Levent Kırca vefat etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar dinimiz ve Geleneklerimiz geregi,Ölen birinin ''varsa'' ayibi örtülür,unutulur.Imanin kimde oldugunu biz degil yüce yaradan bilir.Yasarken elestirebilirsiniz ama artik göcmüs gitmis,Hesabini biz degil kendisi verir.Ölmüs insanin arkasindan ileri geri konusmak yakisik almaz.

Tevbe 84 ne alaka biz bunu mu konuşuyoruz. 113 ü de istediğiniz gibi yorumlayın tabi. İşinize nasıl geliyosa o yöne çekin. O ayetlerden adam öldürmeyi bile sevap diye çıkarırsınız siz.

İnsan olmak zor geliyor tabi sizin gibilere. Karı gibi ölenin arkasından konuşmak varken neden susasınız ki değil mi
Yav neresini nereye çekersen çek ya Allah Allaah ap açık ayet işte niye anlamak istemiyorsunuz

amacım siyaset yapmak değil , gözüme çarptı sadece...

Levent Kırca: Arkamdan dua edilmesin!

Hocam yanlış anlama da o adam ben öldükten sonra gidin öldürün kendinizi dese ne yapacaktı insanlar? Gidip kendilerini mü öldürecekti? Başkalarının söylediği şeyleri yaşamak zorunluluğunu kılmayın kendinize arkadaş!

Siz nasıl inanıyorsunuz inancınız nasıl ise öyle yaşayın. O adam istediğini der, benim inancımda dua da etmem Rahmet de dilemem gerekiyorsa ederim.

Arkadaslar dinimiz ve Geleneklerimiz geregi,Ölen birinin ''varsa'' ayibi örtülür,unutulur.Imanin kimde oldugunu biz degil yüce yaradan bilir.Yasarken elestirebilirsiniz ama artik göcmüs gitmis,Hesabini biz degil kendisi verir.Ölmüs insanin arkasindan ileri geri konusmak yakisik almaz.

hocam zati bi ton mevtanın arkasında yazılanları çizilenleri getirip buraya sersek tamamda ben sadece sölüyorum konu bence kilitlenmesi çünkü bir yerlere çekilmek isteniyor biride ordan bana laf sokuyor aklı sıra yok skypeden toplanıyorsunuz belli gruplarsınız bu nasıl bir kafa ki bendeki kafayı sorguluyor bit tanede ordan zırvalıyor hocam evet muhattap olma dior ona

ben levent kırca yı sanatıyla tanırdım kişiliği hiçmi hiç ilgilendirmedi

Hocam yanlış anlama da o adam ben öldükten sonra gidin öldürün kendinizi dese ne yapacaktı insanlar? Gidip kendilerini mü öldürecekti? Başkalarının söylediği şeyleri yaşamak zorunluluğunu kılmayın kendinize arkadaş!

Siz nasıl inanıyorsunuz inancınız nasıl ise öyle yaşayın. O adam istediğini der, benim inancımda dua da etmem Rahmet de dilemem gerekiyorsa ederim.

ben yorum yapmadım sadece gördüğüm haberi paylaştım o kadar kim ne der ne yapar orası beni ilgilendirmez :)

bizim bu ulkede din siyaset kavgadi bitmixek ozellikle din oysaki hepimiz muslumaniz daha neyin kafasini yasiyorsunuz herkes kendi ifadesini aciklamakta ozgur ama baskasini irdelemeyecek sekilde.simdide gelip bunumu tartisiyorsunuz herkes kendine baksn bi once kendini duzeltsin ondan snra baskalarini konusalim

Yav neresini nereye çekersen çek ya Allah Allaah ap açık ayet işte niye anlamak istemiyorsunuz

Açıkça tüm ayetlerde de başkasının malını kullanmanın günah olduğunu da söylüyor. Madem Kuran'ın her ayetine uyuyorsun spam yaparken niye başkalarının videolarını çalıyorsun demezler mi adama.

Birini eleştirirken ama işte bak Kuran'da yazıyor apaçık işte bak. Başkası sizi eleştirince ama o Allahla benim aramda.

Hadi ordan.

Tüm yorumları okudum.Gözlerime inanamadım.Aklım almadı.Bukadar vicdansız olmayı,insanları bukadar kolay yagılayıp kendi yaradanmış gibi hüküm vermeyi kim öğretti sizlere ben inanamıyorum.Ya bu nasıl düşüncedirki adamın bu zamana kadar yaptıkları hakkında en ufak fikri olmadan,bu adamın karakteri hakkında en ufak fikri olmadan,bir insanın kötü birimi iyi birimi olduğunu bilmeden,sırf inancı yok diye(Kulaktan dolma bilgiyle) kin kusmak..Okadar acıki ve bir okadar zararlıki bu düşünceler sırf kendinden değil diye bir insanı öldürmekten zevk alacak kadar..Ve bunu bir dinin altına sığınarak yapmak.Ki bizim o öğrendiğimiz merhamet,hoşgörü dini.Ya siz dini yanlış öğrendiniz yada sizin insanlığınız ölmüşte dinin altına sığınıyorsunuz.He bu arada Allah Rahmet Eylesin.Bukadar korkma saygı duymaktan.Bu adamın sana zararı dokunmadı emin ol..Emin ol senin dinden soğuttuğun kişi sayısı bu adamdan daha fazladır.Bence sen kork cehennemden.Artık laflarımı kim üstüne alınırsa...

Açıkça tüm ayetlerde de başkasının malını kullanmanın günah olduğunu da söylüyor. Madem Kuran'ın her ayetine uyuyorsun spam yaparken niye başkalarının videolarını çalıyorsun demezler mi adama.

Birini eleştirirken ama işte bak Kuran'da yazıyor apaçık işte bak. Başkası sizi eleştirince ama o Allahla benim aramda.

Hadi ordan.

Aynen sizin yorumunuzdaki gibi uzun süre önce spamı kestim ve sadece tasarım konumdan hakkımla para kazanmaya çalışıyorum en helalinden ;)

Yokmu Bir BabaYiğit Yerli Network Kursun çok boş kaldık çok
elimiz boş kaldıkça dilimiz çalışır oldu :)

Tekrar Allah rahmet eylesin.

Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri