve mü'minlere yaraşmaz." (Tevbe, 9/113)

Tevbe 84 ne alaka biz bunu mu konuşuyoruz. 113 ü de istediğiniz gibi yorumlayın tabi. İşinize nasıl geliyosa o yöne çekin. O ayetlerden adam öldürmeyi bile sevap diye çıkarırsınız siz.

İnsan olmak zor geliyor tabi sizin gibilere. Karı gibi ölenin arkasından konuşmak varken neden susasınız ki değil mi

Benim inancıma göre evet cehennemlik ? Allahın rahmeti tabiki çok büyük ona lafımız yok ama benim inancıma göre hayatı boyunca iman etmemiş bir kişi cennetin kokusunu dahi alamayacak

Basit düşünüyorsunuz gerçekten. Herkesin bir inancı, bir iman şekli var.

Senin şu an bunu düşünmenin nedeni Müslüman bir ailede doğup büyümendir.

Hristiyan bir ailede büyümüş olsan farklı düşünürdün.

Senin inancın bu saygı duyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri