LG G3 mü? yoksa Sony Z2 mi?

G3 çok üst segment bir cihaz olmuş dün inceleme fırsatım oldu tasarım performans mükemmel

Oyun İçin Alıcaksan G3 Alıcaksın G3 Playstation Kolu Da Takılıyor Diye Biliyorum Z2 De Oyunluk Ama O Daha Çok Hava Atmalık Flen :D Yani Tozlu Biyere Atıcan Kızların Önünde Sonra Suya Bandırıp Çıkarcan :D Ama Z2 Tavsiyemdir

Bundan Değil Ama Bak Yannış Alma :D

G3 ü öneririm G2 sini kullanıyordum baya memnun kaldım.

Ben olsam z2 alırdım, kamerası çok iyi, ancak çerçeve konusunda lg çok başarılı neredeyse sıfıra yakın

Kesinlikle LG G3 detaylı bilgi istersen konuşalım seninle LG G2 ve xperia z1 kullandım diğer telefonlar ve özellikle Sony ve LG konusunda izlenimlerim sağlam ihtiyacına göre belirleyelim.

LG G3 seçmek için haklı nedenleriniz :
1 - Daha fazla disk genişletme kapasitesi 128 GB / Sony Xperia Z2 64 GB'a kadar
2 - Daha yüksek dahili depolama kapasitesi 32 GB / Sony Xperia Z2 16 GB
3 - Daha güçlü işlemci Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz / Sony Xperia Z2 Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 Quad-core 2300MHz
4 - Daha yüksek çözünürlüklü ekran 1440 x 2560 /Sony Xperia Z2 1080 x 1920
5 - Daha büyük ekran 5.5" /Sony Xperia Z2 5.2"
6 - Biraz daha hafif 149 gr. /Sony Xperia Z2 163 g
7 - Daha yüksek pixel yoğunluğu 534 PPI /Sony Xperia Z2 424 PPI

lg g2 kullanıyorum telefon çok iyi. lg g3 tavsiyem. z2 su geçrimez yapacam diye kaba bir tasarım yapmış.

z2 aldım ikinci hafta zarar edip sattım şimdi g2 kullanıyorum

kesinlikle g3 öneririm

Merak ettim bu G3'ü bir inceleyim :)

Not : İnceledim her iki telefonuda ikisinide beğenmedim .. Tasarım olarak Sony daha şık ..

Son düzenleme:
Hocam verdigin karsilastirmaya göre lg g3 daha iyi. Zaten bende lg g3 almayi planlıyorum. Fiyatida düşmüş . Lg g3 alin bence

Güzel yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ettim G3 daha zarif ve al benisi var ama z2 su/toz yönünden daha iyi ama birde kamerası güzel o nedenle dahil ettim yoksa g3 gerçekten güzel bir telefon sizlerinde belirtmiş olduğeunuz gibi çoğunluk g3 tavsiye ediyoruz.

tekrardan teşekkür.

Alacaksan İphone 5S al rahat et.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri